Ксенон и липса на място
Модератор: Технически модератори
70 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- The Heartlistener
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E83 3.0i, ex e46, Е34, Е36
- Детайли за колата: M54B30, Mystic blau metallic, High speed setup, s861a
Re: Ксенон и липса на място
Като гледам май капачките ми ще оцелеят
...конус-маншони по мярка за цокъла, като на некои евтини барачки и каранье
...Много си си лъснАл, бре, като от завода си

...Много си си лъснАл, бре, като от завода си

Ако не можеш да правиш велики неща, прави дребни неща по велик начин...
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Абе казах ти за ремонтната тема
Ежедневната драма на Ивчо 
Каарай там да не ти пука изобщо.

Каарай там да не ти пука изобщо.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Старшинката няма да одобри подобно нещо ..
А и Пенчев има по-малко теми от мен
Сега, Пепиии - искаш да вържеш ксеноня към самата букса на фара ли !?
Мислех го и това, обаче няма как да стане без да правиш магариЙ по буксите или на фара (а при мен кабели и букси са чисто нови) или тез на ксенонЯ ..
Въпреки че термо гадост и тИнол става чудно ...
Диаметъра на металната част на фара с цокъла е 61 мм, че имам няколко разглобени фара
Така, след много съвети, ще стане така както си мислех ...
Ще преправя буксата на самата ксенон крушка за работа към оем буксата на колата ...

А и Пенчев има по-малко теми от мен

Сега, Пепиии - искаш да вържеш ксеноня към самата букса на фара ли !?
Мислех го и това, обаче няма как да стане без да правиш магариЙ по буксите или на фара (а при мен кабели и букси са чисто нови) или тез на ксенонЯ ..
Въпреки че термо гадост и тИнол става чудно ...
Диаметъра на металната част на фара с цокъла е 61 мм, че имам няколко разглобени фара

Така, след много съвети, ще стане така както си мислех ...
Ще преправя буксата на самата ксенон крушка за работа към оем буксата на колата ...
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
С риск да се потретя , изфърли го тоз ксенон.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- ивчо
- старши ентусиаст
-
Не виждам бре маме ...
Като валне ако ще и +777% крушки да сложа - самият тип светлина се поглъща от пътя ...
Това е .. Сложих си нови фарове, рециклирах и Бош рефлекторите ... Халогенните крушки просто са обречени в мокро време ...
А мъгленки не ща да паля ...
Отделно това греене - вътре е почнало лееееекинко да потъмнява където пада фокуса на крушката ...
Не че и ксенона на греее, но да речем е 50 градуса надолу ...
Знам че е гаден китаец, и заради нещо много неща отиват на никъде ! Понякога не пали от раз, но с него виждам .. А аз искам да виждам дупките, защото ми писна да нацеля някой кратер ..
С най-добри чувства нали

Като валне ако ще и +777% крушки да сложа - самият тип светлина се поглъща от пътя ...
Това е .. Сложих си нови фарове, рециклирах и Бош рефлекторите ... Халогенните крушки просто са обречени в мокро време ...
А мъгленки не ща да паля ...
Отделно това греене - вътре е почнало лееееекинко да потъмнява където пада фокуса на крушката ...
Не че и ксенона на греее, но да речем е 50 градуса надолу ...
Знам че е гаден китаец, и заради нещо много неща отиват на никъде ! Понякога не пали от раз, но с него виждам .. А аз искам да виждам дупките, защото ми писна да нацеля някой кратер ..
С най-добри чувства нали

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Много си е добре ксенона.
И аз му бях вдигнал мерника, ама кат си смених крушките с нови (тоя де ме прати при човека с крушките има зелена бира от мене на сборО
) и светна и прогледнах. Явно не е само като да светят. Те и старите светеха, едната малко зор палеше, ама веднага със смяната се усети разликата. Трябва да се подменят периодично. 20 лв за крушки на година и половина бива да давам.
ПП Кой каза нещо за рециклирани рефлектори Бош
И аз му бях вдигнал мерника, ама кат си смених крушките с нови (тоя де ме прати при човека с крушките има зелена бира от мене на сборО

ПП Кой каза нещо за рециклирани рефлектори Бош

- ивчо
- старши ентусиаст
-
Тихо ся ...
Чакам Депото да се склекави
Чакам Депото да се склекави

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
e34ковата лупа не е мислена за хенон, само е36цовата

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- ивчо
- старши ентусиаст
-
То нито едно от тези моделни години БМВ не е предвидено на ксенон ..
Но Е32 разбива този мит
Факт е че там рефлектора е мноооооооого по-различен !
Единственото предимство е лупата ...
Че иначе е трагедия

Но Е32 разбива този мит

Факт е че там рефлектора е мноооооооого по-различен !
Единственото предимство е лупата ...
Че иначе е трагедия

- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
Коя марка и модел са правилните халогенни крушки?И да не съм чул за Осрам найтбрейкър и Филипс блувижън щото горят като за световно. 
p.s.
Това дали е добро?Някой ползвал ли е?
http://www.ebay.co.uk/itm/GE-General-El ... 1e86e07e09

p.s.
Това дали е добро?Някой ползвал ли е?
http://www.ebay.co.uk/itm/GE-General-El ... 1e86e07e09

- 325_TDS
- младши ентусиаст
-
- Кара: 120L/E28
- Мечтае да кара: E24
- Детайли за колата: 05.82 Balticblau metallic
Объркал си Филипса. Екстрийм вижън е истината.
Oo=00=oO Roses are red, violets are blue, I love my bimmer more than you.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
325_TDS написа:Объркал си Филипса. Екстрийм вижън е истината.
Егати заглавията имат тия крушки, имаш чувството, че осветяват и при мотора през капачките...
Явно само аз виждам добре с обикновенни крушки, като всяка година ги сменям с нови - хела, осрам - 10лв...

А на Ивчо му нашоках канчето, как трябва да се случи тоя ксенон, ама той имал гаранция...

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Въобще да не те притесняват кабелите, че са на гъсто. Изолирай добре, затваряй капачките и карай. И при мен е нещо подобно, но няма какво да произтече от това нещо. Иначе ксенона дори да е китайски, когато са ти чисти фаровете и са регулирани добре ефекта е супер. Моя стана на една година и нямам никакви забележки. 40лв. без гаранция.
Даже тука преди месец се доказа като супер корав китайски ксенон
Единият баласт се беше свлякъл до бронята и се беше намокрил. Системата е натоварила и бушона за левия фар изгорял. Баласт, крушка - всичко работи супер.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Кви са тия изолирбанди ? Утре ,тоест днеска ще ти щракна една снимка как съм го направил .
И не се връзвай за тия жълти крушки бели крушки и такива - със старите крушки си като сляп вечер ,пък не дай си боже да има и малко мръсотия по фаровете почваш да караш само по осветените улици .
Няма да ги върна ония старите лампи , освен ако не ме задължат изрично със закон .
Ако се махне оня металния калпак вътре пред лампата става идеално .
Относно китайските баласти и ксенони , естествено че такива съм сложил , но просто държа един готов комплект резерва .За тия пари не си струва разправията като изгори да търся нов .При мене изкарват между една и две години .За 6 години съм сменил 4 лампи и два баласта .В интерес на истината хептен миндилите от китайско не са за препоръчване - на годинката ако не изгори почват да си сменят цвета , белите стават жълти и лееекинко им намаля силата ама това е положението .
Нямам представа , поръчвам ги от тук и те си комплектоват според лампата и баласта .Доволен съм от качеството за две поръчки досега
http://xenon.bg/page/3/za-nas.html
И не се връзвай за тия жълти крушки бели крушки и такива - със старите крушки си като сляп вечер ,пък не дай си боже да има и малко мръсотия по фаровете почваш да караш само по осветените улици .
Няма да ги върна ония старите лампи , освен ако не ме задължат изрично със закон .
Ако се махне оня металния калпак вътре пред лампата става идеално .
Относно китайските баласти и ксенони , естествено че такива съм сложил , но просто държа един готов комплект резерва .За тия пари не си струва разправията като изгори да търся нов .При мене изкарват между една и две години .За 6 години съм сменил 4 лампи и два баласта .В интерес на истината хептен миндилите от китайско не са за препоръчване - на годинката ако не изгори почват да си сменят цвета , белите стават жълти и лееекинко им намаля силата ама това е положението .
Коя марка и модел са правилните халогенни крушки?
Нямам представа , поръчвам ги от тук и те си комплектоват според лампата и баласта .Доволен съм от качеството за две поръчки досега
http://xenon.bg/page/3/za-nas.html
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- ивчо
- старши ентусиаст
-
MaxMeyer написа:Коя марка и модел са правилните халогенни крушки?И да не съм чул за Осрам найтбрейкър и Филипс блувижън щото горят като за световно.
Две години изкарах с Osram cool blue intense, и го смених заради ксенона ...
Какво толкова ви горят крушки нямам идея ....
За близо 10 години зад волана, съм сменил има-няма 2 комплекта крушки защото са изгоряли ... А винаги съм карал или със Silverstar, или Nightbraker ...
Проверете си там зареждане и т.н.
И Осрам, и Филипс и Бош имат усилени серии с удължен живот ...

70 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5