ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
rhase написа:M-coupe написа:Така и така сте хванали темата за аларми да попитам и аз... Значи алармата ми е афтърмаркет и е нагласена като се отвори врата и да се пускат аварийните, което много ме дразни. Някой има ли представа как само тази функция да изключа или за всяка аларма е индивидуално
Модели колкото искаш. Лошото е че най вероятно ще спрат и да подават сигнал като заключваш/отключваш. Пак зависи от вида аларма и това как е монтирана. Може да си ги направиш да мига габарит колкото да не е без нищо.
Не разбирам от ел. инсталации по-добре да не се захващам в такъв случай, а и габарита ми е с ''очите на Анчо''

..Bayerische Motoren Werke..

Колеги колко пари излиза една смяна на гарнитура на главата?
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Моята аларма е популярната китайска, чието дистанционно е вградено в ромбоиден ключ като на е46. При мен го има това с аварийните и не може да се оправи. От нея си излиза(или влиза както исакте го разбирайте) един кабел на който да се вържат аварийните. Тоест тя управлява само с един кабел и това е заложено в самата аларма.
Варианта е режеш спират да ти мигат като отвориш врата, но спират и да мигат при отключване/заключване.
Междувпрочем не е толкова досадно и се свиква, примерно спирам да се качи някой оп веднага аварийките мигат и спират сами.
Варианта е режеш спират да ти мигат като отвориш врата, но спират и да мигат при отключване/заключване.
Междувпрочем не е толкова досадно и се свиква, примерно спирам да се качи някой оп веднага аварийките мигат и спират сами.

Manuel написа:Колеги колко пари излиза една смяна на гарнитура на главата?
?
- levskifans
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d (150)
- Мечтае да кара: е30 M3
Manuel написа:Manuel написа:Колеги колко пари излиза една смяна на гарнитура на главата?
?
viewtopic.php?f=8&t=345157&p=3742323&hilit=%D1%81%D0%BC%D1%8F%D0%BD%D0%B0+%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B8%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0+%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0+%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B0#p3742323
levskifans написа:Manuel написа:Manuel написа:Колеги колко пари излиза една смяна на гарнитура на главата?
?
viewtopic.php?f=8&t=345157&p=3742323&hilit=%D1%81%D0%BC%D1%8F%D0%BD%D0%B0+%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B8%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0+%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0+%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B0#p3742323
Ето даже по актуално - viewtopic.php?f=8&t=378737 .

- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Въпроса е твърде относителен. Примерно от 25 до 1000лв
(25 е гарнитура рейнц за 4цил с отстъпките).

M10 написа:Въпроса е твърде относителен. Примерно от 25 до 1000лв(25 е гарнитура рейнц за 4цил с отстъпките).
Дано да не стига до 1000, че днес се наложи и направо я оставех в сервиза и не сме говорели за цена

- levskifans
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d (150)
- Мечтае да кара: е30 M3

За какво показва тази лампа (318 tds), като запаля ми се появява за една стотна от секундата и угасва. Имам проблем със студения старт, свещите са здрави, най-вероятно е релето.
Не е нито от релето, нито от свещите. Кабелчето на умната дюза беше с оголена изолация, но не беше прекъснат. Още не е решен проблема.
Последна промяна levskifans на 03 Дек 2014, 19:39, променена общо 2 пъти
- raptorxbg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше BMW E36 318tds Touring
- Мечтае да кара: BMW E26
- Детайли за колата: Бавно комби с черни облаци
Показва, че има някакъв проблем с "умната" дюза на 4-ти цилиндър.
Колеги изгоря ми габарита на левия фар, който е енджъл. Не съм го слагал аз и нямам идея крушка ли стои отзад или самата тръбичка свети, и трябва нов да се взема 

- rhase
- младши ентусиаст
-
M-coupe написа:Колеги изгоря ми габарита на левия фар, който е енджъл. Не съм го слагал аз и нямам идея крушка ли стои отзад или самата тръбичка свети, и трябва нов да се взема
Ако си с CCFL свети целия ринг и трябва да си купиш и да го смениш (или да ги махнеш всичките и да си сложиш габаритите

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
M-coupe написа:Колеги изгоря ми габарита на левия фар, който е енджъл. Не съм го слагал аз и нямам идея крушка ли стои отзад или самата тръбичка свети, и трябва нов да се взема
Ти остави взимането. Свалянето и отварянето на фара е по-голямата разправия, за да смениш "тръбичката"
И да не забравиш после да ги регулираш.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
99% съм сигурен, че инвертора ти е изгорял, а не самия енджъл 

Вчера по едно време пак си светеха... по-късно пак спряха (имаше много гъста мъгла и може би от влагата нещо да им става) ама щом светнаха пак значи не са изгорели, а някъде има хлабава връзка ли ддзн и аз