Вятър в косите и... 328i Convertible
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Вятър в косите и... 328i Convertible
Приключението започна на 1.11.2013 година, което се оказва доста по-скоро отколкото си мислех...
Вече ми беше писнало да правя Е46 330dA, че стана ебати одисеята и реших, че е време да се завърна към истинския автомобил - Е36! Te Do вече ми беше предлагал бартер, но го отсвирих... все пак на втория път си казах защо пък не?! Не съм карал кабриолет, а 2.8 с газ и м-пакет беше повече от подмамваща оферта. Колата само я бях виждал и разглеждал без да я карам, но определено ми беше останала в съзнанието...
Знаех част от историята й, но това не ме притесни нито за миг. Разбрахме се и няколко дни по-късно разменихме автомобилите. Станах ГОРД собственик на оригинална 328i Convertible с M пакет и страшна стойка

Колата имаше много трески за дялане, но аз виждах само положителните неща в нея... хубавия и икономичен двигател, невероятната визия и усещането за свобода.
Който не е карал кабриолет, той не знае, какво е изпуснал. Вярно... не е за всеки, но бученето в ушите, рошавите прически и схванатия врат (впоследствие
) са прекрасни изживявания. Освен уникалното усещане, което ми донесе тази кола, тя ми показа, какво е BMW от 90-те години, а именно един много здрав и отплащащ се автомобил. Доста хиляди километри по-късно и на практика стотинки за ремонти съм крайно доволен от избора си и за миг не съжалявам, че избрах точно тази кола... Всички, които си мислят, че в кабриолета зимата е студено си нямат и на идея какъв кеф е да дрифтиш КАБРИО в заснежените склонове на Стара Планина
То си е кеф, дори и сам да си кара човек... Нямаше други коли, нямаше никой, само аз и 6-сте цилиндъра под капака бясно препускащи... на газ

То е ясно, че ъпгрейдите не закъсняха... колата промени доста от визията си - външна и вътрешна, но започнахме с дребни промени - angel eyes, ///m топка от е46, спортен волан от Е90, спортен филтър тип гъба на HKS , та стигнахме и до по-сериозни като половин генерация от средата назад на 2х65мм с уникален звук
Thank you, PROPARTS
Колата освен, че изглеждаше много добре започна да звучи много добре, а и карането пооправихме тук-там (треските за дялане ги дялкахме бавно, но методично)

утре още, че стана късно, пък и няма да е интересно
Вече ми беше писнало да правя Е46 330dA, че стана ебати одисеята и реших, че е време да се завърна към истинския автомобил - Е36! Te Do вече ми беше предлагал бартер, но го отсвирих... все пак на втория път си казах защо пък не?! Не съм карал кабриолет, а 2.8 с газ и м-пакет беше повече от подмамваща оферта. Колата само я бях виждал и разглеждал без да я карам, но определено ми беше останала в съзнанието...

Колата имаше много трески за дялане, но аз виждах само положителните неща в нея... хубавия и икономичен двигател, невероятната визия и усещането за свобода.

То е ясно, че ъпгрейдите не закъсняха... колата промени доста от визията си - външна и вътрешна, но започнахме с дребни промени - angel eyes, ///m топка от е46, спортен волан от Е90, спортен филтър тип гъба на HKS , та стигнахме и до по-сериозни като половин генерация от средата назад на 2х65мм с уникален звук

утре още, че стана късно, пък и няма да е интересно

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- stormrider
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ М44Б19
- Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
- Детайли за колата: Стара баба с тояжка
Re: Вятър в косите и... 328i Convertible
Както се пееше в една песен- "Спомени,спомени"
С много любов към децата!
Много е добро колега
, хваща ме носталгия по моето.Обратно на теб преминах от Е36 кабрио на 330d и определено ми липсва шумната кола с поведение почти като на картинг.

Изглежда страхотно, ако имаш някоя интериорна снимка може да качиш за да и се порадваме и от вътре.
И гледай да не настинеш зимата
И гледай да не настинеш зимата

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Хаос написа:Ти нали я продаде?!
е да де ... ама ми е криво

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
vicho написа:Хаос написа:Ти нали я продаде?!
и ся кво следва?

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
K_Ilkov написа:vicho написа:Хаос написа:Ти нали я продаде?!
и ся кво следва?
Сигурно М3

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Може и 335i да следва... Примерно.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
- Кара: вече мечтата си !
- Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
- Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina
Just E36 , Сядаш и тръгваш безцелно на някъде чувствайки се свободен от всичко... поне аз така правя . 

Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
"Drat! And Double Drat!"

- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
///M Rider написа:Just E36 , Сядаш и тръгваш безцелно на някъде чувствайки се свободен от всичко... поне аз така правя .

Хайде чакам продължение,за развитието на това уникално кабрио.

- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
аз мойта я взех края на март и до сега имам 37000км като я карам всеки ден поне по 80км до работа и обратно, доволен съм.
точно преди няколко дена гледах едно кабрио да се продава и си мислих какво ли ще е
точно преди няколко дена гледах едно кабрио да се продава и си мислих какво ли ще е

14 мнения
• Страница 1 от 1