Въпрос за тенекиите след удар отпред
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- burnou7
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: без гражданска
- Мечтае да кара: e36 ///M
Въпрос за тенекиите след удар отпред
Така,колеги,преди време имах удар отпред в маската точно на бъбреците.Крив капак,крива маска и счупени бъбреци.Смених маската и капака,но остават луфтове на много места,единия фар е по-навътре и мигача едвам се крепи
а в двата края пасва перфектно.От каското освен изброените неща написаха и греда над радиатора 
Ясно,че без да се види не може да се каже много ясно,но съм сигурен ,че много хора са имали подобни случки
и могат да дадът малко насока.
Аз мисля,че тази греда трябва да се смени
и евентуално ''очиларката'' или само тя
Дайте моля малко насоки и после,ако сметнат нека трият темата.
Благодаря

Ясно,че без да се види не може да се каже много ясно,но съм сигурен ,че много хора са имали подобни случки

Аз мисля,че тази греда трябва да се смени
и евентуално ''очиларката'' или само тя

Дайте моля малко насоки и после,ако сметнат нека трият темата.
Благодаря

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Бобито
- Потребител
-
- Кара: 318ti
- Детайли за колата: 318ti M-technik
Re: Въпрос за тенекиите след удар отпред
След удар е голяма играчка ако искаш да напаснеш всички луфтове идеално. Фабрично дупките за захващане на панелите един към друг са по големи и позволяват реглаж в определени граници. Ако те са докрай, трябва изправяне, изкривяване или смяна на детайла.
- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Колега, на това от снимката му се казва очиларка. Смени я с перфвктно права и щв видиш, че всичко ще пасне перфектно, ако нямаш кривини в калниците или в бронята. Маската от същия тип купе като на твоята кола ли е? Попринцип знам, че на купе и седан например са взаимозаменяеми, мо не знам дали не остават леки луфтове. 

Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- burnou7
- кандидат ентусиаст
-
Да маската е от седан на седан.
- Бобито
- Потребител
-
- Кара: 318ti
- Детайли за колата: 318ti M-technik
Аз сложих маска от комби на компакт, защото си търсих същия цвят и пасна перфектно, така че са еднакви.
- burnou7
- кандидат ентусиаст
-
Това е ясно,отпред всичко без капак и калници е еднакво.
На купе и кабрио са различни
На купе и кабрио са различни

Смени и очиларката задължително!
И ако искаш да е перфектно - то всичко долу, вкл и климатичен радиатор и се въоръжаваш с нерви и цял ден да сглобяваш пъзела.
Абсолютно всеки винт на калник, капак, очиларка, маска, фарове, броня и т.н. играе роля и в един момент ще обикаляш къде да отхлабиш, къде да донатегнеш.
Аз тоя филм го играх, но пък съм доволен щото вкарах толкова жокери и секрети, че ако тръгнеш да сваляш М бронята - трябва да почнеш от волана и последователно всяка следваща част
И ако искаш да е перфектно - то всичко долу, вкл и климатичен радиатор и се въоръжаваш с нерви и цял ден да сглобяваш пъзела.
Абсолютно всеки винт на калник, капак, очиларка, маска, фарове, броня и т.н. играе роля и в един момент ще обикаляш къде да отхлабиш, къде да донатегнеш.
Аз тоя филм го играх, но пък съм доволен щото вкарах толкова жокери и секрети, че ако тръгнеш да сваляш М бронята - трябва да почнеш от волана и последователно всяка следваща част

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- burnou7
- кандидат ентусиаст
-
Ако дадеш малко акъл за бронята много хора ще сме доволни 

8 мнения
• Страница 1 от 1