Помощ!
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Помощ!
Запотяват ми се стъклата докато карам, и другият ми проблем е че под 20литра дизел неще да го смуче от резервуара и минаваме на въздух какви са вариантите става въпрос за 524тд
BMW never stop's ....
Любо Тодоров
Любо Тодоров
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Re: Помощ!
MiRaCuLiX написа:Запотяват ми се стъклата докато карам,
Я уточни при какви обстоятелства става това :при пуснато парно на топло на студено абе с две думи опиши по подробно.
P.S.Губи ли ти антифриз ??? ( спукано радиаторче на парното в купето)
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
и мен това ме притесни да не е радиаторчето на топло е ... на студено несъм я пускал щото е студено
и ако е радиаторче ако му сложа добавка за спукан радиатор дали ще спре че те нали уж са за предният радиатор ...? А и ако има пробив той е малък защото не мирише и малко запотява ... просто ми се размазват фаровете на другите коли
не е като да не се вижда ...

BMW never stop's ....
Любо Тодоров
Любо Тодоров
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Абе не е много за предпочитане с тия лайна да се кара в системата ............ама ако нямаш друго решение сипвай 

Съвет от КАТ !
- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
Когато включих отоплението за първи път тоя сезон, такива облаци пара излязоха отляво, че извадих пожарогасителя- помислих, че се запали инсталацията. Оказаха се изпарения от изпуснал антифриз. Дали е спукано радиаторче на отопление или някое съединение прави беля не съм търсил, защото е на труднодостъпно място. Налях в антифриза една опаковка течен препарат и всичко се оправи.MiRaCuLiX написа:Въпросът е дали дайства на това радиаторче иначе за сипване съм лесен .

- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
На мен също ми се запотяваше предното стъкло и се оказа че влиза вода от уплътнението на предното стъкло и ми мокри тапицерията на колонките.
Относно добавките мога да ти препоръчам една,която я продват на ОМВ в едни малки сини пластмасови шишенца.За съжаление не помня как се казваше.
Относно добавките мога да ти препоръчам една,която я продват на ОМВ в едни малки сини пластмасови шишенца.За съжаление не помня как се казваше.
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2