Проблем с обороти 316и
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- dolnagad
- Потребител
-
- Кара: 316i
- Мечтае да кара: BMW Е38 740iA "ALPINA" 2003
Проблем с обороти 316и
Здравейте, имам един проблем колата е бмв 316и 96г седан 102 коня проблема е дали ще карам или на място форсирам стигне ли до около 5000 оборота се чува едно ЦЪК и колата гасне.. Казаха ми че може да е някакъв ограничител вие какво мислите? благодаря предварително.
- nedbmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Е46 facelift
- Мечтае да кара: Е90
- Детайли за колата: E46 318i N42 143h.p.
Re: Проблем с обороти 316и
Не е от ограничителя това, имаш някакъв електрически проблем, ама трябва да се изследват и преровят някой неща. За първо време и направи една диагностика мен лично ме съмнява, че може да е от датчика на коляновия вал или на разпределителния вал, ама може и нещо друго да е.
- dolnagad
- Потребител
-
- Кара: 316i
- Мечтае да кара: BMW Е38 740iA "ALPINA" 2003
Благодаря ти за отговора.. а освен да я закача на комп има ли някакъв друг начин да разбера дали има и евентуално каде е утечката.. Защото ми прави проблем и с акумолатора скоро е купуван нов а постоянно пада.. поради тази причина смених предния но явно е кабели...
- metodi80
- старши ентусиаст
-
dolnagad написа: а освен да я закача на комп има ли някакъв друг начин да разбера дали има и евентуално каде е утечката..
На комп няма да ти покаже , че има утечка ..... с мултицет се прави това мерене , махаш минусовата клема от акумулатора , свързваш мултицета да мери ток последователно м/у катода на акумулатора и минусовата клема на автомобила.
4 мнения
• Страница 1 от 1