Счупено предно стъкло - смяна- ново или втора ръка?!?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 03 Яну 2015, 12:26

За много години :bchug: Сутринта на Ситроена на жена се стовари парче лед и предното стъкло е на сол. Няма каско. И се чудя дали ново в Кобра или някъде другаде (къде????) или втора ръка от кола на части, ако намеря.Дали някъде ще ми сменят само стъклото, ако аз си го занеса и дали ще могат да ми прехвърлят стикерите за гражданска и год. преглед?!?

Поздрави и много години още с безпроблемно изминати километри :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Re: Счупено предно стъкло - смяна- ново или втора ръка?!?

Мнение от 520i » 03 Яну 2015, 12:45

Кобра никога повече! Заради градушйата есента смених задното там, а преди няколко дни от студа се пръсна! Мамка им и китайските джамове. Отосно стикерите, не се притеснявай, сменят ги без проблем.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от ka4i » 03 Яну 2015, 13:13

Само да кажете и къде?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 03 Яну 2015, 13:17

Сменях челно в кобра,но си занесох мое стъкло употребявано! Стикерите си ги прехвърлих сам,само им поисках бележка,че съм сменял стъклото,че на стикера за прегледа му се такова мамата :mhihi: Мой познат сменя с тяхно стъкло и след време стана на сол,а моето старото оригиналното с чук го блъсках и пак не се разпада!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 03 Яну 2015, 13:19

520i написа:Кобра никога повече! Заради градушйата есента смених задното там, а преди няколко дни от студа се пръсна! Мамка им и китайските джамове. Отосно стикерите, не се притеснявай, сменят ги без проблем.

+1 на Бенца го сменяваха там миналото лято и сега тече вода вътре в купето. Мърлячи са просто
Изображение
ATR-42/72

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)

Мнение от red_bull92 » 03 Яну 2015, 13:37

Според мен най- добрия вариант е стъкло втора ръка оригинално, че тия китайски боклуци не издържат много. Втора ръка, защото първа ще е сигурно 400,500 лв.... А относно слагането опита ме е довел до извода, че отсамия себе си никой друг не може да го направи по-добре..... :mhihi:
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725

ентусиаст
Аватар
Кара: e61 535d LCI
Мечтае да кара: F90

Мнение от datchko » 03 Яну 2015, 14:08

red_bull92 написа:Според мен най- добрия вариант е стъкло втора ръка оригинално, че тия китайски боклуци не издържат много. Втора ръка, защото първа ще е сигурно 400,500 лв.... А относно слагането опита ме е довел до извода, че отсамия себе си никой друг не може да го направи по-добре..... :mhihi:

Да, но ако не си слагал преди, е много вероятно да оплескаш всичко..

Потребител
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Gogo5829 » 03 Яну 2015, 14:30

Здравейте! Аз съм доволен от Кобрата.Втора година нямам проблем с китайското им стъкло.Няма шум,вода и т.н. Свършиха си чисто и бързо работата, но им седях на главата.Почистиха и колата от стъклата вътре.Скоро ме удари и един Четирироторен Хеликоптер:)челно в стъклото и то все още си е там.Ако ми се наложи пак бих сложил ново дори и китайско,защото кристалната картина е голям кеф.Стъкло втора употреба винаги ще има следи от употреба камъчета и т.н. Това е моето мнение.....
Успех
GoGo

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 03 Яну 2015, 14:40

DLVasilev написа:
520i написа:Кобра никога повече! Заради градушйата есента смених задното там, а преди няколко дни от студа се пръсна! Мамка им и китайските джамове. Отосно стикерите, не се притеснявай, сменят ги без проблем.

+1 на Бенца го сменяваха там миналото лято и сега тече вода вътре в купето. Мърлячи са просто

+ 1,аз смених челното при тях с тяхно стъкло ... просто нямам думи,а уж тук в Кобра Габрово се справяли добре... е какво добре,колата ми за 2 дена дъжд стана езеро вътре и най якото което ми казаха като попитах за гаранция...гаранция франция...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 03 Яну 2015, 14:45

sean-john написа:
DLVasilev написа:

+ 1,аз смених челното при тях с тяхно стъкло ... просто нямам думи,а уж тук в Кобра Габрово се справяли добре... е какво добре,колата ми за 2 дена дъжд стана езеро вътре и най якото което ми казаха като попитах за гаранция...гаранция франция...

на мен ми казаха, че не носят отговорност за това и не пожелаха да го оправят, та отново аз сам си свърших работата
Изображение
ATR-42/72

ентусиаст
Аватар

Мнение от ka4i » 03 Яну 2015, 16:18

Само не знам дали в Кобра или другаде, ще ми сменят стъклото, ако аз си го занеса?!?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 03 Яну 2015, 18:47

Навсякъде ще ти го сменят, въпроса е колко качествено ще го направят. Аз лично съм доволен от автостъкла Мустанг (имат няколко обекта в София), на всички коли, които съм имал до момента съм сменявал стъкла и все при тях ходя - никога не съм имал забележка. Нито са протекли, нито са се пръскали от студове и тн. Има разни стъклари дето идват на адрес ама на бащата на А6цата задното стъкло тече след монтаж от такъв лумпен :banghead:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 04 Яну 2015, 2:20

Кобра - никога повече !
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 04 Яну 2015, 3:02

В кобра са страшни галфони. Там сменят стъкла хора, хванати произволно от улицата. Най-добре в оторизиран сервиз.

ентусиаст
Аватар

Мнение от ka4i » 04 Яну 2015, 9:35

Май ще отида в Мустанг. Чух добри отзиви за тях!!! А Вие?!?
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата