Проблем с екстрите

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем с екстрите

Мнение от tntvas » 17 Ное 2014, 20:22

Колеги здравейте!
На скоро си взех е91 320д,с почти всички екстри,без кожа.
Колата мисля че е удряна,но не много и е направена супер,но половината екстри не работят.Не работи:-парктроник,темпомат,блутут,халогени,подгряването на едната седалка и като за капак gps антената на навигацията ме дава на грешно място,иначе като се движа и навигацията се движи.Колата е 2006 г. с idrive professional.Сигурно са бели разкачени повечето кабели при ремонта,но не видях нещо да не е включено.Какъв може да е проблема?
Благодаря предварително.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Re: Проблем с екстрите

Мнение от oci » 18 Ное 2014, 9:23

tntvas написа:Колеги здравейте!
На скоро си взех е91 320д,с почти всички екстри,без кожа.
Колата мисля че е удряна,но не много и е направена супер,но половината екстри не работят.Не работи:-парктроник,темпомат,блутут,халогени,подгряването на едната седалка и като за капак gps антената на навигацията ме дава на грешно място,иначе като се движа и навигацията се движи.Колата е 2006 г. с idrive professional.Сигурно са бели разкачени повечето кабели при ремонта,но не видях нещо да не е включено.Какъв може да е проблема?
Благодаря предварително.

Колега така трудно някой ще ти каже къде точно е проблема, трябва да се направи една подробна диагностика и да се порови в колата за да се намерят проблемите. И аз те съветвам на там да се ориентираш, а не да си губиш времето като чакаш някой тук да ти пише, ще видиш сега, че след моето мнение ще последват куп други всеки е страдал с нещо и ти ще има да си разглобяваш и подменяш здрави модули до безкрай.
Казвам ти го като съвет по евтино и бързо ще ти излезе да намериш човек да ти я оправи колата.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 320d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от TSMT » 19 Ное 2014, 8:13

Само да добавя - ...човек, който разбира от марката и няма да те прецака от към пари /т.е. да има няква положителна репутация/!
Успех и дано ти я оправят скоро за да можеш да й се кефиш :driving:

Потребител
Аватар

Мнение от tntvas » 19 Ное 2014, 13:30

Благодаря ви много.Да ми предложите някой,който е в час и ще е в състояние да ги оправим.

Назад към E90/E91/E92/E93