Хидравлична помпа Е91 325xi?

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

Потребител
Аватар

Хидравлична помпа Е91 325xi?

Мнение от darkwalk » 22 Дек 2014, 15:09

Здравейте, скоро сте сдобих с бмв Е91 325 Xi. Проявива следния проблем- когато въртя волана на място се чува необичаен шум. Когато е в движение колата не приявява този си каприз, когато повърхността е гладка също. Общо взето прави го, когато тя сама си реши.
Миналата седмица посети сервиз, в които смених хидравличен маркуч (бил спукан). Прогнозата беше да се оправи, но уви няма промяна. От сервиза сега казват хидравлична помпа, а ако не се оправи- рейка :confused:
На мен не ми звучи нормално да подменям части, да ги чакам с поръчка и в крайна сметка колата да продължава да издава този звук.
Може ли някой разбиращ или имал подобен проблем да се включи и да каже от какво аджеба може да има подобен шум.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 320d e90
Мечтае да кара: m5

Re: Хидравлична помпа Е91 325xi?

Мнение от hpnotic2 » 22 Дек 2014, 22:53

darkwalk написа:Здравейте, скоро сте сдобих с бмв Е91 325 Xi. Проявива следния проблем- когато въртя волана на място се чува необичаен шум. Когато е в движение колата не приявява този си каприз, когато повърхността е гладка също. Общо взето прави го, когато тя сама си реши.
Миналата седмица посети сервиз, в които смених хидравличен маркуч (бил спукан). Прогнозата беше да се оправи, но уви няма промяна. От сервиза сега казват хидравлична помпа, а ако не се оправи- рейка :confused:
На мен не ми звучи нормално да подменям части, да ги чакам с поръчка и в крайна сметка колата да продължава да издава този звук.
Може ли някой разбиращ или имал подобен проблем да се включи и да каже от какво аджеба може да има подобен шум.

Колега, убеден ли сте, че не се чува и в движение ? Прилича ми на доста често срещан проблем, по който има изписано много във форума.И при мен се проявява от време на време този проблем като в движение е толкова тих, че ако не изключа всичко няма как да го чуя.Мкар ми казаха, че са смазали "нещо си" в кормилото и уж няма да го има...нямаше го някакви дни и пак се появи.
Говоря за този звук - https://www.youtube.com/watch?v=IpOVXwQTL9M
(мисля, че това е видео на колега от форума)

Назад към E90/E91/E92/E93