Киномания
Модератор: Общи модератори
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Re: Киномания
Гледайте Honest Trailers на ScreenJunkies в youtube

Иначе разбирам що не ви е харесал Интерстелар като видя че си падате по филмчета за 14 годишни момиченца.

Иначе разбирам що не ви е харесал Интерстелар като видя че си падате по филмчета за 14 годишни момиченца.
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Vanqu1sh написа:Иначе разбирам що не ви е харесал Интерстелар като видя че си падате по филмчета за 14 годишни момиченца.

Interstellar, ако не гениален, то поне е един от най-добрите филми в последните 10-15 години. Създава впечатление, че е прекалено дълъг, но това е, защото историята наистина са се постарали да пресъздадат историята до най-малкия детайл. Лично за мен филмът влиза в графа топ 20 на всички времена. "Глътка" свежест след всичките глупости по комиксите на марвел и дц, трансформъри и т.н в последните години...
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
- Petrolhead
- Потребител
-
Maverick_VS написа:Vanqu1sh написа:Иначе разбирам що не ви е харесал Интерстелар като видя че си падате по филмчета за 14 годишни момиченца.
![]()
![]()
Interstellar, ако не гениален, то поне е един от най-добрите филми в последните 10-15 години. Създава впечатление, че е прекалено дълъг, но това е, защото историята наистина са се постарали да пресъздадат историята до най-малкия детайл. Лично за мен филмът влиза в графа топ 20 на всички времена. "Глътка" свежест след всичките глупости по комиксите на марвел и дц, трансформъри и т.н в последните години...
Филмът е добър, но е претоплен вариант на Космическа одисея и Соларис.
Допадна ми
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
тука... бате... се с'брале само мислители ("киноманиаци")...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
True Detective - 1 сезон, интересно е направен.
White Collar - 6 сезона и нещо, интересни диалози има, може да ти хареса.
Person Of Interest - любимия ми от изброените, държи в напрежение, а и е доста конспиративен, което на мен ми допада.
Burn Notice - доста екшън и лафове има, а и доста може да се научи от главния герой тип Макгайвър.
Много ме кефеше сериалчето.
Chuck беше доста свежо и непринудено сериалче, с известен елемент на екшън и много хумор! Но може и да се възприеме като леко лигав.
Кухня - абсолютна мания е това; руски сериал като никой друг, много хумор, много смях, а и се гледат на един дъх, защото са кратички сериите и не се усещат толкова.
От мене толкова, сега на мода са фантастики от най-различни видове, които аз не понасям много и тия, които съм изброил ме разтоварваха и някои от тях и в момента продължават да ме радват.
Person Of Interest - любимия ми от изброените, държи в напрежение, а и е доста конспиративен, което на мен ми допада.
Burn Notice - доста екшън и лафове има, а и доста може да се научи от главния герой тип Макгайвър.

Chuck беше доста свежо и непринудено сериалче, с известен елемент на екшън и много хумор! Но може и да се възприеме като леко лигав.
Кухня - абсолютна мания е това; руски сериал като никой друг, много хумор, много смях, а и се гледат на един дъх, защото са кратички сериите и не се усещат толкова.
От мене толкова, сега на мода са фантастики от най-различни видове, които аз не понасям много и тия, които съм изброил ме разтоварваха и някои от тях и в момента продължават да ме радват.

DriftoMania написа:True Detective - 1 сезон, интересно е направен.
Burn Notice - доста екшън и лафове има, а и доста може да се научи от главния герой тип Макгайвър.Много ме кефеше сериалчето.
Жив и здрав, ще има да гледам за една година напред!

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Кухня ако ти хареса е за една седмица,както и Person of interest 

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
Gqbriel написа:Кухня ако ти хареса е за една седмица,както и Person of interest
Да, много добър сериал. Ето и официалния им канал в youtube с всички епизоди до сега https://www.youtube.com/user/KuhnyaCTC/videos

Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Може да прозвучи странно на не следящите го, но това е най-добрата екшън-драма която съм гледал на скоро.

When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
BMW_RIDER написа:Може да прозвучи странно на не следящите го, но това е най-добрата екшън-драма която съм гледал на скоро.
Още един глас. Новия сезон засега не ме грабва особено, но ще видим през февруари.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Малко позакъснял, да си изразя и аз мнението за Интерстелар... Филмът е уникален. Може би до средата не блясва кой знае каква динамика, екшън, идеи... В тази част по прост и достъпен начин се подготвят основните опорни точки, по които зрителят да навърже края на филма, който всъщност е шедьовър за мен
Изобщо идеята с библиотеката за обяснение и визуализиране на хиперпространството е нечовешка
За съжаление не е за всеки умствен багаж, а и не е лошо човек да е имал малко от малко чисто любителски бекграунд с обща теория на относителността, теория на торсионните полета, червееви дупки и т.н. Иначе трудно би навързал нещата и някой запознат трябва да му обяснява филма. Другия вариант е да препсува и да каже, че филма е тъп. ОК 

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
BMW_RIDER написа:Може да прозвучи странно на не следящите го, но това е най-добрата екшън-драма която съм гледал на скоро.
След първите 6 епизода за мен тозидериал се издънва мощно . Не знам какво са правили , сценариста ли режисьора ли са си застреляли ама ..
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Много силен филм. Абсолютно си заслужава ходенето на кино. Оценявам го с 10 от 10.
https://www.youtube.com/watch?v=LphxcSlec9o

https://www.youtube.com/watch?v=LphxcSlec9o