Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
X-drive няма с ниско окачване, спокойно. Двете коли явно са различни като философия, прецени си кое ти е важно и ще ти създава кеф и удобство в ежедневието. При Е60/61 М-пакета променя коренно колата, аз не бих го пренебрегнал, а и спортните седалки са доста удобни за дълго пътуване (поне на мен, де). Но ако въртиш някакви бесни километри или имаш проблеми с гърба (примерно), вероятно комфортните седалки са твоята екстра. Тук не можемд а ти кажем кое ще ти върши повече работа.
Never mistake motion for action...
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
И аз като взимах е60 имаше три основни неща м-пакет, комфортен салон и лоджик 7. Другото не ми беше важно. Но.. бих предпочел салона пред пакета ако трябва да избирам.
На дълъг път няма по удобно нещо.
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- tihomair
- младши ентусиаст
-
- Кара: Дизел
- Мечтае да кара: Бензин
- Детайли за колата: Touring
Giorceto написа:И аз като взимах е60 имаше три основни неща м-пакет, комфортен салон и лоджик 7. Другото не ми беше важно. Но.. бих предпочел салона пред пакета ако трябва да избирам.
И аз искам тези неща, но няма да ти казвам колко трудно се намират в една кола...все пак е и до пари де, не че няма.
Иначе благодаря за отговорите, помогнахте ми до някъде, все пак избора не ми се промени и ще е М-пакет

Наистина не въртя някакви бясни километри редовно, а и ако трябва да ги сравнявам с предишната ми Е91 май беше със спортно окачване та бая подрусваше, мисля че все ще е по-добре като возия

Не знам Е9х как вози, но Е60 си е чиста каруца
Сравнявам я с Е39ките ми, всичките бяха със спортни окачваня, Е60ката ми с нормалното пак не ми харесваше, а сега с Мковото..., но аз никога не съм харесвал да се возя в лодки 

- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Аз затова си бях сложил Кони ФСД и бях постигнал някакъв среден вариант за комфорт и в същото време стабилност в завои и неравности по пътя.
Наистина на М-пакета, недостатък са му седалките и музиката. Карал съм Peugeot 407 Coupe досега и там и двете споменати неща бяха на светлинни години напред.
- DonTodi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 3.0D & AUDI A6 3.0 TDI
- Мечтае да кара: M5
http://www.mobile.bg/11401898817002256 Колеги дайте по едно мнение за тази количка. (Беше на по-висока цена сега е намалил).Освен че волана е претапициран ми се струва,че задна дясна гума стои странно или просто е от ъгъла на снимане.И има ли някой в Димитровград да е погледне ?
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Колега тая кола изглежда усукана има огромно разстояние на зад задна дясна гума, а зад задна лява е много по-малко
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Taruno написа:Колега тая кола изглежда усукана има огромно разстояние на зад задна дясна гума, а зад задна лява е много по-малко
Мисля че се лъжете - просто са смотано направени снимките и така Ви се вижда. Ако има такива наистина разлики всеки който и да си няма никаква идея от коли ще забележи че нещо не е в ред при пробно кръгче.
- s1lv3r40
- Потребител
-
- Кара: f30lci
DonTodi написа:http://www.mobile.bg/11401898817002256 Колеги дайте по едно мнение за тази количка. (Беше на по-висока цена сега е намалил).Освен че волана е претапициран ми се струва,че задна дясна гума стои странно или просто е от ъгъла на снимане.И има ли някой в Димитровград да е погледне ?
Здравей колега,
Този автомобил ходих да го гледам, и не беше моята кола.
Нещата които не ми направиха добро впечатление бяха. Кората под двигателя разцепена на 2.
Като загря мотора при фурсиране се чува как турбото свести.
Отделно в обявата е посочена година на производство 2008, но като я закачихме за диагностиката излезна че е Май 2007. Отделно има грешки за
6-те свещи и 4 въздушни възглавници, които така и не изчезнаха.
Салона е запазен, но лично на мен ни направи лошо впечатление някои дреболии, които ме карат да мисля че италианския собственик не я е пазил.
- DonTodi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 3.0D & AUDI A6 3.0 TDI
- Мечтае да кара: M5
Аз мисля че е от снимката защото съм ходил на подобни автомобили изглеждащи по същия начин и е нямало нищо.Дори на стенд съм ги качвал.Кажете като цяло за колата какво мислите.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
DonTodi написа:Аз мисля че е от снимката защото съм ходил на подобни автомобили изглеждащи по същия начин и е нямало нищо.Дори на стенд съм ги качвал.Кажете като цяло за колата какво мислите.
Добре изглежда, няма много екстри, но стига да няма някакви скрити дефекти бива.
Нищо й няма на колата, просто отзад е висока и създава визуална измама.