Избелване на зъби

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Re: Избелване на зъби

Мнение от acer » 21 Яну 2012, 2:47

BadAngel написа:
acer написа: 2 различни пасти за сутрин и вечер + правилен лайфстайл

напиши повече :)

така ме посъветва зъболекарката, сутринта да използвам някоя по-силна паста, а вечерта билкова и аз без да я питам защо (рядко умна жена е) просто го направих и въпреки че се грижа много за зъбите ми и са нормално бяли, станаха още по-бяли :) другото е храната, липсата на определени минерали и витамини може да допренесе за кофти цвят. помня че като бях тийн и се хранех само с боклуци, плод я в месеца веднъж.. зъбите ми не бяха бяли, но човек поянкога се учи на собствен гръб ;) сега гаджето ми все се оплаква че й изяждам плодовете :lol:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 21 Яну 2012, 3:02

дам и аз във вкъ6ти съм с 2 пасти една за сутрин за на обед и разли4на за ве4ерта ...гел (баси съвпадението си взех за първи път ) от днеска 6те пробвам ..
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 21 Яну 2012, 9:05

520i написа:...

сипи малко сода бикарбонат на четката и си готов :D
колкото за химическото избелване при зъболекари моята зъболекарка съм я питал информативно и не ми го препоръча щото химикалите са силни и естествения емайл на зъбите пада и през това време зъбите са изложени на всичко къде ядеш и пиеш. общо взето нещо като да си караш колата без боя примерно :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 21 Яну 2012, 9:31

Ако имаш развалени зъби или липси-слагаш фасети/металокерамика,ако обаче всички зъби са ти здрави,подредени и красиви,само цвета не те задоволява,за съжаление не мога да си спомня коя клиника тук го прави,та там има едни много специални пасти,в щатите го прилагат това,"опакова" се венеца и се полага тази паста,ефекта е поне 4-5-6 месеца естествени бели зъби.
Аз понеже си патя от зъболекари и ми извадиха няколко зъба,което вече беше грозно за фасадата и реших да сложа металокерамика,някаква нова японска,покрих всичките си горни зъба (14 броя общо с металокерамика) и съм доволен,,,,само първите 2 седмици не може да свикнеш,но това е само ако имаш ЛИПСИ,следващият по-скъп вариант е ,пак ако имаш липси,с импланти от цирконии...но само ако имаш липси,ако нямаш,често се слагат фасети и са доста здрави,познавам приятели,жени и мъже дето са с фасети но са ги слагали в чужбина...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 21 Яну 2012, 10:42

вие сте луди. човека пита за избелване на зъби не за основен ремонт...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Яну 2012, 17:03

zBoost написа:
520i написа:...

сипи малко сода бикарбонат на четката и си готов :D
колкото за химическото избелване при зъболекари моята зъболекарка съм я питал информативно и не ми го препоръча щото химикалите са силни и естествения емайл на зъбите пада и през това време зъбите са изложени на всичко къде ядеш и пиеш. общо взето нещо като да си караш колата без боя примерно :winky:

То за това в периода на избелването и известно време след това не се пуши, не се пие кафе, вино, чай и т.н..

Аз мислех да почвам един такъв бизнес ама държавата искаше ебаси рекета :dummy:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 22 Яну 2012, 13:55

Избелване за 3500 лева е "леко" пресилено, незнам кой луд, особено в Бг би искал такава сума. Ако махнете една нула и обърнете в евро, може и да е така...
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Избелване на зъби

Мнение от bum_bum » 22 Яну 2012, 14:11

Махни нулата без да обръщаш в евро и раздели на две и пак става ;)

Препарата е един- на базата на пероксид. Другото са разни добавки по усмотрение на производителя и различни конценттациии. Лампата, дето и викат лазер е просто за усилване на ефекта или скоростта на избелването.
Последна промяна bum_bum на 22 Яну 2012, 18:11, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 22 Яну 2012, 14:19

600 кинта ми обяви моя зъбокъртач ;)

не е зле, ако ефекта е както той го описа :mrgreen:

п.с. в интерес на истината с добра поддръжка и чистене на зъбен камък (2 пъти в годината) всичко би трябвало да е наред ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 19 Ное 2014, 13:44

Аз имам няколко приятеля зъболекари, няколко пъти съм се допитвал по темата за избелване и всеки път се отказвам. Първо цвета зависи от гена, типа зъб, костта, склонност към оцветяване. При зъбният камък е същата работа, на някои хора имат много, колкото и да мият, други много малко, това зависи пък от слюнката, чак след това идват фактори като, какво се яде и пие, мият ли се и т.н. Аз имам изключително здрави зъби, да не ме чуе дявола, на 40год съм и няма още дори пломба, камо ли други интервенции, но не са от порцеланово белите..Ходя поне 1 път годишно за чистене и махане на зъб камък и оцветяване, но каквито и пасти и води да използвам, доста бързо се образуват наново оцветявания. Дори да ги избеля, ще са бели между 3 и 6 месеца макс при мен, при други може да изкарат 6+ или дори 12 месеца, а на трети са им бели по рождение. За това се отказах, просто бързо се оцветяват и това е. Не пуша, пия 1 кафе на ден, вино понякога, но се оцветяват бързо.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 19 Ное 2014, 13:51

http://dentalpro.eu/?page_id=41
Ето точна информация за избелването.
Човекът е изключително сериозен, близък ми е и можеш да се посъветваш с него най-напред.
Принципно процедурата не е за препоръчване, освен, ако това не ти дава покой и твърдо си решил да го направиш.
Ако модераторите сметнат, че е реклама ще махна линка (или те да го махнат)
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 19 Ное 2014, 14:26

KoolyO написа:http://dentalpro.eu/?page_id=41
Ето точна информация за избелването.
Човекът е изключително сериозен, близък ми е и можеш да се посъветваш с него най-напред.
Принципно процедурата не е за препоръчване, освен, ако това не ти дава покой и твърдо си решил да го направиш.
Ако модераторите сметнат, че е реклама ще махна линка (или те да го махнат)

:OT: Манекена там ли си ги избели ? :mhihi:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 19 Ное 2014, 22:31

При мен избелването имаше ефект, но венците ми станаха много чувствителни, та не мисля да повтарям, въпреки че шината ми е в шкафчето в банята и ми трябва само перхидрола :mhihi: Излезе ми към 300 лв. без да пестя от нищо. За хубави фасети на видимите зъби 10 бона, ако нямаш тежки стоматологични проблеми за оправяне, това е положението. Има много подготвителна работа докато се стигне до самите фасети. После трябва и да ги поддържаш адекватно - ултразвукова четка, хубави пасти, почиствания...
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 20 Ное 2014, 10:24

Избелването е супер вредна и изцяло комерсиална процедура,която няма нищо общо с медицината!
Избелване е оправдано само на мъртви зъби и оцветени от заболявания или антибиотици.
По-вредно и опасно от избелването в зъболекарския кабинет е само избелването в домашни условия!
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 20 Ное 2014, 12:50

dr.peshev написа:Избелването е супер вредна и изцяло комерсиална процедура,която няма нищо общо с медицината!
Избелване е оправдано само на мъртви зъби и оцветени от заболявания или антибиотици.
По-вредно и опасно от избелването в зъболекарския кабинет е само избелването в домашни условия!

Всичко е така, но не е чак толкова драматично, както го описваш. Освен това, е и медицински оправдано в случай, че на човек това му тормози психиката и душевното здраве.
laviatan написа:
KoolyO написа:...

:OT: Манекена там ли си ги избели ? :mhihi:

:OT: Като се има в предвид рекламите, в които се снимам като манекен, мойте ги държа в белезникав кафяво-зелен цвят. :mhihi:
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата