За кофти проблема със стъклата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
За кофти проблема със стъклата
Става въпрос за това че при повечето Е36 има проблем при вдигане и сваляне на стъклата.При мен (купе) лявото стъкло се спуска и вдига на интервали през 3-4см на всяко натискане.Сигурно и но други се е случвало или го има като проблем.Порових малко и се оказа че в повечето случаи проблема е в един магнитен ринг на моторчето който по незнайни от мен причини се размества и не може да предаде сигнала.
Аз ще се заема с това утре и ще кажа става ли
Аз ще се заема с това утре и ще кажа става ли
Последна промяна furnata на 13 Ное 2006, 17:42, променена общо 1 път
НЕВОЛЯТА УЧИ........

- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
оппп
пичага и при мен е така мога ли да те попитам това може ли да се поправи без да се свалчт самите машинки от вратите само да се свали капачето с модула което е една платка най отгоре и се даржи на около 8 болчета еврейска звезда и от там да се поправи пиши ще съм ти много благодарен при мен и на двете е така бях писал много по темата да ми помогнат но уви за момента няма напредък също мо казаха че и някакво зъбно колеце вътре се износвало и ...
ПИШИ ПОДРОБНО КАК МОЖЕ ДА СЕ ПОПРАВИ БЛАГОДАРЯ
ПИШИ ПОДРОБНО КАК МОЖЕ ДА СЕ ПОПРАВИ БЛАГОДАРЯ
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Значи пише че ако е купе колата трябва да се свали целият механизъм.За седана може на място.При моят случай ще свалям всичко и ще го правя а после ще постна още снимки.Ако стане ще ти помогна да си го оправиш.
Утре сутрин се захващам
п.п.За зъбното колелце незнам защото не съм сигурен че при мен е тва проблема.Иначе tsurata от форума знае за него и ще помогне надявам се
със съвети 

п.п.За зъбното колелце незнам защото не съм сигурен че при мен е тва проблема.Иначе tsurata от форума знае за него и ще помогне надявам се

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Ivo III написа:...
може ли да се намери .. немско стъкло ново или втора ръка
Що не питаш Яворчо той е стара къща все ще измъкне някое немско

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
този проблем е обсъждан много, от личен опит казвам че издържат по 1 сезон след смяната на уплатненията и пластмасовите щипки които се чупят и дори прозореца излиза от рамката си:
съвет: нови уплатнения от ДаруКар мисля че по 70лв/едното
щипки нови, и после издържа по 1-2 сезона, а ако стъклото е лепено със силикон има вероятност да е залепено на криво и няма как да се оправи проблема
съвет: нови уплатнения от ДаруКар мисля че по 70лв/едното
щипки нови, и после издържа по 1-2 сезона, а ако стъклото е лепено със силикон има вероятност да е залепено на криво и няма как да се оправи проблема
--