Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e46 320d Touring 150 к.с.
Мечтае да кара: Самолет

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от niki_future » 27 Ное 2014, 17:31

Vanqu1sh написа:
niki_future написа:Тренировките са 5 пъти седмично и всички мускулни групи се завъртат по два пъти + кардио 30 мин. след всяка тренировка.

Как успяваш за 5 дена да завъртиш 2 пъти цяло тяло, че и всеки път кардио правиш. :conf: Дай по-конкретно за хранителния режим.

1. Гърди + трицепс + корем (предна част)
2. Гръб + Бицепс + корем (странична част)
3. Рамо + трапец + крака
4. Гърди + Трицепс + корем (предна част)
5. Гръб + Бицепс + корем (странична част)

Излъгах преди това, краката и рамото само веднъж тренирам. Корема го две упражнения на супер серии. Големите групи (гърди и гръб) по 5 упражнения по 4 серии по 8-10 повторения с максимални кг. Малките групи (бицепс и трицепс) по 3 упражнени по 3 серии по 10-12 повторения. Упражненията в дват еднакви дни са различни. Рамото правя 7 упражнения по 12-15 повторения (до отказ). Краката 10 серии клек и 6 серии прасец. През месец сменям трицепса с бицепс (става гърди+бицепс и т.н.) Възстановявам добре и мускулен растеж има, но искам да изчистя максимално корем и т.н.

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 27 Ное 2014, 22:25

Аз от 10 серии клек ми спира тока за работни серии говорим незнам как и рамо и прасец та и трапец правиш.Аз рамото и трапеца са ми час време само те...
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 27 Ное 2014, 23:02

MOGY написа:Аз от 10 серии клек ми спира тока за работни серии говорим незнам как и рамо и прасец та и трапец правиш....

И след това кардио :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от niki_future » 28 Ное 2014, 10:46

Е сега смях :D
Нали искам да изчистя максимално :)
Клека го правя със 60-70 кг тези серии, затова издържам. Иначе се поизпотявам доста. А така ще тренирам 3 месеца само (още два остават). После си минавам на една мускулна група дневно.
Иначе диетата, примерно
8 часа - ориз варен около 150 гр. (или овес) + 3 яйца
10:30 - банан с кисело мляко
12:30 - Пържола с някаква салата
15:00 - 50 гр. ориз + вафла или ядки + чаена лъжица мед
17:30 - тренировка
19:00 - извара около 200 гр. + 3 яйца
Събота и неделя се поотпускам понякога, а и ако хвана да пия алкохол петък..... :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Vanqu1sh » 28 Ное 2014, 11:34

niki_future написа:Е сега смях :D
Нали искам да изчистя максимално :)
Клека го правя със 60-70 кг тези серии, затова издържам. Иначе се поизпотявам доста. А така ще тренирам 3 месеца само (още два остават). После си минавам на една мускулна група дневно.
Иначе диетата, примерно
8 часа - ориз варен около 150 гр. (или овес) + 3 яйца
10:30 - банан с кисело мляко
12:30 - Пържола с някаква салата
15:00 - 50 гр. ориз + вафла или ядки + чаена лъжица мед
17:30 - тренировка
19:00 - извара около 200 гр. + 3 яйца
Събота и неделя се поотпускам понякога, а и ако хвана да пия алкохол петък..... :roll:

С този интензивен начин на трениране не знам как успяваш с толкова малко хранене. Давай по-обилно зимата, а вече на пролет бих почнал да чистя и да пия бърнъри и кардио. За лошия ефект от алкохола, мисля че няма какво да го коментираме дори.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от niki_future » 28 Ное 2014, 12:38

Алкохола не огромни количества, но се случва веднъж-два пъти месечно по 3-4 големи уискита.
Иначе за бърнера мислех да започна от 1-ви декември като продължавам да си пия амино киселините. Една опаковка кутс до 22 декември, почивам за празниците и от 1-ви януари пак. После почивам и април и май по същия начин.
А колко е минималната почивка на мускула от тренировка до тренировка за една група, че чета различни мнения, на места пише 36 часа, на други 48. Аз сега съм на 36 и резултат засега има.
Чудя се дали да вкарам и малко клен, но пък много се разтрепервам от него....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 28 Ное 2014, 19:22

Колеги понеже отскоро започнах да ходя на фитнес, а съм съвсем новобранец ме интересува дали тези аминокисели са добри?

Изображение

Приемам по 4 таблетки от тях преди тренировка, в комбинация с фетбърнър и 5 след тренировка, 195см. 102кг. на 30 години съм ако има значение.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 28 Ное 2014, 19:25

DiMIcha84 написа:Колеги понеже отскоро започнах да ходя на фитнес, а съм съвсем новобранец ме интересува дали тези аминокисели са добри?

Изображение

Приемам по 4 таблетки от тях преди тренировка, в комбинация с фетбърнър и 5 след тренировка, 195см. 102кг. на 30 години съм ако има значение.

Колега първо сподели за какво са ти тия аминокиселини какво гониш,защото аз лично за себе си пия BCAA и Л-глутамин в големи количества като съм на НВД,за да не губя мускули,а докато се храня стабилно да кача някое кило ефект от тия аминокиселини така и не усетих :dunno:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DiMIcha84 » 28 Ное 2014, 19:29

Ми понеже ми обясниха, че е по добре със фетбърнъра да приемам и аминокиселини, понеже имам доста мазнини за изгаряне и един вид да изгарям само мазнини а не мускулна маса, (която нямам де :mhihi: ) но може и да бъркам нещо, понеже както казах съм новобранец и съм много бос все още.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 28 Ное 2014, 19:35

DiMIcha84 написа:Ми понеже ми обясниха, че е по добре със фетбърнъра да приемам и аминокиселини, понеже имам доста мазнини за изгаряне и един вид да изгарям само мазнини а не мускулна маса, (която нямам де :mhihi: ) но може и да бъркам нещо, понеже както казах съм новобранец и съм много бос все още.

Най-важното колега е храната,какво ядеш? Аз имам много негативно отношение към тия фет бърнари и Л-карнитини,но това си е мое мнение и не ангажирам никого с него,аз свалих 17кг без кардио и без Л-карнитин и разни фет бърнари,просто добра диета и яко блъскане в залата...
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

ентусиаст
Аватар

Мнение от Vanqu1sh » 28 Ное 2014, 21:51

Maxmadness написа:Най-важното колега е храната,какво ядеш? Аз имам много негативно отношение към тия фет бърнари и Л-карнитини,но това си е мое мнение и не ангажирам никого с него,аз свалих 17кг без кардио и без Л-карнитин и разни фет бърнари,просто добра диета и яко блъскане в залата...

Напълно подкрепям. Ако тренираш просто за здраве може да постигнеш удивителни резултати само с правилно хранене. Един приятел това лято спечели състезание по културизъм в америка и се беше докарал до около 9% само с храненето.

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 28 Ное 2014, 22:55

[quote="DiMIcha84"]Колеги понеже отскоро започнах да ходя на фитнес, а съм съвсем новобранец ме интересува дали тези аминокисели са добри?

Изображение

Неструват!
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 29 Ное 2014, 17:26

Като цяло ВСАА на таблетки е лош избор - обикновено има нискокачествен протеин, а смисълът на аминокиселините е да се абсорбират директно, без да се обработват и товарят черния дроб.
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 29 Ное 2014, 17:46

MOGY написа:
DiMIcha84 написа:Колеги понеже отскоро започнах да ходя на фитнес, а съм съвсем новобранец ме интересува дали тези аминокисели са добри?

Изображение

Неструват!

:yes:
Както и повечето продукти на тая марка :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DiMIcha84 » 29 Ное 2014, 19:43

А със какви да ги заменя, като за начинаещ ако има значение?
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата