Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Re: Киномания

Мнение от doomy525 » 14 Дек 2014, 22:49

На някой ако му се гледа драма/трилър да си тегли gone girl и да види колко откачени може да са жените..много добър филм :bowdown:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 15 Дек 2014, 19:51

снощи гледах това и смея да твърдя,че е добро изключвайки мудното начало
Заснемане.PNG
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Потребител
Аватар
Кара: N57D30O1
Детайли за колата: F10 530d Xdrive

Мнение от Spark 50 » 15 Дек 2014, 21:40

Vanqu1sh написа:Много силен филм. Абсолютно си заслужава ходенето на кино. Оценявам го с 10 от 10.
https://www.youtube.com/watch?v=LphxcSlec9o
Изображение

В моя поглед въобще не заслужава 10 от 10.След Интерстилар ми се видя доста слаб филм.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 15 Дек 2014, 22:06

Spark 50 написа:В моя поглед въобще не заслужава 10 от 10.След Интерстилар ми се видя доста слаб филм.

представям си този, колко е безумен, щом е слаб сравнено с тая интергалактическа боза - интерстелар :mhihi: :mhihi: :mhihi:

днес чух, че Богове и тъпаци е много зле, а го предвидих още на трейлъра :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 15 Дек 2014, 22:48

Spark 50 написа:
Vanqu1sh написа:Много силен филм. Абсолютно си заслужава ходенето на кино. Оценявам го с 10 от 10.
https://www.youtube.com/watch?v=LphxcSlec9o
Изображение

В моя поглед въобще не заслужава 10 от 10.След Интерстилар ми се видя доста слаб филм.

Двата филма са коренно различни и не ми се вижда уместно да ги сравняваш. Вичо като му видя любимите филми "Сойка-присмехулка" и "Пазители на галактиката" по-добре да спре да коментира и оценява филми.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 16 Дек 2014, 0:39

Vanqu1sh написа:Вичо като му видя любимите филми "Сойка-присмехулка" и "Пазители на галактиката" по-добре да спре да коментира и оценява филми.

ще коментирам колкото си искам, има хиксче за коментарите, а малоумните бози с реенето зад библиотеката си ги гледай сам, но не ги пробутвай на хората :kuku:

vicho написа:Пазителите на Галактиката - добър (дори вкъщи)
Сойка Присмехулка - Бива, не съм разочарован (поне е по интересен от предишния)

"бива" и "добър" не значи "любим", драги :wave: (въобще не ми отговаряй, адни ме във "врагове", да не ти излизат мненията и бъди happy, аз повече няма да напиша нито един ред по твой адрес. То няма и смисъл :winky: ) О, Компетентни!

и за да спра чата

predestination - един от най-добрите филми, които съм гледал последните години
sex tape - очаквах повече, но става
the maze runner - трагедия
the giver - много добър
Последна промяна vicho на 16 Дек 2014, 0:49, променена общо 3 пъти

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 16 Дек 2014, 0:47

Никой не е длъжен да се съгласява с мен и всеки си харесва различни филми,но ми е ясно колко си компетентен в случая, да го коментираш филм който не си гледал дори. :mhihi: Пиши си колкото искаш, обещавам да не се сърдя :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 16 Дек 2014, 8:16

vicho написа:...ще коментирам колкото си искам, има хиксче за коментарите, а малоумните бози с реенето зад библиотеката си ги гледай сам, но не ги пробутвай на хората :kuku:

Както казах, точно пък опитът за визуализация на пространствено-времевия континуум (прав си, може и да прилича на боза, няма някой върнал се оттам да го питаме) е шедьовъра във филма на фона на всички дъ риъл шит опити в подобни филми дето съм гледал :yes:
Не се пени толкова :winky:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 16 Дек 2014, 12:32

Nickelback написа:
vicho написа:...ще коментирам колкото си искам, има хиксче за коментарите, а малоумните бози с реенето зад библиотеката си ги гледай сам, но не ги пробутвай на хората :kuku:

Както казах, точно пък опитът за визуализация на пространствено-времевия континуум (прав си, може и да прилича на боза, няма някой върнал се оттам да го питаме) е шедьовъра във филма на фона на всички дъ риъл шит опити в подобни филми дето съм гледал :yes:
Не се пени толкова :winky:

На мен пък ми станаха интересни едни други детайли. Как къщата след около 30-тина години (когато синът му вече беше пораснал) си беше абсолютно същата, и даже нямаше един нов пирон забит :mhihi: и как пак след толкова години си продължаваха да си карат същия смачкан пикап. Може да са дребнави работи, но на мен ми правят впечатление.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 16 Дек 2014, 13:33

Nickelback написа:Не се пени толкова :winky:

През гъза ми е, нищо не може да ми бутне Коледното настроение (създадено от Джорджано) :mhihi:

Както и мнението ми за този пробит филм... Явно е много трудно да се създаде филм за космоса, който да е супер як :dunno: Тук се сещам за Гравитация и 2-та часа пъшкане на Сандра Бълок

Uninvited - Неканените - въртят го по Vivakom Arena , много добър и психарски
Let's be cops - Нека сме ченгета - става за 1 път, не е впечатляващ, ама не е и тъп
Plastic - Кредитна карта - определено ми хареса... и то много
Expendables 3 - Като че ли 1 и 2 бяха по-добри... този малко се разбози, но бива да гледаш час и нещо пуцане :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 16 Дек 2014, 19:41

Пространствено-времевия континиум е най-голямата простотия на света ! Дори телепортацията е безкрайно по-лесна и вероятна от пътуване във времето , ама пък за сметка на това пътуването във времето е вдъхновило безкрайно много тъпи филми и обеднели физици, търсещи сензация :idea:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 16 Дек 2014, 19:59

За феновете на сериали като мен - The 100 не е зле. Малко фантастика, но ми харесва. Forever... първата серия беше добра, нататък леко ми затъпява нещо. The Boardwalk Empire нещо ми е скучен. Очаквах много повече.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 16 Дек 2014, 22:06

acho.rs написа:Пространствено-времевия континиум е най-голямата простотия на света ! Дори телепортацията е безкрайно по-лесна и вероятна от пътуване във времето , ама пък за сметка на това пътуването във времето е вдъхновило безкрайно много тъпи филми и обеднели физици, търсещи сензация :idea:

:OT:
Може и да си прав, ама може и да не си! :mrgreen:
Не ми се "спори" за нещо, за което нито ти, нито аз имаме преки доказателства. И какво разбираме под пътуване във времето? - напред, назад; за косм. кораби, за животни, за 'ора, за квантови частици...? :dunno: Все излизат разни теории, уж подкрепени с експерименти, ама де да знае човек... "Последно" скоростта на светлината не било лимитация вече :ok: А както знаем, условието времето да спре за една частица/тяло е именно да се движи точно със светлинна скорост... И ново 20 - уж имало мигновено взаимодействие между частици... :dunno: Мигновено, мигновено, колко да е мигновено? - 10000 пъти по-бързо от скоростта на светлината (това няк'ви китайци го били казали :mhihi: ). Това означава ли, че за тия частици времето тече наобратно, демек са пътешественици назад във времето. Че са мъртви преди да се родят...? А не означава ли по-скоро, че тия частици живеят именно в n-размерното хиперпространство и просто съществуват едновременно в безброй паралелни вселени? А не е ли пътуването във времето именно прескачане от една паралелна вселена в друга? Това, че някой пътуващ назад във времето, среща дядо си и го подлага на подобаващ кютек, само и само да се върне отново в настоящето и да разбере, че дедака няма белези, означава ли, че няма пътуване във времето? А не означава ли, че пътешественика напуснал своята собствена вселена просто няма никога да може да се върне в нея, както и да види резултатите от кютека?
От друга страна - теорията е, че квантови частици можели да пътуват напред/назад, но тела от макро света - не... Ми може да дойде време, когато просто ще ни квантуват "бит-по-бит" (сериализират - много хубава думичка :ok: ) и на момента ще ни изпратят на Марс, например, 1000 години напред или назад и ще ни реконструират (десериализират) там... Това не е ли пътуване във времето и пространството, чрез квантови частици...?
Ей такива въпроси ме "мъчат" :ok: Отдавна не съм чел нещо свежо "по темата". Всъщност, вземи пусни отделна тема да си лафим, недей с такива крайни монолози, че май не е тук мястото (това е твоя тема всъщност), белким науча нещо ново, ще се радвам :yes:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от v_p_m » 25 Дек 2014, 16:50

Някой ходи ли да гледа хобита на кино , аз ходих но останах с впечатление че на прожекцията не видях някой неща от треилърите, вижте за какво става дума:
На този на 1.27 м. се вижда как елфите стрелят с лъкове (в киното това ми се губи кога е станало)
https://www.youtube.com/watch?v=iVAgTiBrrDA

А на този на 1.04м. се виждат някви карети след това на 1.23м. армия от козели (козели видях само когато Торин и 2-мата братя ги взеха да се къчът на хълма ) https://www.youtube.com/watch?v=ZSzeFFsKEt4

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 25 Дек 2014, 17:20

v_p_m написа:Някой ходи ли да гледа хобита на кино , аз ходих но останах с впечатление че на прожекцията не видях някой неща от треилърите, вижте за какво става дума:
На този на 1.27 м. се вижда как елфите стрелят с лъкове (в киното това ми се губи кога е станало)
https://www.youtube.com/watch?v=iVAgTiBrrDA

А на този на 1.04м. се виждат някви карети след това на 1.23м. армия от козели (козели видях само когато Торин и 2-мата братя ги взеха да се къчът на хълма ) https://www.youtube.com/watch?v=ZSzeFFsKEt4

Елфите с лъковете ги има , за другото не съм сигурен . Ходих и аз на премиерата , по-късно ще пиша , но да речем че след 2/3 от филма нещата леко затъпяха ... иначе най-доброто от трилогията и след Задръгата май, най-много ми хареса

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата