Парното не грее достатъчно?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- zzvvmm
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is
Парното не грее достатъчно?
Наскоро се появи този проблем. Парното не грее както преди. Веднага се усети и в работата на газ. Изпарителя е вързан към клапаните на парното - температура на изпарителя около 60 градуса, преди беше около 85, както и на газта около 30 градуса. Също не знам дали е отделен проблем, но не ми духа в краката въобще, но това беше дори когато си духаше доста силно топло.
Мислех, че е термостат - свалих го отваря и затваря нормално. Стрелката седи на средата.
Мислех, че е термостат - свалих го отваря и затваря нормално. Стрелката седи на средата.
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: Парното не грее достатъчно?
Проблема ти идва най-вероятно от клапаните за парното
.Детска болест при е36 

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- zzvvmm
- младши ентусиаст
-
Газта е вързана за маркучите, които влизат в клапаните, тоест не би ли трябвало поне изпарителя да е наред ?
zzvvmm написа:Газта е вързана за маркучите, които влизат в клапаните, тоест не би ли трябвало поне изпарителя да е наред ?
Ако изпарителя е вързан последователно познай какво става когато клапаните забият на полузатворено....дебит йок.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
имай предвид че и изпарителя поизстудява нещата.. но вероятно е да са клапаните..
имаме един познат колега тук Методи които може да ти ги рециклира без да ги сменяш.. или поне го питай
имаме един познат колега тук Методи които може да ти ги рециклира без да ги сменяш.. или поне го питай
- zzvvmm
- младши ентусиаст
-
Да, звъннях му, но вече не се занимава.
- zzvvmm
- младши ентусиаст
-
Сложих други клапани на парното - положението е същото. Пак топли доста слабо, след 2000 малко по-силно, но и тогава не както беше преди.
Направи ми впечетление, че и на едните и на другите клапани като въртя врътките цъка само едната бобина ?
Какво остана - радиатор на парното ?
Направи ми впечетление, че и на едните и на другите клапани като въртя врътките цъка само едната бобина ?
Какво остана - радиатор на парното ?
7 мнения
• Страница 1 от 1