Android,телефони,проблеми и подобни!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: Android,телефони,проблеми и подобни!

Мнение от Leon » 13 Дек 2014, 11:19

Като гледам, с този телефон Самсунг се възползват от успешния дизайн, от който Епъл се отказаха...
Never mistake motion for action...

Слави
Аватар

Мнение от © » 13 Дек 2014, 21:16

Leon написа:Като гледам, с този телефон Самсунг се възползват от успешния дизайн, от който Епъл се отказаха...

точно така, аз го гледах в технополис и дизайна много ми хареса :mhihi:

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 15 Дек 2014, 17:51

© написа:Какви са проблемите според теб? Прекалено много прилича на уиндос? :mhihi:

Тоз телефон не е за тоз Андроид... Малко байгън му идват всичките гиздийки. Макар, че свикнах вече, има някои неща, които ме карат да искам 4.4.4 обратно...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 15 Дек 2014, 18:14

Как се държи батерията на Алфа-та ? Ноута му свикнах . От 100% до 80% пада доста бързо , после до 60 някъде по-държи и накрая е най-издръжлив ...чудя се от Кит-ката ли е , калибриране ли му трябва ? Отделно някой с ноут дали му е се е случвало : онзи ден "заспа" с черен екран и светещ диод - и не се оправи докато ме му махнах батерията . Само един път го направи , но все пак :dunno: . Четох в западните форуми за някакъв бъг , но не е много обяснено .
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 15 Дек 2014, 19:04

В момента - 8часа на батерия, с 1 час Screen on, нон стоп 3G и 1 час разговори - 75% :)

Миналото денонощие направи 1 ден и 3-4 часа на батерия, с близо 4 часа Screen on с миксирано wifi/3g

Зареждал съм го 2 или 3 пъти откак го взех, и незнам дали се е разработила батерията. Но като за 1860мАх е мнооого добре. А размера и дизайна са убиец. На живо в ръката е много гот :) само Touchwiz-a ми е много грозен :(

През нощта, за 8 часа имаше 2% разход на батерия, без да съм пускал сямолетен режим или нещо такова.

Потребител
Аватар
Кара: Е46 320d 136к.с.

Мнение от taniotd » 15 Дек 2014, 23:36

Здравейте колеги,от днес съм собственик на Sony Xperia Z3 Compact.Досега откакто се помня съм бил собственик и фен на Нокия.Последната ми нокияN8 я ползвам от 2010 и съм страшно доволен от нея,но вече е много очукана,остъргана и морално остаряла.Препоръчаха ми сонито и сега ще видим какво ще излезе.Никога досега не съм ползвал телефон с андроид и все още не мога да му свикна.Както и да е - може ли да ми препоръчате няколко полезни приложения които нокията ги имаше,а сега този телефон ги няма или поне не можем да ги открием.
1.Гласов синтезатор който да изговаря името на този който те търси - Нокията това го имаше като приложение за слепи,но на мен ми беше много полезно,защото като си лежиш и дремеш на дивана,а телефона ти е на масата като чуеш кой ти звъни си преценяваш дали си струва да се надигнеш да отговориш или да продължаваш да си спиш.
2.Скрийнсейвър с голям часовник - посред нощ като се събудиш и да погледнеш към нощното шкафче и да си видиш колко е часът отдалеч,без да се налага да се пресягаш да отключваш клавиатурата и да се разсънваш допълнително.
3.FM трансмитер - редовно го ползвах в колата като не ми се слушаше радио.

Тези са засега само трите неща които на пръв поглед ми липсват и не мога да намеря и ще съм много благодарен ако някой ме насочи откъде се активират от настройките или пък ако не се поддържат,за някое подобно приложение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 21 Дек 2014, 23:24

Колеги, искам да инсталирам една игра от маркета, но ми излиза долното съобщение. Картата е напълно празна, но защо ми показва това съобщение Изображение

Sent from Люлин using Tapatalk
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 M47N

Мнение от mustang1986 » 22 Дек 2014, 0:29

Това,че картата памет ти е празна не означава абсолютно нищо.Андроид 4.4 има забрана да пише на картата памет.Тоест не може да си местиш кеша на игрите и някои приложения там.В твоя случай имаш недостиг във вътрешната памет.Първо изтрий кеша и ако не стане ще се наложи да освободиш още място като изтриеш нещо.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Изображение

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 23 Дек 2014, 17:25

Изображение

От преди седмица. Почивните дни ще имам(е) време за даунгрейд до 4.4.4 :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 09 Яну 2015, 0:27

здравейте,
моят китаец предаде богу дух или поне дава такива симптоми.
непрекъснато забива и се налага рестарт. възстанових му заводските настройки и пак е същото. дали си струва да се помъча да сменя версията на андроид или да го опявам вече? на някой хрумва ли му решение?
става въпрос за леново а850, версията е 4.2.2 jelly bean.
поздрави и хубава вечер на всички.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 09 Яну 2015, 0:28

Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 09 Яну 2015, 1:39

Колеги, аз с малко странен въпрос, но да не отварям цяла тема ще питам тук.

Сестра ми иска да и хакна играта Subway Surf да има unlimit coins and cays, ама не мога. Тегля някакви хакове от маркета, ама не мога да ги активирам, не ги схващам ква им е играта. Та някой ако знае как да стане или го е правил, кажете моля ви, че ми наду главата 2 дни туй дете

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 09 Яну 2015, 7:44

Забелязвам два странни проблема на 4.4.4. - много често като снимам, забива и изписва съобщение "камерата е недостъпна". Другото е, че абсолютно отказва да превключи между два разговора (говоря с някого, звъни ми трети човек, казвам чао на първия и прехвърлям на новото обаждане) - затваря и двете като 10 сек. се чуди какво да прави. На друг случва ли се или си е специфичен проблем на Сони? Или на моето Сони? Нямам външна карта, всичко се случва на вградената памет.
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 09 Яну 2015, 10:29

randity написа:Колеги, аз с малко странен въпрос, но да не отварям цяла тема ще питам тук.

Сестра ми иска да и хакна играта Subway Surf да има unlimit coins and cays, ама не мога. Тегля някакви хакове от маркета, ама не мога да ги активирам, не ги схващам ква им е играта. Та някой ако знае как да стане или го е правил, кажете моля ви, че ми наду главата 2 дни туй дете

Така не става ли ?
http://forum.androidbg.com/showthread.php?tid=38446

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 09 Яну 2015, 13:27

randity написа:Колеги, аз с малко странен въпрос, но да не отварям цяла тема ще питам тук.

имам това на компютъра, но не съм ги тествал, ако те интересува нещо казвай да го пратя нейде някак си 8)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата