Часовници
Модератор: Общи модератори
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Re: Часовници
mejdupraznika написа:Насочил съм се към SEIKO ,този сайт jomashop да имате впечатления за него ?
Има европейски магазини - насочи се към тях. За конкретният който питаш имай впредвид ако взимаш от него - за разправиите по митници, ДДС и зависи от сумата - мито.
Колеги купувайте от проверени магазини и официални дилъри защото ментетата са навсякъде.
Ето няколко онлайн магазина ако на някой му е интересно:
- www.jomashop.com
Един от най-голямите американски онлайн магазини за продажба на часовници и аксесоари. Работи от 1987г. с над 100 марки.
- международна доставка - ДА
- начини на плащане: банкови карти, PayPal, Amazon Payment.
Особености: При плащане с банкови карти може да ви поискат документи удостоверяващи личността на купувача. Не е проверено поръчки над $500 дали се изпращат до тук.
Магазина има дъщерен сайт http://www.jomadeals.com със значителни ежедневни намаления но само с доставка до адрес в Щатите.
- www.watchshop.com лично проверен от мен преди 2 години
Британски онлайн магазин с над 20 годишна история. Предлага над 110 марки часовници.
Някои марки часовници имат ограничение за международна доставка.
- начини на плащане: банкови карти, PayPal
- www.firstclasswatches.co.uk
Британски онлайн магазин за продажба на часовници и ювелирни изделия. Официален дилър на над 55 марки.
- начини на плащане: банкови карти, PayPal, Amazon Payment.
- www.thewatchhut.co.uk
Британски онлайн магазин за продажба на часовници. Работи от 2005 г. Официален дилър на всяка от предлаганите марки.
- начини на плащане: банкови карти,PayPal
- www.klockia.se
Шведски онлайн магазин за продажба на часовници и ювелирни изделия. Работи от 2008 г.
Представени са най популярните марки.
При покупка около над 110 евро доставката е безплатна.
- начини на плащане: банкови карти
- bensontrade.com
Холандски онлайн магазин. С не особено демократични цени и ценова политика, но пък може да намерите неща където другаде ги няма. В асортимента си има над 50 марки.
- начини на плащане: банкови карти,PayPal ( взимат си 5%-та такса от вас)
Успех в покупките!

- bate koko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ....ЖЪЛТО ТАКСИ....
- bate koko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ....ЖЪЛТО ТАКСИ....
2006 го купих за 1200$.сега са по -скъпи... многодоволен..2011 го 4истих..

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Колеги дайте идеи за часовник подарък до 150-180лв? Стил елегантен, с кожена каишка и опростен вариант от към циферблат.. Разглеждах в нета ама като не разбирам..не искам да взема нещо некачествено за тези пари

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
За толкова пари, трудна работа. За 230лв има разни тисоти с тези характеристики
http://www.julliany.com/?product=tissot-t57-1-421-31
Пак за тези пари има и ориенти
http://www.vip-watches.net/product/18213/orient-kvartsov-funf6004b0.html
http://www.julliany.com/?product=tissot-t57-1-421-31
Пак за тези пари има и ориенти
http://www.vip-watches.net/product/18213/orient-kvartsov-funf6004b0.html
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
doomy525 написа:Колеги дайте идеи за часовник подарък до 150-180лв? Стил елегантен, с кожена каишка и опростен вариант от към циферблат.. Разглеждах в нета ама като не разбирам..не искам да взема нещо некачествено за тези пари![]()
Качествено и ДО тези пари, виж CASIO Beside серията.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
doomy525 написа:Колеги дайте идеи за часовник подарък до 150-180лв? Стил елегантен, с кожена каишка и опростен вариант от към циферблат.. Разглеждах в нета ама като не разбирам..не искам да взема нещо некачествено за тези пари![]()
Аз ще обединя мненията на колегите. Та, до толкова пари (илисмного малко надтях)виж:
http://www.julliany.com/?product_cat=%D ... 1%86%D0%B8 -Виж марките Tissot и Candino
http://casioshop.bg/beside#min=87&max=2 ... rtselect=3 -Тук е серията Beside,може и да погледнеш Edifice.
strelki.info - Тук има доста добри предложения в търговския раздел, форумасе следи много от истински маниаци, реплики не се продават и могат много да ти помогнат в избора (можеш да разгледаш какви часовници се продават от марките Orient, Seiko и някои скъпи японски и китайски не толкова известни брандове).
Успех с избора и в никакъв случай не купувай от OLX, не че няма и хубави часовници там, но вероятността да изядеш дървото е много голяма.

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Дълги години имах Candino, сега си взех ето това
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- TouringInternational
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M44 на газ
- Мечтае да кара: V10 Touring, e36 compact rally spec
- Детайли за колата: е36 compact "войнишко канче'' edition

Една снимка от днес, от 6 години го имам и все още му се радвам като го погледна
П.С.: Весели празници на всички!
- -Юли-
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на бензин.....
- Мечтае да кара: на ток.....
- Детайли за колата: 2007--2012->е36 m43b16 95г седан
2012--2013->е36 m52b28 95г седан
2013--2015->е46 m52b20tu 2000г купе
2015--2016->е46 m54b30 2001г купе
2016---e46 m47TUd20 2003г компот
2019---e90 m47 2006
2020—е38 m62b44 1999 + golf 6 2010
Година и половина! !!много доволен от марката

Тия опели горящи много и невървящи, трошливи, с външен вид на фейслифтова каруца, с пластмасови табла и салони от плат за пердета, гниещи и без никви екстри ......,бмв-та ги оставeте на нас балъците!!!!
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Брей на тея ds-ки се точа от година и малко, само водоустойчивоста ме е спирала. Тея 10атм ми се струват несериозни.
Колеги, вие мокрите ли спокойно, не говорим за басейни и морета, а по-скоро за миене на ръце, душ....?
Колеги, вие мокрите ли спокойно, не говорим за басейни и морета, а по-скоро за миене на ръце, душ....?
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- TouringInternational
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M44 на газ
- Мечтае да кара: V10 Touring, e36 compact rally spec
- Детайли за колата: е36 compact "войнишко канче'' edition
Venko написа:Брей на тея ds-ки се точа от година и малко, само водоустойчивоста ме е спирала. Тея 10атм ми се струват несериозни.
Здравей колега, тъй като моя е с кожена каишка, не го мокря дори като си мия ръцете. Но имам един Сектор, отново с водоустойчивост 10атм, и съм плувал в морето, в река, в басейн с него и нямам абсолютно никакъв проблем.

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
10 atm са добре, ако не се гмуркаш на повече от 1,5-2м, за нормално къпане няма проблем.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Venko написа: Тея 10атм ми се струват несериозни.
alekangg написа:10 atm са добре, ако не се гмуркаш на повече от 1,5-2м, за нормално къпане няма проблем.

Аз, редовно далдисвам на 25-ци и 30-ки да дупча зъбарите в гръцко на апнеа... Та 10 атм. са си 90м. воден стълб - не ги мислете, чак толкова, ако не са ментаци

Ubi dubium, ibi libertas
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
hell's angel написа:Venko написа: Тея 10атм ми се струват несериозни.alekangg написа:10 atm са добре, ако не се гмуркаш на повече от 1,5-2м, за нормално къпане няма проблем.![]()
Аз, редовно далдисвам на 25-ци и 30-ки да дупча зъбарите в гръцко на апнеа... Та 10 атм. са си 90м. воден стълб - не ги мислете, чак толкова, ако не са ментаци
Ти какво правиш, не е еталон, а дали утре няма да се напълни с вода часовника ти, също няма гаранция.. 10 атм не значи, че часовника издържа това, още по-малко, че ще можеш да влезеш на 90 метра дълбочина, дори на 9 няма да издържи!! Ето малко обяснение кое означение за какво може да се използва, вижте таблицата надолу. При 3 атм издържа само на миене на ръце, дори при къпане в баня, не е сигурно дали няма да влезе вода, нищо общо с истински 3атм!
Реално за часовник с отбелязани 10атмс, гарантират, че ще издържи на плуване, сърф и др леки водни спорове и леко гмуркане с шнорхел. Тъпо е, че никой не казва, точно колко издържат, но това е положението, всичко е ориентировъчно. Който ще се гмурка на повече от 2метрта, ако иска да е сигурен, трябва да търси 15-20атм и нагоре.
http://en.wikipedia.org/wiki/Water_Resistant_mark