Отваряне на шофьорска врата проблем
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Отваряне на шофьорска врата проблем
Здравейте колеги имам проблем с отварянето на шофьорската врата..Преди два дни стана мислех че е замръзнала но днес и вчера времето е хубаво пък няма отваряне...нито отвън нито отвътре...когато е заключена и съм вътре като дръпна дръжката се отключва,но като я дрипна втору път не става....п.с преди 2 години имах същия проблем карах я 2 седмици доколкотонпомня така...след това нещо одарих отвътре по кората и се отвори....само,че сега бая я поблъсках и не става 

- bigfinger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 316i E46 N42B18
Re: Отваряне на шофьорска врата проблем
Не става защото има dead lock.
Моли се да се отвори иначе не ми се мисли.
Моли се да се отвори иначе не ми се мисли.
Няма ненаказано добро!!!! Китайска поговорка.
- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
Няма общо с dead lock-а след като е писал, че при първото дръпване от вътре се отключва. По вероятно нещо вътре механично да е причината при описаното поведение. Сваляне на кората и търси къде е проблема. Успех!
Карам бавно! Стигам Бързо!
Как да я сваля като не мога да отворя вратата?или поне аз незнам дали става
Сега се замислих и си спомних,че последния път когато слезнах от колата като тръгнах да отварям вратата нищо не щракна и ми направи впечатление се едно бях карал на отворена врата,но не съм....и после си я затворих явно нещо е блокирало??
Размърдай нагоре-надолу вратата, докато се опитваш да отвориш.
Купе или някоя от другите?
Купе е...отвънка като дръпна дръжката остава най горе не се връща се едно е счупена...отвътре като дърпам не е хлабава ама и от там не става...просто се едно е заключена ....дистанционното си работи централното също.
liloff написа:Размърдай нагоре-надолу вратата, докато се опитваш да отвориш.
Не мърда на никаде как да я размърдам
http://m.youtube.com/watch?v=nKzyMcCpNtM общо взето същата история ама на купе шофьорската врата..
Свали прозореца, отключи я от ключалка, натисни вратата надолу, можеш и да седнеш на нея и пробвай отвътре и отвън.
Случвало ми се е да заклини прозореца в рамката и да не се отвори. Причината е друга тема, но силно натискане на вратата надолу помагаше да се отвори (ако не е счупена бравата). Ако е счупена бравата, се отваря отвътре.
Щом не е хлабава и вътрешната, значи пръчката, която се хваща за механизма е още на място. Шансът да са се счупили и двете и на практика 0.
Случвало ми се е да заклини прозореца в рамката и да не се отвори. Причината е друга тема, но силно натискане на вратата надолу помагаше да се отвори (ако не е счупена бравата). Ако е счупена бравата, се отваря отвътре.
Щом не е хлабава и вътрешната, значи пръчката, която се хваща за механизма е още на място. Шансът да са се счупили и двете и на практика 0.
Тва е че и моя прозорец му се работи само лятото ама и тва е друга тема....
И аз го мислих да не е това ще пробвам утре някак да я натисна отвътре....ще испръскам и едно веде пък ще пиша пак...
И аз го мислих да не е това ще пробвам утре някак да я натисна отвътре....ще испръскам и едно веде пък ще пиша пак...
13 мнения
• Страница 1 от 1