пълна диагностика на автомобил
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Honzik написа:Аз мойта си я гледам само в D&S Motors, намира се срещу Shell-а преди карулката на Люлин 1.... взимат 35лв. за такава диагностика, а знаят какво пипат...
в Люлин имам много добър приятел със сервиз и стендове
но на собственика му е далеко и иска да е в Младост .. щото трябва да се бяга от работа ...
- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Tar!
Е ти к'во очакваш от кола на 10-15 години? Те не всички ги карат бабички и не всички са на по 60 или 120хил. км. Важното е къде е оправяна и КАК е оправена. Саседа имаше 525и удряна и после изправяна... 250 не усещаш нищо.. ни дърпане ни сучене.. И така я кара сума ти и години. Ваножото е да е направена като хората.
Joro_Paveto написа:като ми казаха, че със сигурност е била удряна и бях като треснат от гръм и не на себе си от разочарование.
Е ти к'во очакваш от кола на 10-15 години? Те не всички ги карат бабички и не всички са на по 60 или 120хил. км. Важното е къде е оправяна и КАК е оправена. Саседа имаше 525и удряна и после изправяна... 250 не усещаш нищо.. ни дърпане ни сучене.. И така я кара сума ти и години. Ваножото е да е направена като хората.

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
KickingKing написа:Lok-Tar!Joro_Paveto написа:като ми казаха, че със сигурност е била удряна и бях като треснат от гръм и не на себе си от разочарование.
общо взето .. голям късмет е да се случи читава
ако е готина .. кои ще в продава
а и се карат ... яко особено "по така" моделите

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
KickingKing написа:Lok-Tar!Joro_Paveto написа:като ми казаха, че със сигурност е била удряна и бях като треснат от гръм и не на себе си от разочарование.
Останах като кръмнат не от факта, че колата е удрана, а от това, че вече се виждах зад волана и газех педала на газта! Три дена я гледам и обикалям тая кола и толкова се бях навил, че няма накъде. Обаче нъцки!
А и нямам гаранция как е направена колата, нали се сещаш, че след зимата може да заприлича на бившия ми опел...ръжда, ръжда....ръжда! Няма да го понеса повяйрвайте!
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
Joro_Paveto написа:KickingKing написа:Lok-Tar!Joro_Paveto написа:като ми казаха, че със сигурност е била удряна и бях като треснат от гръм и не на себе си от разочарование.
Останах като кръмнат не от факта, че колата е удрана, а от това, че вече се виждах зад волана и газех педала на газта! Три дена я гледам и обикалям тая кола и толкова се бях навил, че няма накъде. Обаче нъцки!
ако достатъчно силно искаш такава кола... ще я имаш
рано или късно ..
само мисли позитивно .. и я търси с усмивка
това е бил само един таралясник .. и не е бил твоя
а твоята .. те чака някъде .. да я намериш

- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Na-Rok!
Бате говориш му все едно го е зарязла некоя фльорца.
Ае стига бе то нещата се виждат как са направени. Не може рогата да са криви и да ми разправя някой, че е направена добра или обратното да не се вижда грам и някой да ми разправя, че е удряна. Е мойта ми разправяха как е удряна... Е ако е удряна и изглежда така тоя дето я е правил си е знаел работата... само дет не е
Ivo III написа:ако достатъчно силно искаш такава кола... ще я имаш
рано или късно ..
само мисли позитивно .. и я търси с усмивка
това е бил само един таралясник .. и не е бил твоя
а твоята .. те чака някъде .. да я намериш
Бате говориш му все едно го е зарязла некоя фльорца.
Ае стига бе то нещата се виждат как са направени. Не може рогата да са криви и да ми разправя някой, че е направена добра или обратното да не се вижда грам и някой да ми разправя, че е удряна. Е мойта ми разправяха как е удряна... Е ако е удряна и изглежда така тоя дето я е правил си е знаел работата... само дет не е

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
euroto написа:
Аз нищо добро не съм чул за тия
От кой? Щото аз пък нищо ЛОШО не съм чувал за тях, да не говорим, че ги познавам лично хората и знам кво могат... 1-вата версия на сервиза ми беше под носа... и съм чувал такива (положителни) неща от хора, които са си докарвали колата, че.... не говоря конкретно за BMW, ми като цяло.
Honzik написа:euroto написа:
Аз нищо добро не съм чул за тия
От кой? Щото аз пък нищо ЛОШО не съм чувал за тях, да не говорим, че ги познавам лично хората и знам кво могат... 1-вата версия на сервиза ми беше под носа... и съм чувал такива (положителни) неща от хора, които са си докарвали колата, че.... не говоря конкретно за BMW, ми като цяло.
Незнам, така съм чувал иначе не ги познавам и никога не съм бил при тях, това само слухове, така, че не ги упреквам в нищо

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2