Цените на горивата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 Sedan 136 Hp
Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела

Re: Евтини горива за празниците

Мнение от bobi_81xx » 02 Яну 2015, 20:53

Абе...всичко е "алъж-вериж" то се знае,но малко живнахме с тези цени на горивата.Дано не поскъпнат отново :driving:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 02 Яну 2015, 20:54

© написа:да, освен ако няма ново намаление на цените на едро от Лукойл
Никой не продава на цени -10ст. под другите. То за това са тия всички гимнастики с карти, отстъпки под формата на стикери, ваучери и каквото се сетиш още. Ако смъкнат цените на табелата вместо да правят разни промоции и на другия ден всички са на техните цени

Слави на мен ми е интересно ти от коя бензиностанция зареждаш и си доволен?
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 03 Яну 2015, 10:29

Go Petrol бензин - 2.03 лв/литър от около седмица. Изобщо на повечето малки бензиностанции бензина си върви почти на 2 лева. Големите алчнеят и не свалят.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 03 Яну 2015, 11:37

А на последната имам карта за 18ст отстъпка :lol: и бензина е окей. В Стара Загора цените са доста надолу спрямо другите градове. Там има доста вътрешни малки бензиностанции и е голяма конкуренцията.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330D 184к.с

Мнение от SheTrqa » 04 Яну 2015, 13:48

Няколко пъти прочетох, че се споменава Газпром...Там нафтата как е? По-добре ли е от тази примерно на Лукойл? Имат наистина хубави отстъпки и се чудя дали не е за сметка на качеството (в случая на нафтата) :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 04 Яну 2015, 14:11

SheTrqa написа:Няколко пъти прочетох, че се споменава Газпром...Там нафтата как е? По-добре ли е от тази примерно на Лукойл? Имат наистина хубави отстъпки и се чудя дали не е за сметка на качеството (в случая на нафтата) :confused:

Аз два пъти зареждах там и не съм доволен!И разхода ми беше по-висок и от ауспуха миришеше на манджа :no:
Сега карам с лук ойл екто дизел+кастрол ТДА,пак не съм доволен от разхода и вървежа,но поня няма драми в студа.

ПС Най-доволен съм от скъпата нафта на Шел :driving: Върви,не пуши изобщо,а и разхода ми е нормален.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: лимузина

Мнение от bat_gosho » 04 Яну 2015, 15:14

10898266_921922477832519_5328140198332943220_n.jpg

от днес
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от super_mario » 04 Яну 2015, 16:09

По-евтини горива и тази година. Поне до края на 2015-та шофьорите ще зареждат бензин и дизел на същите цени, прогнозират експерти. Само за година най-масовите горива поевтиняха до нивата си от преди 5-6 години, съобщи Нова ТВ.

При всяко зареждане на колонката шофьорите на леки коли вече усещат по джоба си по-евтиното гориво
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 04 Яну 2015, 16:32

А добър ден на българските петролни аналазитари.
Всеки който е следил новините около петрола е чул още преди 10 дни че големите държави вече са разчели бюджета си за 2015-та към 48-50 долара за барел.
За съжаление обаче тук падна доста слабо бензина. Не знайно защо дизела се срина с 60-63 ст. докато 95 октана с не повече от 38 ст. в големите 5 вериги?

Още по-мръснишно и нагло не смъкнаха и с една ст. цените автобусите - хлебари и месари! А иначе квичаха като заклани същите при 2.70 лв. за литър обикновен дизел - сега след рекордния дизелов срив мълчат като гъзове!

Хич не ми се вижда логично да не могат да смъкнат поне с 20% цените при положение че една камионетка 8 тона харчеща 20-21л. дизел сега разходите и са 40 лв за 100 км...вместо 60 лв. преди 13 месеца!
Всеки голям хр. склад има 7-8 такива...по 2-200лв. на камионетка това са към 15 000 лв. по-малко разход гориво на месец за фирмата!
И не могат да смъкнат с 1 ст. цените?! Е как да могат като шефа първо трябва да си вземе новия Кайен и да подмени ку-то на любовницата!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от super_mario » 04 Яну 2015, 16:42

Демирев написа:А добър ден на българските петролни аналазитари.
Всеки който е следил новините около петрола е чул още преди 10 дни че големите държави вече са разчели бюджета си за 2015-та към 48-50 долара за барел.
За съжаление обаче тук падна доста слабо бензина. Не знайно защо дизела се срина с 60-63 ст. докато 95 октана с не повече от 38 ст. в големите 5 вериги?

Още по-мръснишно и нагло не смъкнаха и с една ст. цените автобусите - хлебари и месари! А иначе квичаха като заклани същите при 2.70 лв. за литър обикновен дизел - сега след рекордния дизелов срив мълчат като гъзове!

Хич не ми се вижда логично да не могат да смъкнат поне с 20% цените при положение че една камионетка 8 тона харчеща 20-21л. дизел сега разходите и са 40 лв за 100 км...вместо 60 лв. преди 13 месеца!
Всеки голям хр. склад има 7-8 такива...по 2-200лв. на камионетка това са към 15 000 лв. по-малко разход гориво на месец за фирмата!
И не могат да смъкнат с 1 ст. цените?! Е как да могат като шефа първо трябва да си вземе новия Кайен и да подмени ку-то на любовницата!

ама не знаеш,колко си прав :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 6inlinepower » 04 Яну 2015, 18:38

:bowdown:

В последно изречение е разковничето за състоянието на държава, икономика и хора.Освен за цените на стоки и услуги, същото е и причината за ниското възнаграждение на 60-70% от работещите българи в частния сектор.
Криза имало, от 2008г. само това се повтаря, кризата я създават болните и алчни мозъци на ''великите'' меринджеийчета и чорбаджии.
За лимузини, чалготеки, к*рви, боклуци, Дубай и бетон криза няма, всичко е 6, ама за хората, който ти изкарват парите е постоянна криза.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318td compact '03
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: с две порти

Мнение от vvasilev1 » 04 Яну 2015, 20:11

6inlinepower написа:

:bowdown:

В последно изречение е разковничето за състоянието на държава, икономика и хора.Освен за цените на стоки и услуги, същото е и причината за ниското възнаграждение на 60-70% от работещите българи в частния сектор.
Криза имало, от 2008г. само това се повтаря, кризата я създават болните и алчни мозъци на ''великите'' меринджеийчета и чорбаджии.
За лимузини, чалготеки, к*рви, боклуци, Дубай и бетон криза няма, всичко е 6, ама за хората, който ти изкарват парите е постоянна криза.

Причината за ниското заплащане е пазара на труда...законите за търсене и предлагане!!!
При 20% реална безработица и при положение, че все още има даже фирми които сериозно бавят възнагражденията, защо някой трябва да се напъва да плаща сериозна заплата??? Бачкатори колкото искаш :smoke:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 04 Яну 2015, 22:48

Донякъде е така. Имам познат, който на работа с 450лв. заплата... чака 3 заплати :shock: И това в Пловдив, където може да си намери работа и за повече пари... Има договор и т.н. Не е някаква работа в "сивата икономика", където никъде не пише, че се дължат пари и никога няма да си ги вземе, ако напусне. Аз не мога да си представя да бачкам 3 месеца без пари. Също така съм и забелязал някакъв страх от смяна на работата :dunno: Сигурното си е сигурно, нищо че някъде дават двойно :dunno:

И аз напоследък все се оглеждам на нещо да му падне цената, предвид драстично по-ниските цени, ама не. Даже свинското тези дни беше малко по-скъпо :lol:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 05 Яну 2015, 0:30

:mhihi: :mhihi: То не е за смях, но аз от последната фирма в която бях ми изплатиха последната заплата 10 месеца след като бях напуснал, и то не защото е имало някакви съдебни дела, а просто тогава си изплатиха следващите месечни заплати във цялата фирма.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 05 Яну 2015, 16:53

[COPYRIGHT SIGN] написа:
Демирев написа:2 ст. и като се дабави че сега пак 95 октана е по-евтин с 10 ст. от Лукойл - Еко - Ромпетрол - Петрол и стават 12 ст. тотал.

А95 ОМВ 2.10 срещу 2.20 за останалите големи вериги.

Сега е така, но в понеделник, когато всички продават на 2,10 тези 2ст ще са смешни сравнени с отстъпката на Лукойл 5%, газпром 7ст/9ст, ромпетрол чрез стикер 10ст /литър

Нещо днеска е понеделник?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата