ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- mesalski73
- Потребител
-
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
колеги ПОМОЩ.днес купих на сина ми Е36-1800 -115 коня....до тук добре,но след като се прибрахме у дома реших ме да сложим новото цд което бяхме купили специялно за него,и започнаха проблемите.извадихме старото свързах кабели както трябва да бъде но цд не тръгна само примигваше,дадох на контакт и какво беше учудвването ми когато в акумолатора нямаше капка ток.прикарах моята извадих кабели и бавареца запали.след един час сина реши да излиза но .......в акумолатора пак нямаше ток.отидох купих нов акумолатор поставихме го.и той излезе.след около два -три часа ми звъни да ходя да му дам ток,новият акумолатор няма ток.отидох запалихме колата,и след 300 метра я угасихме след което отново не искаше да запали.какво да правя....
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
mesalski73 написа:колеги ПОМОЩ.днес купих на сина ми Е36-1800 -115 коня....до тук добре,но след като се прибрахме у дома реших ме да сложим новото цд което бяхме купили специялно за него,и започнаха проблемите.извадихме старото свързах кабели както трябва да бъде но цд не тръгна само примигваше,дадох на контакт и какво беше учудвването ми когато в акумолатора нямаше капка ток.прикарах моята извадих кабели и бавареца запали.след един час сина реши да излиза но .......в акумолатора пак нямаше ток.отидох купих нов акумолатор поставихме го.и той излезе.след около два -три часа ми звъни да ходя да му дам ток,новият акумолатор няма ток.отидох запалихме колата,и след 300 метра я угасихме след което отново не искаше да запали.какво да правя....
Ходи на жичкаджия.Имаш няква зверска утечка, която скапва акумулатора.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
Vasko_G написа:Днес пробвах с един по-дебел кламер, свързах пинове 7 и 19 дадох контакт за 3 секунди, после за 12 секунди, но нещо не ми се получи нулирането на маслото и инспекцията, нищооо, пак ще пробвам.
И аз преди малко пробвах и не ми се получи... Не всеки път става

..Bayerische Motoren Werke..

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
M-coupe написа:Vasko_G написа:Днес пробвах с един по-дебел кламер, свързах пинове 7 и 19 дадох контакт за 3 секунди, после за 12 секунди, но нещо не ми се получи нулирането на маслото и инспекцията, нищооо, пак ще пробвам.
Не го правите правилно

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- burnou7
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: без гражданска
- Мечтае да кара: e36 ///M
Как да мръдна предния капак 2мм вляво 

vladi_a_i написа:M-coupe написа:Vasko_G написа:Днес пробвах с един по-дебел кламер, свързах пинове 7 и 19 дадох контакт за 3 секунди, после за 12 секунди, но нещо не ми се получи нулирането на маслото и инспекцията, нищооо, пак ще пробвам.
Не го правите правилно
Първо пробвах да дам на контакт, после да сложа жичката. След това първо я сложих, после дадох контакт... Няколко пъти пробвах, все не става

burnou7 написа:Как да мръдна предния капак 2мм вляво
Отхлабваш пантите при калниците леко и го наместваш.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
M-coupe написа:vladi_a_i написа:M-coupe написа:Vasko_G написа:Днес пробвах с един по-дебел кламер, свързах пинове 7 и 19 дадох контакт за 3 секунди, после за 12 секунди, но нещо не ми се получи нулирането на маслото и инспекцията, нищооо, пак ще пробвам.
Не го правите правилно
Първо пробвах да дам на контакт, после да сложа жичката. След това първо я сложих, после дадох контакт... Няколко пъти пробвах, все не ставаНякъде бях чел, че не винаги се получава, явно има характер
На мен със софтуер не можаха да го нулират. После с жичка стана, но на 4тия опит. Не помня как точно беше, но мисля че хвана след 15 секунди та и повече.
durtaka написа:Vasko_G написа:Здравейте, добре съм дошъл в клуба. Наскоро се сдобих с BMW Compact, доколкото разбрах двигателят е b43m16, с автоматични скорости. Идвам от баба Вектра, която също беше автоматик, но при нея нещата бяха по-простички, бучваш кламера и си правиш самодиагностика. Като за начало съм доволен от колата, много стегната
2. Друго, което му направи впечатление е, че като изгася в запалката продължава да има напрежение.
и при мен е така, около 6-7 мин се чува че има някако напрежение, но при мен
звукът се чува от конзолата за климатроника
Дали не е перката на вентилаторчето под дигиталното управление на климатроника

kagebista написа:durtaka написа:Vasko_G написа:Здравейте, добре съм дошъл в клуба. Наскоро се сдобих с BMW Compact, доколкото разбрах двигателят е b43m16, с автоматични скорости. Идвам от баба Вектра, която също беше автоматик, но при нея нещата бяха по-простички, бучваш кламера и си правиш самодиагностика. Като за начало съм доволен от колата, много стегната
2. Друго, което му направи впечатление е, че като изгася в запалката продължава да има напрежение.
и при мен е така, около 6-7 мин се чува че има някако напрежение, но при мен
звукът се чува от конзолата за климатроника
Дали не е перката на вентилаторчето под дигиталното управление на климатроника

чува се все едно си включил нещо в електричеството съвсем леко жужене

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
M-coupe написа:vladi_a_i написа:M-coupe написа:Vasko_G написа:Днес пробвах с един по-дебел кламер, свързах пинове 7 и 19 дадох контакт за 3 секунди, после за 12 секунди, но нещо не ми се получи нулирането на маслото и инспекцията, нищооо, пак ще пробвам.
Не го правите правилно
Първо пробвах да дам на контакт, после да сложа жичката. След това първо я сложих, после дадох контакт... Няколко пъти пробвах, все не ставаНякъде бях чел, че не винаги се получава, явно има характер
Даваш контакт,слагаш на 7 и 19 и бройш до 5,после махаш и връщаш контакта

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
Златен си, точно това е начина 

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Каква комбинация трябва, за да се сфери малкия борд, че откакто върнахме времето съм с един час напред? Какво ли не пробвах и не става и не става накрая ще разкача акумулатора, но предполагам има по=цивилизован начин 

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
k.milanov написа:Каква комбинация трябва, за да се сфери малкия борд, че откакто върнахме времето съм с един час напред? Какво ли не пробвах и не става и не става накрая ще разкача акумулатора, но предполагам има по=цивилизован начин
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
колеги може ли да ми предложите някой марка зимни гуми по качествени на по достъпна цена?