Ативиране на дневни светлини
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
- Кара: E65 black- sport package
Re: Ативиране на дневни светлини
bigdady написа:LCM3 не е ли с auto функция, моята няма автоматични светлини
не, ЛЦМ 3Б или 4 е с автоматични светлини
- bigdady
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d
- Мечтае да кара: m6 grandcoupe
- Детайли за колата: e39 01
- gsi_leo
- младши ентусиаст
-
- Кара: LX62314
- Мечтае да кара: e31 860
- Детайли за колата: Бърза,Мощна,Вечна
Да,дават го за коли след 1998г.и там вече нещата се случват... 

-0896965069-Сашо
...готов да помогне всекиму...
Аз искам да ви споделя относно тези "дневни" светлини.
Дневните светлини за нас не са като дневните светлини за полицията. На мен ми написаха фиш след като преди това си активирах дневните светлини, та много няма смисъл от нашето тормозене.
Дневните светлини за нас не са като дневните светлини за полицията. На мен ми написаха фиш след като преди това си активирах дневните светлини, та много няма смисъл от нашето тормозене.
- totopz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Fiesta 1.25i
- Мечтае да кара: A6 2.5 TDI
Как така ти написаха фиш? Какви дневни светлини си активирал?
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
според мене това което е написал колегата е измислица , но ако е вярно и не е направил нищо си е сам виновен. Тези дневни светлини са ФАБРИЧНИ , без значение дали са американския тип или европейския !!! Това може да се докаже по хиляди начини + официално становище от БМВ сервиз , магазин , завод и т.н.
- Zlatiyan_Genchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 M52B20 TU
- Мечтае да кара: Е39 M5
Как полицая е познал,че не си на къси светлини,при ауди вътрешния рефлектор е къси?По тая логика трябва всичките аудисти да им пишат актове.Ами какво остава за тия с китайските лед диоди отпред? Това са заводски дневни светлини,както е на новите модели които си карат на ангелски!
- gsi_leo
- младши ентусиаст
-
- Кара: LX62314
- Мечтае да кара: e31 860
- Детайли за колата: Бърза,Мощна,Вечна
Аз съм с пуснати на 30% дълги,не веднъж са ме спирали,но никой не правил проблем за фаровете,само веднъж ме пита ''Гошо" защо не ми светят габаритите отзад,ама като му обесних че това си е заводксо екстра и аз нищо не мога да направа се миряса... 

-0896965069-Сашо
Измислица ако беше щеше да е супер, но за жалост си платих 20лв.
А и не исках да бутам рушвет понеже знаех колко е глобата от преди това (не ми беше за 1-ви път)
Но по същество думите на полицая бяха, не си на къси светлини а това което свети не се вижда изобщо.
На мен ми светеха само кръгчетата, така наречени ангелски очи. Та от тази гледна точка няма смисъл.
А аз съм ги направил да се пускат винаги 10сек. след запалване на колата без значение на каква позиция е ключа, може би има смисъл да се направи дългите да светят на 30% но за ангелските очи се заяждат.
А и не исках да бутам рушвет понеже знаех колко е глобата от преди това (не ми беше за 1-ви път)
Но по същество думите на полицая бяха, не си на къси светлини а това което свети не се вижда изобщо.
На мен ми светеха само кръгчетата, така наречени ангелски очи. Та от тази гледна точка няма смисъл.
А аз съм ги направил да се пускат винаги 10сек. след запалване на колата без значение на каква позиция е ключа, може би има смисъл да се направи дългите да светят на 30% но за ангелските очи се заяждат.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Ти не си карал на дневни светлини а на габарити, много правилно са ти писали фиша. Дневни са дългите на процент, те са заводските при Е39.
п.п. Карам на дълги на процент от преди сигурно 5 години и никога не съм имал проблеми.
п.п. Карам на дълги на процент от преди сигурно 5 години и никога не съм имал проблеми.

Ivo_Borisov написа:Ти не си карал на дневни светлини а на габарити, много правилно са ти писали фиша. Дневни са дългите на процент, те са заводските при Е39.
Да това са габарити, но габаритите са дневни светлини (поне аз така го разбирам).
Както и да е не е кой знае колко голям въпрос, просто мисля че би следвало да може да караме само на габарити (ангелски очи).
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
samphonе написа:Ivo_Borisov написа:Ти не си карал на дневни светлини а на габарити, много правилно са ти писали фиша. Дневни са дългите на процент, те са заводските при Е39.
Да това са габарити, но габаритите са дневни светлини (поне аз така го разбирам).
Както и да е не е кой знае колко голям въпрос, просто мисля че би следвало да може да караме само на габарити (ангелски очи).
Дневните светлини нямат НИЩО общо с габаритите

- bigdady
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d
- Мечтае да кара: m6 grandcoupe
- Детайли за колата: e39 01
Не светят толкова силно през деня ако е слънчево но аз съм си пуснал и мигачите да са ми като габарити и двете горе долу се виждат а като е по-мрачно си светят добре. Така е по ефектно по новите модели вече са си с по-силни ангели. Иначе с Инпа много ли е трудно да си пусна дългите на дневни има ли някаде стъпки какво трябва да се направи точно.
- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
- Кара: E65 black- sport package
bigdady написа:...Иначе с Инпа много ли е трудно да си пусна дългите на дневни има ли някаде стъпки какво трябва да се направи точно.
Не можеш
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
с инпа няма да стане какво каза колегата горе. нав кодера е най бързото нещо или скенера.. но все пак трябва да знаеш какво да търсиш в програмите