Монтаж на АГУ въпроси 316 компакт 94г
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Монтаж на АГУ въпроси 316 компакт 94г
колеги искам да монтирам АГУ и имам няколко въпроса,моля да бъдете по детайлни защото досега не съм имал 316 компакт 94. не знам какъв е моторо /м43 или м40/:
1.От къде да изтегля 12В +но да е само на контакт /реле бензинова помпа,не знам къде се намира ,кабел бобина и него не го знам или някъде другаде / дайте идеи
2.как да прекъсна бензиновите дюзи без емулатор/имали общ+ който да прекъсна с реле /
3.колата ще бъде с ламбда контрол и аванс процесор ,моля за насоки за монтирането на ламда контрол LANDI 01
4.Дайте ми марка и модел добри и тествани свещи смятам да сменя старите профилактично.
1.От къде да изтегля 12В +но да е само на контакт /реле бензинова помпа,не знам къде се намира ,кабел бобина и него не го знам или някъде другаде / дайте идеи
2.как да прекъсна бензиновите дюзи без емулатор/имали общ+ който да прекъсна с реле /
3.колата ще бъде с ламбда контрол и аванс процесор ,моля за насоки за монтирането на ламда контрол LANDI 01
4.Дайте ми марка и модел добри и тествани свещи смятам да сменя старите профилактично.
E46 1.9 118h.p 2000г
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Re: Монтаж на АГУ въпроси 316 компакт 94г
1.12волта след контакт има на захранването на инжекторите .
2.този мотор задължително с емулатор .
3.Не ти е необходим
4.Бриск DOR15LGS
5.Като гледам колко неясноти имаш защо не намериш някой да ти свърши работата? М40 компакт мисля че няма но не сум сигурен.
2.този мотор задължително с емулатор .
3.Не ти е необходим
4.Бриск DOR15LGS
5.Като гледам колко неясноти имаш защо не намериш някой да ти свърши работата? М40 компакт мисля че няма но не сум сигурен.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
Re: Монтаж на АГУ въпроси 316 компакт 94г
а от къде мога да захраня изпарителя малкия кръг на парното около колектора май има някакъв подгрев но ми се виждат тънки маркучетата ?
и куде има тапичка за да вкарам кабел в купето/копчето
и куде има тапичка за да вкарам кабел в купето/копчето
E46 1.9 118h.p 2000г
3 мнения
• Страница 1 от 1