Как палите в тези студове?
Модератор: Общи модератори
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
Re: Как палите в тези студове?
boksioraE39 написа:super_mario написа:boksioraE39 написа:super_mario написа:boksioraE39 написа:А къде назад написах че карам с промишлена нафта?!
баце явно с теб не можем да се разберем![]()
последно пиша с теб! каза,че българската нафта била хубава като е хубава аджеба защо зареждаш max motion ,която е внос от Австрия![]()
не искам да ми отговаряш оставам ти го за домашно
"Баце" съветвам те да изтрезнееш или да се научиш да четеш кой какво пише!
Върни се назад и ми качи мнението където съм написал "българската нафта е хубава"![]()
![]()
![]()
ааа извинявай ти беше по ''срамните''' теми и винаги ''палещата'' кола![]()
много всезнайковци,че се обърках вече
Земи млъкни по-добре като няма какво да кажеш......
Ти пишеш в ''срамната''тема бе пич не аз затова е редно ти да млъкниш ,а е още по редно да не изказваш мнението си,че ако си boksior както ти е ника явно много са те удрали в главата и не мислиш вече ,по точно не можеш да мислиш

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
adovet написа:super_mario написа:adovet написа:super_mario написа:То не е само до разхода пич тук има думи като прекъсва,губи мощност,работа на двигателя и все едни такива хубави думички
http://www.offroad-bulgaria.com/showthr ... ...........ех ето ти тема за хубавата нафта в БГ
Първо не съм ти никакъв пич- така може да говориш на приятелчетата си в квартала. Второ явно имаш нялакви проблеми с колата щом ти прекъсва. По на горе съм постнал клипче как колата ми пали на -18. Мога да ти постна и клипче от по Старото ми Бмв как пали на -23. Ходи си оправи колата някъде и не се заблуждавай че е от нафтата.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
а къде съм писал аз че МОЯТА кола прекъсва и т.н.
казвам,че това са синптомите на Бг нафтата върху нашите коли
Абе ти добре ли си. Виж какво пишеш и после коментирай. Ти сега некви теории от сорта чул съм недочул съм ли вадиш тука.? Хахахахахаха
сега видях,че си от Перник, това оправда всичко казано от теб

зареждай си хубавата нафта от родината,а ние който има възможност да зареждда извън нашата мила родина

това е все едно да кажеш,че заплатата в БГ е същата като в чужбина

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Хората който ме познават знаят какъв съм,теб това не те засяга,но щом почна да засягаш на никове и градове кой какъв бил нали се сещаш каква жалка емблемка на рено си?!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
boksioraE39 написа:Хората който ме познават знаят какъв съм,теб това не те засяга,но щом почна да засягаш на никове и градове кой какъв бил нали се сещаш каква жалка емблемка на рено си?!![]()
![]()
гледай по малко да те удрят в главата,че ти личи вече

МОЛЯ модераторите да изтрият последните НИ мнения
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Аз вчера бутах един Е39 ТДС пред блока, щото не можа да запали. В интерес на истината май- проблемът беше акумулатор 

Никой не мое ма връне на селу!
- surfboard
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4.0 TFSI
Допреди 3 години имах Е36 318тдс. Със здрави подгревни свещи, с добра компресия на мотора. Смея да кажа че беше доста поддържан. Зареждах само премиум нафта. Въпреки това, щом температурата паднеше под -10 градуса, палеше в най-добрия случай от втория път. Имал съм случаи при -15, -18 и -21 градуса да запаля от осмия път. Всичко се влияеше от температурата. До -7 или -9 градуса палеше от първия път, сравнително лесно, но при по-студеното си беше тегаво. Тогава го карах на всякакви диагностики и казаха че всичко е ОК.
От около 2 години карам Е46 330ci и нямам абсолютно никакви проблеми с паленето. Карам си го само на бензин. Миналата зима не бяха такива студове, но миналата седмица запали на -18 градуса от четвърт оборот и заработи мазно все едно е изгасена току-що. Стои отвън, без гараж и не беше палена 2-3 дни.
От около 2 години карам Е46 330ci и нямам абсолютно никакви проблеми с паленето. Карам си го само на бензин. Миналата зима не бяха такива студове, но миналата седмица запали на -18 градуса от четвърт оборот и заработи мазно все едно е изгасена току-що. Стои отвън, без гараж и не беше палена 2-3 дни.
И на мен ми е много странна тази тема. Как може изобщо да си мислиш, че имаш кола, ако тя не пали в студовете? От 6 години карам дизелови коли. С предишното Е46 320д съм палил на -24 една сутрин преди 2-3 години, имаше една много студена зима. В 7 сутринта се качих и като дадох на контакт и чух как жално зави помпата под предната седалка си викам "тоя път няма палене".
За по-сигурно подгрях два пъти преди да завъртя. Обаче учудващо и за мен още при първото въртене и запали. Е, първите секунди работеше като трактор и имах чувството, че ще се разпадне, но това мисля е нормално.
Със сегашното Е60 съм палил най-много на -5 и си заработи супер меко още в началото, дори оборотите не играеха. Нафтата, която зареждам си е най-вероятно "българска", защото не е от никоя от големите бензиностанции, а от една местна верига в нашия град, която обаче пак не бих нарекъл "малка". 

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Хора, 'земете си завийте краката и пръднете по два пъти под юргана...
На 1-ви в 4 сутринта беше -23, една Е класа и някакъв умрЕл опел си запалиха като стой та гледай...
Ама нали знаете - на крив х*й вълната му пречи...
На 1-ви в 4 сутринта беше -23, една Е класа и някакъв умрЕл опел си запалиха като стой та гледай...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
drago_pavlov написа:Хора, 'земете си завийте краката и пръднете по два пъти под юргана...
колега аз кът пръдна и се отвивам бе

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
drago_pavlov написа:Хора, 'земете си завийте краката и пръднете по два пъти под юргана...
Хаха много точно. Някои хора просто имат сезонни коли
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
super_mario написа:drago_pavlov написа:Хора, 'земете си завийте краката и пръднете по два пъти под юргана...
колега аз кът пръдна и се отвивам бе
Мариоооо,спам темата я заключиха

Недей да се чувстваш длъжен да сереш наред

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
И според мен super Mario си го е обърнал на спам тема, обиждайки наляво и надясно
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Колегите са абсолютно прави, ако колата ми не запали при минус 20, ще търся приблемът първо в колата а не толкова в нафтата. Моята я имам от 4 години на омв не зареждам така, че най вероятно си карам с Бг нафта, държа я отвън, е как за това време съм нямал нито един път проблеми със запалването и колата пали от четвърт оборот, а и не да не съм я палил в дни когато температурите са били доста ниски.
boksioraE39 написа:...
безмислено е да обясняваш на хора, които карат кошници и отдават всичко на студеното време, че подобието им на автомобил не може да запали

и на -33 съм палил, като колата е стояла навънка и цяла нощ я е било и вятър и сняг, но на сутринта си запали от четвъртото подгряване (не палене, а подгряване. Добавки никога не съм слагал в резервоара, а само съм ги смесвал с двутактово и малко бензинец

и за мен тая тема е срам хората, които са ФЕНОВЕ /не каращи BMW, a ФЕНОВЕ - има доста голяма разлика/..лично аз винаги съм се впечатлявал как пали и се държи през зимата марката ни

към super_mario - че си като нарисуван и изваден от филмчето така си е, но нито искам да знам кой си или що си (по това, което пишеш тук ми е напълно достатъчно да добия представа що за личност и човек си

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Не знам, аз фен ли съм или не и дали карам кошници, ама си седят на топло в гаража всичките и никога не са имали проблем с палене на студено, дори извън гаража в нашите зимни условия. Обаче прави впечатление, че температурите за нищо ги нямате в тая тема
И на басни за палене на тдс на -33 от показване на ключа и как нЕмаме грижи на -29 ми е късно да се хващам.
В Калгари миналата зима, след двудневен престой на -30 на паркинга пред хотела, 328д на 3 месеца - дилъра дойде да си го вземе и да си го пали. Пак там, разни Аудита, МЛ, Санта фе-та, Ленд Крузери Фордове, мордове и сие камиони - палят на 3-4-5-6-7-8-10 цилиндъра от 3-4-5-6-7 опита. На следващия ден падна на -35 и на Х5 (пак новичка, ама бензинче) след 3 километра каране - му замръзна конденза в картерната вентилация. И пак мига 1 час на магистралата докато си го прибере дилъра. Щото нямаше място къде да го вържем на мантинелата пред хотела предната вечер, от нови палещи дизели на -30
Ама е така сигурно, щото тия по Канада спят отвити или са пръднали по веднъж само под юргана или пък щото не са ФЕНОВЕ
У нас обаче нямаме грижи на -30/-33 !!! Или е от нафтата или е от завивките, а може и температурите да са нЕкви различни, балкански - като радиацията 'дето я мажем на филии
А може и да е щото колите са секънд хенд, подобрени с времето - гледам, пернишките Е60-ки и подгрев не пускат на -18.5, като подушат обикновената лукойлска нафта

В Калгари миналата зима, след двудневен престой на -30 на паркинга пред хотела, 328д на 3 месеца - дилъра дойде да си го вземе и да си го пали. Пак там, разни Аудита, МЛ, Санта фе-та, Ленд Крузери Фордове, мордове и сие камиони - палят на 3-4-5-6-7-8-10 цилиндъра от 3-4-5-6-7 опита. На следващия ден падна на -35 и на Х5 (пак новичка, ама бензинче) след 3 километра каране - му замръзна конденза в картерната вентилация. И пак мига 1 час на магистралата докато си го прибере дилъра. Щото нямаше място къде да го вържем на мантинелата пред хотела предната вечер, от нови палещи дизели на -30

У нас обаче нямаме грижи на -30/-33 !!! Или е от нафтата или е от завивките, а може и температурите да са нЕкви различни, балкански - като радиацията 'дето я мажем на филии

Ubi dubium, ibi libertas