??Прекъсване??

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

??Прекъсване??

Мнение от ChinaLord » 28 Окт 2006, 15:31

Здравейте,
имам проблем....паля на бензин сутрин и колата тресе здраво чакам малко минавам на газ и после всичко се оправя като загрее колата...странно е...започнах от свещи, кабели...и съм стигнал до диструбуторна капачка и палец...дали може да е от там проблема???
...добра диагностика къде мога да направя?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото запали

Мнение от NAPSTERS » 28 Окт 2006, 18:51

а дюзите как са ?
когато умен човек спори с глупак, спорят двама глупаци.
http://www.vbox7.com/play:a44cbadb
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

ima razlika v rastojnieto na sveshtiteza benzin i za gas

Мнение от gogi » 28 Окт 2006, 21:59

Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ksedo » 12 Ное 2006, 3:28

Най-вероятно ти са запушини дюзите!Споко тва се случва на всеки,който кара на газ!И аз го имам този проблем!Чистиш и след няколко месеца отново същата работа!Но за зимата задалжително ги изчисти че иначе ако си я палиш само на газ много кофти понякога замръзва изпарителя и тогава ...бутай,размразявай ужас!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 12 Ное 2006, 7:22

---И аз карам на газ вече почти година и нямам никакъв проблем.Обаче не обръщам на газ докато колата не загрее до нормалната температура за работа на мотора.Мисля че това е доста важно за да нямате подобни проблеми.Лично мнение. :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vipers » 12 Ное 2006, 10:23

Колега имам същия проблем. потроших около 600лв. и няма оправия. Смених свещи, лули, пълна диагностика. Два пъти чистих дюзите, всички показатели са перфектни и в крайна сметка като е студена патка и кютка :twisted: . Реших да издухам бензина в резервоара и минах само на бензин. След 5то-6то палене се оправи и докато карах на бензин всичко беше ОК. Преди няколко дни пътувах надалеко на газ и сега като е студена проблемът пак се появи. Имам присантиман, че проблемът ми е от емулатора на газовото дето лъже компа, че е на бензин. Иначе компа на газовото си бачка без грижи. Така че моят съвет е да покараш малко на бензин и ако се оправи търси проблема в газовото. Недей да се набутваш като мен да сменяш това и онова без причина.

Назад към E34