Амортисьори+Пружини
Модератор: Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- jogr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525tds
- Мечтае да кара: MIG29
Амортисьори+Пружини
Здравейте, имам тръгнал амортисьор и така или иначе мислех се някакъв ъпгрейд... За пружини съм се спрял на Vogtland (40/20), водят ги, че са прогресивни
Амортисьорите ще са Кони, но тук идва въпроса - Sport или Str.t
В чуждите форуми пишат страхотни отзиви за Спорт+Вогланд, но все пак в чужбина пътищата са доста по различни. Другият вариант е Стр.т+Вогланд, тук отзивите са много малко, някой пишеше, че колата станала малко ''bumpy''? Има ли някой, който може да сподели реален опит от тези комбинации или пък на отделните компоненти? Излишно е да споменавам, че търся максимално добро съотношение ''комфорт/стабилност'', тук много хора ще ме нахранят, но да си кажа
Пуснах едно запитване до Руди-96, цените са следните:
- предни спорт 225лв. бр., задни 198лв. бр.
- предни стр.т 110лв. бр., задни 102лв. бр.
Цени с ДДС и 20% отстъпка (доста голяма разлика спрямо чуждите сайтове
).

Пуснах едно запитване до Руди-96, цените са следните:
- предни спорт 225лв. бр., задни 198лв. бр.
- предни стр.т 110лв. бр., задни 102лв. бр.
Цени с ДДС и 20% отстъпка (доста голяма разлика спрямо чуждите сайтове

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Амортисьори+Пружини
Аз съм със Koni Str.t и съм супер доволен как стъпва колата. С оригиналните пружини останах, защото нямаше Vogtland в България. Взе, че ми хареса и досега карам с тях. Обаче ми е височка и бих сложил един М-техник, но вероятно нищо по-твърдо от това. Колата и сега седи страхотно и вози на ръба на твърдото. Да става скоклива с Vogtland-а не ми се вярва, защото май не са толкова твърди, а оранжевото кони е стабилен амортисьор. Но най-добре ако имаш вариант да тестваш, защото така по описание няма как човек да добие представа. И аз си мислех, че със стоковите пружини пак няма да е колкото искам стегната, но колата се държи много доволно и запазва максимално усещането за 5-та серия. Не ми се занимаваше да поръчвам от чужбина и си взех от тук. На цената, на която идват въобще няма да ме е яд ако нещо стане. Засега са без забележки.
А относно понижаващи пружини другите, които обмислях са Апекс 30/30. Според колеги с такива са доста добри и не са скъпи. А и искам да я смъкна равно, не отзад да се вирне, защото това се отразява доста зле на поведението.
А относно понижаващи пружини другите, които обмислях са Апекс 30/30. Според колеги с такива са доста добри и не са скъпи. А и искам да я смъкна равно, не отзад да се вирне, защото това се отразява доста зле на поведението.
2 мнения
• Страница 1 от 1