Слънчеви очила
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- rhase
- младши ентусиаст
-
Re: Слънчеви очила
doomy525 написа:за рамките добре, но за стъклата има ли вариянт![]()
че аз имам едни на polaroid който си купих преди две лета от представителен магазин, обаче понеже ми трябваха за плажа по цял ден взех най-тъмната (C3 или C4 се водеха) категория и съм много доволен и през лятото и зимата сутрин. С огледални стъкла са, но ги изпуснах един два пъти в пясъка и останаха едни реснички, а и като цяло за шофиране става само ако няма дървета, които да пазят сянка..иначе по проходите не виждаш както трябва (към 15-16h следобед примерно..) и искам да си взема С1 или С2 т.е. по-светли
ако някой не знае как се маха пясък от стъклата става с духане или на някой сешоар за ръце в хотелите наоколо![]()
п.с - понеже от някоя спасителна вишка се вижда доста навътре в морето и като си горе като погледнеш навътре виждаш около 150-200метра далечина (с нормално зрение) какво има под водата около 2-3метра, а от отражението на слънчевите лъчи няма и спомен заради защитата..бях потресен
Това е хубавото на поляризираните стъкла - отблясъците са намалени до минимум

Очилата може да се мият и на течаща вода, докато паднат песъчинките. След това аз подсушавам с "потупване", а не с търкане по стъклата.
- vaykisss
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 compact,96'индивидуъл
- Мечтае да кара: 6 serries
- Детайли за колата: монреалблауууу
doomy525 написа:за рамките добре, но за стъклата има ли вариянт![]()
че аз имам едни на polaroid който си купих преди две лета от представителен магазин, обаче понеже ми трябваха за плажа по цял ден взех най-тъмната (C3 или C4 се водеха) категория и съм много доволен и през лятото и зимата сутрин. С огледални стъкла са, но ги изпуснах един два пъти в пясъка и останаха едни реснички, а и като цяло за шофиране става само ако няма дървета, които да пазят сянка..иначе по проходите не виждаш както трябва (към 15-16h следобед примерно..) и искам да си взема С1 или С2 т.е. по-светли
ако някой не знае как се маха пясък от стъклата става с духане или на някой сешоар за ръце в хотелите наоколо![]()
Отиваш в магазина от който си ги купил и ако е официален представител на марката питаш дали има клипсове за диоптрични очила,около 35-40лв струваха сега незнам колко са,око са поляризирани очилата са с меки плаки и много лесно се вадят с натискане отвътре на вън,вадиш старите плаки и ги налагаш върху клипса,и снай обикновенна ножица си ги изрязваш сам,ако те е шубе и си ги купил от търново в магазина срещу хотел болярски отиваш там споделяш си проблема с продавачката ,тя звъни на шефа и той ти ги оправя ,плсащаш си само клипса

^
от тези където се вадят с бутане са..благодаря, ще попитам там тия дни
от тези където се вадят с бутане са..благодаря, ще попитам там тия дни

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- nikolai_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 & E39
DiMIcha84 написа:Аз никъде не съм казал, че Carrera-та дето съм си я харесал е 30-40лева (230лева е), просто питам как са като качество и дали си заслужава парите.
Имaм Carrera от годинa и няколко месецa и съм супер доволен от кaчеството. Купих ги нa подобнa ценa след нaмaление (200 и няколко лв.). Aко след пробa ти хaресaт купувaй смело. Aко искaш нa лс ще пишa от къде във Вaрнa ги купих.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Май ще отложа малко покупката, че може и да стане схема с марково на цена на едро 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Колеги, възможно ли е да си взема очила и да ми направят само хубави стъкла за тях с всичките му там защити и т.н.
Харесал съм едни, в описанието е ето това:
Frame Material: Acetate
Lenses Material: Acrylic
Lens Width: 5.5 cm
Lens Height: 4.7 cm
Certificate: CE/FDA
100% UV400 Protection

Харесал съм едни, в описанието е ето това:
Frame Material: Acetate
Lenses Material: Acrylic
Lens Width: 5.5 cm
Lens Height: 4.7 cm
Certificate: CE/FDA
100% UV400 Protection

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Пичове решил съм да си купувам следния Рей Бан, номера му е RB3516, интересува ме какво Ви е мнението за него и дали си заслужава парите. (200лв с 40% отстъпка)

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Ако не са ментета и ти харесват, няма да съжаляваш, все пак са рей бан
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
E как да разбера дали са оригинални, доколкото разбрах за да са оригинални, трябвало от вътрешната страна на стъклото да имат гравирани символите RB, тези си ги имат, но не знам дали това е критерий?
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Колеги да се похваля направих дървени цайси за приятелката. Получиха се много добре, стъклата са полароид с поляризация, рамката направих от бразилското дърво ипе и ясен.

ПС: Не се продават въпреки,че снимките са от OLX.

ПС: Не се продават въпреки,че снимките са от OLX.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
DiMIcha84 написа:E как да разбера дали са оригинални, доколкото разбрах за да са оригинални, трябвало от вътрешната страна на стъклото да имат гравирани символите RB, тези си ги имат, но не знам дали това е критерий?
Това вече не знам, като цяло в Бг си е голямо тото, цената не е критерии!
Един авер си беше взел от гръцката граница някви цаки за 5 евро ама уникално копие на рейбан
и като се прибра всеки, с които се види го питаше колко пари струват и той съответно "130 евро"
като ги вземаха и оставяха все едно държаха очила за 1000 лева 

enjoy life and drink cold beer

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
doomy525 написа:Един авер си беше взел от гръцката граница някви цаки за 5 евро ама уникално копие на рейбани като се прибра всеки, с които се види го питаше колко пари струват и той съответно "130 евро"
като ги вземаха и оставяха все едно държаха очила за 1000 лева
В доста наши магазини са точно такива, нищо, че са по 200лв намалени!
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
То май със всяка една стока е така, ама как да разбера, че съм си купил нещо качествено, уж са от добра оптика.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
DiMIcha84 написа:То май със всяка една стока е така, ама как да разбера, че съм си купил нещо качествено, уж са от добра оптика.
Трудна работа, най-удачният вариант е, след като харесаш и пробваш модел, да си го поръчаш от чужбина.
Рейбаните са хубави, но са най-фалшифицираната марка
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4