ъаудита, беемвета и т.н.

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 12 Ное 2006, 23:29

nissan написа:поредния с 325:)

Е добре де, и с 325 да е(ама не е ;) ) какво от това?
Лесно е да плюеш по хората...попитаха те вече какво е твоето нисанче (явно е бая мъничко та да си толкова бърз...има ли 800кг? :twisted: )

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 12 Ное 2006, 23:36

Е бе тия кретени къде ги развъждат. Мине не мине малко време, изтървът някой и той се регне тука и вземе да пише глупости :mhihi: :mhihi: :mhihi: И после темата 184 страници :mhihi: :mhihi: :mhihi: Виж к'во пич. Не те знам какво караш, Нисан ли е, к'во е ама си хващай жалките парцалчета и се изнасяй че да не ти прегазя таратайката със ЗИЛ-а :twisted: Ходи там във форума на жалката си кола да пишеш колко си велик и да избиваш комплекси. Сигурно там ще те признаят. Може и медал да ти връчат. Аре заминавай :evil:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 306 Hp 600 Nm

Мнение от _FIRMATA_ » 12 Ное 2006, 23:42

Предния беше с А4-ка с "расови коне" :mhihi: тооо па с насран- нисан де! Все БМВ-тата са ви криви на всичките! :roll:
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено

Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 12 Ное 2006, 23:44

nissan написа:няма значение, нисан, народна, скромна колица

Ахам..И народната колица 'след 250' другите изчезват :) Какъв е този нисан,който да достига скорост от 250км/ч та даже и +,като в допълнение е по-бърз от РС 6? :) Аз за такъв 'сток' не се досещам,но ако твоя е такъв моля сподели с нас ;) Присъствам на 90% приблизително от сбирките в четвъртък и досега не се сещам за случай на нисан с ОЗ да прави смешно,което и да е БМВ..
Ако искаш да ни убедиш във вярността на думите си поне дай малко повече информация за народната кола!А можеш и да дойдеш лично на Еко-то,за да докажеш на всички колко си прав и същевременно колко смешни сме ние,но едва ли ще го направиш нали? ;) Единственото,което будиш в противен случай е смях!
(Ако е на НФС-то,поне кажи колко 'ъпгрейдс' си сложил :mhihi: )

Еййй,аз сега преди малко изпреварих с колелото един 350Z!Забравих да кажа,много бавен старт има със задното предаване..После ми предлагаха и бартер за моето возило,обаче не си го давам-правя всички смешни по светофарите...
Тази история правдоподобна ли ти се струва?

Опа,ъпдейт-> поредния с Ферари! :mhihi:
Последна промяна Slavi_m на 12 Ное 2006, 23:47, променена общо 1 път

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 12 Ное 2006, 23:45

Що бе? Може и някой 350Z да кара, ама на галено да му вика нисанче. Значи не е невъзможно едно нисанче или Ауди да бие едно БМВ, дори ако вземем нисанче 1.6 и бмв 1.6 бимата пада преди да си е помисли нещо друго, но тук идва моментът, че аз не си купувам кола която да е посредствена и да бие 90% от колите по улиците, а си купувам кола която ми харесва, кола която буди респект и кола която невлиза в сервиз и не се чупи 25 години. Аз лично несъм виждал и непознавам човек, който да има или да е имал Опел, Ауди, Форд, нисан, хонда, монда и разни други такива компоти, които да изкарват повече от 3 години от датата на производство без сериозни проблеми.

А ти пич с Аудито, щи кажа, че ти имаш 150 коня и то много расови, ама те са научени като им биеш камшика напред, те да БЕГАТ назад. Карал съм Голф 4 с такъв така наречен мотор и знам кво е.

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 12 Ное 2006, 23:46

Карай си бързото нисанче бегаи си БМВтата и Аудиата и всичко живо по пътя а нас си ни остави намира и ходи избиваи комплекси некаде другаде. Между другото болида като беше в София нали не си помислил че е некои турсит да се разхожда из Софииските улици че чух некав бърз нисан го бегал?

Потребител
Аватар

Мнение от PLay » 13 Ное 2006, 0:04

Много интересно като имаш такова мнение за BMW-та и Audi защо изобщо си се регнал в този форум? :ranting:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hex » 13 Ное 2006, 0:35

Храненето почна :mhihi: Не мога да разбера защо от време на време се появява някой, които да се похвали с колата си, ама все във форума на BMW... човек ще каже, че са най-бързите коли, че все с тях се заяждат :mhihi: Колко шофьори на Лада си наказал с Nissan-а? Вземи пиши в техния форум, все пак и те са народни коли като твоята :mhihi:
'02 BMW 525d

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от _FIRMATA_ » 13 Ное 2006, 0:38

Hex написа: Не мога да разбера защо от време на време се появява някой, които да се похвали с колата си, ама все във форума на BMW...
И аз това се чудя :dunno:
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено

Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 13 Ное 2006, 0:50

що... щото освен че може да ускорява с 800-те си кила, другото му куца отвсякъде - ергономии, удобство, окачване... и като му размъти мозъка малко по някои павета, иска да покаже че поне нещо има за което си е изхвърлил парите, иначе се почва един рев АЗЛК :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от _FIRMATA_ » 13 Ное 2006, 0:54

t0sh написа: АЗЛК
Аванс Заплата Лапа Колата :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 13 Ное 2006, 1:12

X-citer написа:Ей сега ще те наклеветя на майка ти, че не си в леглото и ще стане страшно. :lol:
Няма да има никакво NFS повече за теб :winky:

Бате, недей така, проваляш живота на момчето... ;)

Nissan Самолет написа:....

Ти може да си дръпнал жълтото комби, ама гледай да не те придърпат добрите хора с белите престилки. :help:

Обърни внимание, че никой не казва, че БМВ е най-бързата кола и се замисли дали някъде в мечтите си ти караш БМВ, защото съм сигурен, че е така... ;)

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Re: ъаудита, беемвета и т.н.

Мнение от bigmurzi » 13 Ное 2006, 1:21

nissan написа:Чета тук и се смея, това ауди, онова беемве. Не искам да кажа, че са лоши коли, напротив, имат си плюсове, имат си минуси, но сте ми много смешни как ги превъзнасяте. Били се ръчкали на светофар, "летял" с 130:))))) Аз НЕ карам кой знае каква кола, нищо и никакъв нисан е към днешна дата, скромен, малък, не мощен, не е 700 коня 2006г. производство. И искате ли да ви кажа какво ги правя такива, като тези с такива беемвенца и аудита, дето тук ги чета - правя ги смешни. Седят, гледат страшно, мърдат по 10 см напред, един вид много бързо тръгвам. Нищо не правя, не мърдам, жълто, не мърдам, не вдигам обороти, нищо, зелено, ръчка, педала до дупка, 8000 оборота (толкова е, не е 7000) и буквално ги отвявам, когато съм минъл кръстовището, те още не са тръгнали, буквално. Честен кръст за това. Съвсем сериозно, особено разни с 320 и 318, дето ужким ме ръчкат. Примерно събота, семинарията, посока София Ленд, риск от КАТ след завоя, ама майната му, има и камери, но доколкото знам са до 120км/час. Един келеш с е36, 318is, гледа лошо и ме ръчка. След завоя бях с 140, долу, където би трябвало да е КАТ - 190км/час. Малко си изтърках спирачките да спирам де, но както и да е. Когато излязох от завоя и стигнах София Ленд, оня още не беше излязъл от завоя, не се виждаше) А тръгна с ръчка и обороти)) Такива случки, особено на България, с ония от клуба на бмв с разни недоносени колици, колкото искате, смешни ги правя. На магистралата на Пловдив съм ги отказвал, при 250 започват да ми изчезват)) За този с аудито - един сладур с RS4, жълт, от моста на вклюбените до Димитър Несторов го бях откъснал с 100 метра:)) ТАКА ЧЕ, ВЯРНО Е, КАРАТЕ СТРАХОТНА МАРКА КОЛИ, НО НЕ СИ ВЪОБРАЗЯВАЙТЕ,ЧЕ КАРАЙТЕ КОЛИ,КАКВИТО НА ПЪТЯ НЯМА ДРУГИ. За да не ви направя смешни някой път с моето нисанче, то не е нищо особено, признавам си го, съвсем народна кола е, ама ставате смешни, когато една такава скромна кола ви направи наточените автомобили жалки

а на 300 излизат ли ти крила, после надоло парашутче отзад за да си запазиш феродото цяло :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 13 Ное 2006, 2:11

Поредния сладур :D Този четвъртък сме на бул. България, ела да пием по бира и да видиме нисана. Ако искаш си вземи и клавиатурата /клавиатурата - моят най-добър приятел/ :mhihi: :winky: Заключвам, че такива теми сме ги виждали много :D
Изображение
Изображение

Предишна

Назад към Страхотни истории