Защо другите марки ни мразят?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Re: Защо другите марки ни мразят?

Мнение от Denmark » 15 Дек 2014, 18:35

TNT написа:Да забранят и бойните спортове до пълнолетие :mhihi:

то това влияе много повече от колкото игрите и fast & furious :D ама да не отваряме тема :D
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 15 Дек 2014, 23:33

Защото страшно голям % от шофьорите каращи бмв са пълни селяндури...избиващи комплекси с 46ца от горубляне или по-скъп автомобил. Постоянно попадам на такива "колеги" чак ме хваща срам....
Особено често ми се случва някой с 36ца или 46ца да ми показва ,че неговото бмв е по-бързо от 60ката...виж такива индвиди с 38ци примерно не съм виждал. :clap:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 16 Дек 2014, 0:20

чиста проба шанс, че не си срещал ;) шанса да те застигнат рингове у Плд и да не те изпревари, без мигач и на розово да мине на светофара са рязко клонящи към .... 0 , за сечене на ленти и летене из трафика да не говорим, не говоря за единични случаи, а съвсем регулярни неща... хеле пък дЖИП с черни джамове да не се изреже колкото може по всеки булевард и малка пресечка... няма какво да се лъжем ... само аВди са по-зле от нас

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 16 Дек 2014, 8:31

host написа:... само аВди са по-зле от нас

Нали? :mhihi:
Радвам се, че станаха така популярни сред простолюдието, та да има малко отлив от БМВ-тата...
Мечтата турбо гъзара - джизьел, 3.0, 'ноо връи. Еле па в Q7 :mhihi:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 16 Дек 2014, 13:06

Дам, определено газетата вече на аВди скачат...като Джаро :d

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 16 Дек 2014, 13:07

enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 528I
Мечтае да кара: Е60

Мнение от gelermoto » 21 Дек 2014, 11:18

Даже по сервизите като те видят с БМВ било то на 15-16 години виждат в теб $$$$$$$$$$$
Последният път бях в един сервиз за една част и там собственика ми вика че рядко правели БМВ та понеже собствениците им се правели на интересни и се пазарели за цени :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
Мечтае да кара: зил 130

Мнение от M10 » 22 Дек 2014, 19:13

А дали не е от това, че голяма част от каращите бмв-та (да ме извиняват, ако има засегнати колеги), са дребни селски тарикати и повече от 5-10лв не дават :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 528I
Мечтае да кара: Е60

Мнение от gelermoto » 22 Дек 2014, 20:27

M10 написа:А дали не е от това, че голяма част от каращите бмв-та (да ме извиняват, ако има засегнати колеги), са дребни селски тарикати и повече от 5-10лв не дават :mhihi:

Има нещо вярно :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 23 Дек 2014, 9:56

M10 написа:А дали не е от това, че голяма част от каращите бмв-та (да ме извиняват, ако има засегнати колеги), са дребни селски тарикати и повече от 5-10лв не дават :mhihi:

А ти ако даваш повече, това атестация за какво е?

За пари в джоба - вижте ме, аз мога да си позволя да плащам.
За глупост - платих повече, а можех да платя по -малко.

Ти колега, знаеш ли стойността на 5 или 10 лв. или си като мнозината, които казват, какво са 2, 5, 10.. лв., демек, нищо/.
И ако имаш такова отношение към парите, такова ще ти е отношението и към всичко останало, демек, ще си склонен да не остойностяваш малки неща, а да ги презираш. Не казвам да си стиснат, но да имаш реална представа и когато даваш 5 лв. за нещо, да не казваш че са нищо, понеже не е така.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 23 Дек 2014, 10:21

Правят се на интересно про условие, че БМВ е една от най-лесните коли за работа...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар
Кара: F11
Мечтае да кара: на безплатна нафта
Детайли за колата: 530xd

Мнение от chris_barnes » 23 Дек 2014, 10:41

А за хондаджиите няма да коментирам тяхната всеизвестна омраза към нас BMW обществото

И за мен това е необяснимо. Не мога да разбера какво има да се дели...всеки кара каквото му е кеф. Споделям мнението, че понякога има изцепки по светофарите, ама това го правят хора каращи всякакви марки. Случвало ми се е преди години един небрежен младеж с кораб някакво ренде (лагуна ли беше) да се напъва на един светофар, понеже видя, че карам кола по-малка от неговата. За негово съжаление тогава ми беше малко акъла и доста по-бърза колата :mhihi:
Това с пазаренето и цените не може да е обективно мнение за омраза от другите марки, а по-скоро за хората каращи нашата марка и майсторите, защото ако някой кара Волво, какво го бърка че БеЕмВистите не им се дават парички за части?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 02 Мар 2015, 12:46

Днес във Варна едно лъскаво Хъ5 с табелка опоменаваща форума под номера му, който също беше от специалните няколко пъти се престрои от лента в лента, даже последния през две ленти в трета, без мигачи за няма и 300м. Е няма как да се радват на такива.

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 02 Мар 2015, 13:13

alekangg написа:Днес във Варна едно лъскаво Хъ5 с табелка опоменаваща форума под номера му, който също беше от специалните няколко пъти се престрои от лента в лента, даже последния през две ленти в трета, без мигачи за няма и 300м. Е няма как да се радват на такива.

И аз вчера станах свидетел на едно синьо е46 натоварило цялото население вътре как тръгва от светофар с опит на извърти задницата при "резка втора" - безуспешно, ляво-дясно, ляво-дясно и накрая от най-лява лента засече всички ни и направи десен завой, разбира се културно - с мигач :lol:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 02 Мар 2015, 22:00

Преди малко във Варна..
"Нищо неподозираща двойка пешеходци бяха блъснати току-що до стадион "Спартак", както си вървяха по тротоара, информира Varnautre.bg. Жената е в безпомощно състояние.

"Виновникът е един младеж с "БМВ", правеше се на дрифтър по бул. "Левски", задницата на колата се занесе и се качи на тротоара", каза очевидец на инцидента.

"БМВ"-то се появи по "Отец Паисий" и влезе от завоя с дрифт на една страна по "Прилеп", разказа още очевидецът. "Ударената жена лежеше на земята сред разпилените покупки, но говореше - казваше, че не може да стане. На приятеля й видимо му нямаше нищо. Линейката и полицията дойдоха почти веднага", обясниха свидетели на нелепия инцидент. Самият шофьор на "БМВ-то обяснил пред полицаите, че е професионален шофьор и такова нещо досега не му се е случвало. Той изглежда 30-ина-годишен. Полицаите му взели книжката и го отвели. Автомобилът му е с варненска регистрация. Пристигналите медици отнесли пострадалата жена на носилка, а приятелят й се качил с тях в линейката."

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата