Проблем с парното!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- mirmidon
- кандидат ентусиаст
-
Проблем с парното!
От няколко дни съм забелязал, че имам проблем с парното. Като го пусна си работи нормално, но след време (може след 1 мин. а може и след 1 час, по някой път и след 3 часа не става) започва да се чува някво тракане отзад посредата на кокпита. Трака все едно има вентилаторче на което перката е пластмасова и е закрепена на желязна ос и все едно няма смаска (еи такова някво стържене). Като го пусна на 4-та степен изчезва, появява се само на по-бавните степени. Някой има ли напредстава има ли там някав вентилатор който да обдухва или ...???
B M W и всички останали!
- laary
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 91 325d
- Мечтае да кара: Z8
Re: Проблем с парното!
mirmidon написа:От няколко дни съм забелязал, че имам проблем с парното. Като го пусна си работи нормално, но след време (може след 1 мин. а може и след 1 час, по някой път и след 3 часа не става) започва да се чува някво тракане отзад посредата на кокпита. Трака все едно има вентилаторче на което перката е пластмасова и е закрепена на желязна ос и все едно няма смаска (еи такова някво стържене). Като го пусна на 4-та степен изчезва, появява се само на по-бавните степени. Някой има ли напредстава има ли там някав вентилатор който да обдухва или ...???
Вентилатора на парното ти подпира в някоя пласмаса и при моя компакт беше так.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
При мен пък започва да просвирва много дразнещо.Смазахме го оправи се за няколко дни и после пак същата работа .Не знам вече какво да го правя 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
3 мнения
• Страница 1 от 1