С какво гориво карaте вашите Е36.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Преди да се спра на ОМВ супер 100 карах с ОМВ 95 и за проба веднаж сипах Лукойл 98 и не усетих никаква разлика дори имам чувството че работи шумно. Естествено се върнах на 95 на ОМВ а след време реших да пробвам супер100, разликата си беше очевидна и оттогава карам само с него. Не мога да ви цитирам разход с точност до милилитри като tOsh
но при мен с никой бензин градско не ми гори колкото неговата 320, може да е наистина от тоя бензин на Лукойл - върви по малко би трябвало и да гори по малко
)

- shark
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46-320 CI и Паджеро 3200
- Мечтае да кара: X6
- Mr.President
- младши ентусиаст
-
Аз зареждах преди на Лукойл и бях доволен, но в последствие минах на Шел понеже беше най-близко до мене бензиностанцията и цените бяха сравнително по-евтини от другите, но определено не съм доволен от шел... Разхода ми се повиши и изминатите километри за 10 лв. намаляха доста и започнах да се чудя какво става тука, а преди на Лукойл си зареждах за по 10 лв. и минавах повечко километри, иначе 95 предимно зареждам, рядко 98. Като чета всички мнения май пак ще си мина на Лукойл, че тоя миризлив Шел никой не е доволен.. А за OMV нямам коментар от там, и там съм зареждал до като, че ли Лукойл си е Лукойл 

Re: С какво гориво карaте вашите Е36.
juiloo_cazar написа:С какво гориво карaте вашите Е36.
Нека всеки да напише какво Е36 кара.
И от коя бензиностанция
Ако иска.
E36 Купе,98 г - 320, зареждам само на Лукойл 98

- Chichebiev
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW 320D Touring 2004
- Mr.President
- младши ентусиаст
-
Да попитам възможно ли е от некачествени горива, които съм сипвал досега от Шел и сега заредих от Лукойл 95H и го изхабих 2 пъти по-бързо от преди и нещо да се е задръстило от тес боклуци да му ... майката и Шел.. Чух че имали някакъв гаф и всички са се отказали да зареждат от там, имало някакъв случай, но не били никак доволни, а и как да разбера кой Лукойл е качесветн ? Чух че има и на Петролм, но и разбрах, че на повечето бензиностанции вкарвали нереално количество бензин. Един приятел с Мотор го изчислил и му сложили 1 литър повече при условие, че мотора ми събира 12, те му сипали 13 литра гориво на Шел... Направете си сами сметката не знам..
- t0sh
- старши ентусиаст
-
Chichebiev написа:320i Coupe - карам с 95H от Лукойл но мисля да пробвам 98 как е
пробвано е, към почти литър надолу разход /100км. като беше под 20 стинки разликата 95/98 си струваше даже, ма сега с 28 стинки разлика не е на далавера

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Mr.President написа:Един приятел с Мотор го изчислил и му сложили 1 литър повече при условие, че мотора ми събира 12, те му сипали 13 литра гориво на Шел... Направете си сами сметката не знам..
Мен сигурен човек ми е казвал, как с негов колега като ходили да зареждат на OMV Бъкстон/Околовръстно и колегата му показал малък фокус..... първите 1.20лв от пистолета излезнал..... въздух....
- t0sh
- старши ентусиаст
-
Honzik написа:Mr.President написа:Един приятел с Мотор го изчислил и му сложили 1 литър повече при условие, че мотора ми събира 12, те му сипали 13 литра гориво на Шел... Направете си сами сметката не знам..
Мен сигурен човек ми е казвал, как с негов колега като ходили да зареждат на OMV Бъкстон/Околовръстно и колегата му показал малък фокус..... първите 1.20лв от пистолета излезнал..... въздух....
яко.. ми аз ще ги карам да ми плисват в кофа или ще си мъкна туба да видя че тече, и тогава в резервоара