Мотора започна да чука
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Re: Мотора започна да чука
На място малко трудно ще стане. Вала се повдига от единия край, но малко не му достига, за да ги извадя въпросните два повдигача. Но ако ще ги лекувам ще ги лекувам всичките, че моя късмет го знам много добре- оправям ги двата, нови гарнитури, всичко точно и след 2 седмици още някой се обади. Същото важи и за синджирите- не слагам старите обратно, че споменах за моя късмет 

ATR-42/72
- Dj Ivo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E32 740 V8 manual
- Мечтае да кара: E38 Alpina B12 6.0
Искаш да ми кажеш ще си купиш 32 повдигача ли???Ако е така то ти за мен си мазохист
Смени тия двата повдигача, свали всички останали, разглоби ги и ги почисти хубаво, 3 нови вериги, правилно зацепване и си ти

Смени тия двата повдигача, свали всички останали, разглоби ги и ги почисти хубаво, 3 нови вериги, правилно зацепване и си ти

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Dj Ivo написа:Искаш да ми кажеш ще си купиш 32 повдигача ли???Ако е така то ти за мен си мазохист![]()
Не, няма да ги купувам всичките, ще си купя 2 другите ще ги чистя.
Те имат ли някакви пружини отдолу тези повдигачи?
KPETEH написа:Имам цяла торба с повдигачи от м50, ако са същите ще ти дам...
ако искаш дай 2 за проба

ATR-42/72
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Аз имам от М52, и го казвам защото мисля, че ще са малко по-близо като генерация до М62 

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
cod-cdbp написа:Аз имам от М52, и го казвам защото мисля, че ще са малко по-близо като генерация до М62
Що си траеш бре

ATR-42/72
- Dj Ivo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E32 740 V8 manual
- Мечтае да кара: E38 Alpina B12 6.0
Имат пружинки вътре във масленото цилиндърче.
Мога да ти намеря от М60Б30, и понеже съм "свършил курса" и аз покрай тия бмв-та си купих и инструменти за зацепване на М60/62. Ако трябва нещо казвай
Мога да ти намеря от М60Б30, и понеже съм "свършил курса" и аз покрай тия бмв-та си купих и инструменти за зацепване на М60/62. Ако трябва нещо казвай

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Ще ги извадя и замеря. Височина и диаметър, пък ти ще кажеш дали ще паснат.
Бе нема по-здраво от м50 без ванос
cod-cdbp написа:Аз имам от М52, и го казвам защото мисля, че ще са малко по-близо като генерация до М62

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
KPETEH написа:Ще ги извадя и замеря. Височина и диаметър, пък ти ще кажеш дали ще паснат.cod-cdbp написа:Аз имам от М52, и го казвам защото мисля, че ще са малко по-близо като генерация до М62

Виж и за пружинки

ATR-42/72
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
Айде вече няма чукане
Смених въпросния повдигач с друг, потрака малко и затихна. Долавя се едно съвсем слабо и глухо притракване, което се чува ако капака е отворен и си долепя ухото върху главата, ама кола на 20 години без странични шумове няма да е на 20 години иначе

Смених въпросния повдигач с друг, потрака малко и затихна. Долавя се едно съвсем слабо и глухо притракване, което се чува ако капака е отворен и си долепя ухото върху главата, ама кола на 20 години без странични шумове няма да е на 20 години иначе

ATR-42/72
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4