Проблем с радиото на 725TDS!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с радиото на 725TDS!
На скоро си закупих BMW 725TDS и радиото не работи. Ако може да предположите какъв може за е проблема и как може да се оправи? Също така свети лампата за АЙРБЕГА какво да правя? Благодаря предварително!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Проблем с радиото на 725TDS!
Ако искаш по-точно предположение за проблема, добре ще е да го опишеш малко по-подробно... какво точно не работи - не свети, не свири, не....? Какво е радиото - MID, с дисплей? и т.н. 

- waterboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 735i
- Мечтае да кара: вана
- Детайли за колата: M62
колега почти сигурен съм че е Клемореда имах същия проблем скоро може и клаксона да ти изчезне, друг път може като запалиш може да работи всичко, има тема за чистене на клемореда намира се под волана като свалиш всички кори ще го видиш(работа за 30 мин) аз моя направо го взех от друга 38-цата( ако взимаш 2-ра ръка като мене мисля че трябва да е пак от дизел)
Даже имам и тема пусната с линк вътре даден от друг колега за чистенето потърси я, има и друг вариант да е лентов кабел но щом нямаш и радио съм сигурен че е клеморed
Даже имам и тема пусната с линк вътре даден от друг колега за чистенето потърси я, има и друг вариант да е лентов кабел но щом нямаш и радио съм сигурен че е клеморed
- chernobila
- младши ентусиаст
-
- Кара: мечтата на живота си
- Мечтае да кара: е38 с евтино гориво
viewtopic.php?f=123&t=338386&p=3697863&hilit=%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%82+%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%B4#p3697863
Колега ето ти темата.Това е най-лесният и евтин начин да пробваш дали е от него
Колега ето ти темата.Това е най-лесният и евтин начин да пробваш дали е от него

4 мнения
• Страница 1 от 1