Питане за помпата(цилиндърчето) на съединителя
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Питане за помпата(цилиндърчето) на съединителя
Абе имам един проблем
и преди го споделих във форума и няколко колеги споделиха впечатления относно моята ситуация, което ме провокира да сваля капака над педалите(които се намира точно над самите педали и прекрива кормилната щанга и горната щаст на педалите).Та там се намира цилиндърчето на съединителя (или някой го знаят като горна съединителна помпа).Точно от него ми прокапва течност, в случая
спирачна течност.
Интересуваше ме дали мога само уплтненията да му сменя и всичко да е наред, без да се налага да купувам цяло ново такова цилиндърче и пак да го сменям.Да доуточня че то има форма(и мисля че и устройство) наподобяваща амортесиор(но в нмого умален размер).
Питам щото някои може да е сменял такива оплътнения и да каже дали могат да се сменят и от каде си е намерил
п.п. МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА СЪДЕЙСТВИЕТО

Питам щото някои може да е сменял такива оплътнения и да каже дали могат да се сменят и от каде си е намерил

п.п. МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА СЪДЕЙСТВИЕТО

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Не рядко,се случва да се износят и стените на работния цилиндър на помпата и тогава новите уплътнения просто не помагат
От друга страна по магазините няма истински помпи
Не се лъжи с Febi
аз смених и двете с такива и след точно 6 месеца пак сдадоха багажа
Лошото беше ,че точно така се беше "изяла" горната помпа и направо купих нова АТЕ за 280 лв от "Стиви Ауто"
0т тогава нямам ядове
Георги Пенчев

От друга страна по магазините няма истински помпи

Не се лъжи с Febi

Лошото беше ,че точно така се беше "изяла" горната помпа и направо купих нова АТЕ за 280 лв от "Стиви Ауто"

Георги Пенчев
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
При мен проблем имаше с долната помпа. Смених гумичките и изкара 2 години. Преди 2-3 месеца пак почна да се ебава. Обадих се на Сони, оставих му колата сутринта и следобяд си я взех готова. Ако искаш драсни му една ЛС 

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
ЧЕРНИЯ написа:...А относно Сони които ми препоръча се надявам, че не съм сгрешил името щото пратих съобщение на sonny

,
аз си оправих долната като сложих 2-3 навивки лекопласт в канала където лиза гуми4ката която оплатнява и отгоред си сложих гуми4ката(лекопласта я надигна и перфектно уплатни) и така да видя само дали 6те стане и взе 4е стана и после у6ким само докато отида да си купя нова
и така ве4е пове4е от половин година,даже бях забравил за него сега темата ме подсети
.... много сполу4ливо стана
а аз мислех 4е 6те трябва се дават 300лв за помпи4ка, добре4е ре6их да си направя експеримент4е... 

Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

Както съм казвал-българската изобретателност,продиктувана от неволята и най-вече безпаричието няма граници
Това е добра идея и бих я последвал, но се опасявам че ще е само временно потушаване на проблема и след известно време пак ще се наложи генерален ремонт
А аз сега Сони ще ми ги прави и ще споделя какъв е резултата
Надявам се всичко да е перфектно и да не се налагат още ремонти или смяна на цялата помпа.
А за твоята находчивост още веднъж

Това е добра идея и бих я последвал, но се опасявам че ще е само временно потушаване на проблема и след известно време пак ще се наложи генерален ремонт

А аз сега Сони ще ми ги прави и ще споделя какъв е резултата

А за твоята находчивост още веднъж

Простотията е вирус, който заразява само хората!!!
.
ми то бе6е при мен временно, у6ким само за да отида да си купя нова ама ве4е 7 месеца не ми дава проблеми... а при мен времето е така 4е ако не6то не е наистина наложително нямам много свободно време за да го оправям и така... но наистина и на мен по4на да ми става интересно докога ли 6те изкара
засега наистина 4упи си4ки рекорди,наскоро слизах да погледна и няма и кап4ица те4ност да е излязла от около цилиндър4ето,тоест си4ко все о6те си е на 6 

Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

8 мнения
• Страница 1 от 1