Суха или мокра печка.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Суха или мокра печка.
тази водна печка ебершпрехер миналата седмица инсталирах в моята мазда. Мога да кажа и аз като колегата по-горе че всяка сутрин я пускам и вечер преди да си тръгна от работа. За 15 мин работа в това време загрява доволно двигателя почти до средата. Като стане по-студено ще и трябват още едни 5 минути. Нямам търпение да паднат големите студове и да й се кефя!

- Dimitar1149
- Потребител
-
- Кара: BMW 728iA
Re: Суха или мокра печка.
Здравей ,
аз съм с бензинова (водна) Вебасто , слагана е допълнително в Германия 2009г нова , вградена е зад десният фар , управлява се само с дистанционно от разтояние до 1000м . Изключително съм доволен от екстрата , пускам я 20-30мин преди да тръгна за където и да било - купето е топло (печката си комуникира с климатроника) , а антифриза е на първото отделение преди средата . Консумацията на ток е изключително малка -> по книжка 35-44вата .
аз съм с бензинова (водна) Вебасто , слагана е допълнително в Германия 2009г нова , вградена е зад десният фар , управлява се само с дистанционно от разтояние до 1000м . Изключително съм доволен от екстрата , пускам я 20-30мин преди да тръгна за където и да било - купето е топло (печката си комуникира с климатроника) , а антифриза е на първото отделение преди средата . Консумацията на ток е изключително малка -> по книжка 35-44вата .
LiTtLeRoCk написа:Понеже ми писна да чистя прозорци сутрин и да мръзна в колата до работа, мисля да сложа печка на колата, но единственото нещо което се двоумя е дали да бъде суха или мокра.
Мисля, че и двете имат своите недостатъци и предимства, но искам да чуя хора, които имат преки впечатления от двата вида печки.
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2