Играта на Лукойл 2014г.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Re: Играта на Лукойл

Мнение от c7aH4eB » 18 Авг 2014, 13:00

datchko написа:От вчера (08.08.2014 г.) пак има игра в Лукойл.
Търсят се букви "Л", "У", "К+1000" или "К+100" и "ОЙЛ".

Аз засега имам 2 "У"-та :mhihi: :mhihi:

На мен от новата игра наскоро, като заредих ми се падна или ЛУК или ОЙЛ не съм сигурен, кое от двете беше на цяло трябва да видя. Межудругото незнам как го взех тоз талон оказа се, че съм взел няколко на веднъж (късмет) нищо че всички бяха еднакви :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Re: Играта на Лукойл 2014г.

Мнение от GKuzmanov » 18 Авг 2014, 21:49

днес зареждах служебната баница и ми се падна ОЙЛ, ако някой го иска подарявам го :mhihi: беше инцидентно стъпването ми в лукойл и не мисля да повтарям, камоли да събирам ...

П.П. пича дето зарежда ми каза, че тоя път са скрили К+1000
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 05 Сеп 2014, 10:52

datchko написа:Да и на всичкото отгоре дават едно талонче за една сметка/фактура над 40лв. Демек, ако заредиш за 80лв, няма да си вземеш две талончета, а само едно :no:
Аз така, за да си взема 2 талончета, ходих в две различни бензиностанции на Лукойл и два пъти сипвах по 40 кинта. :mhihi: :mhihi:

Инцидентно заредих вчера на Лукойл за 78 лв. Попитах за талонче, понеже не ми предложиха и отговора беше: "Купата е ето там, вземете си колкото искате" :conf:
Та това ме навежда на мисълта, че печелившите талончета на са в купата :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на изпарения

Мнение от BorisBMW » 05 Сеп 2014, 19:28

Аз 4 пореднити пъти от една и съща бензиностанция, където зареждаме служебната кола, се пада само "ойл" :kuku: На 5-тия път ми се падна "Л" и на 6-тия вече нямаше талончета... :mhihi: Поне един сладолед да бях ударил, ако не друго... :mhihi:

320ci
320ci
Аватар
Детайли за колата: M52B20TU и 760Li

Мнение от mumford » 11 Сеп 2014, 21:35

drago_pavlov написа:
datchko написа:Да и на всичкото отгоре дават едно талонче за една сметка/фактура над 40лв. Демек, ако заредиш за 80лв, няма да си вземеш две талончета, а само едно :no:
Аз така, за да си взема 2 талончета, ходих в две различни бензиностанции на Лукойл и два пъти сипвах по 40 кинта. :mhihi: :mhihi:

Инцидентно заредих вчера на Лукойл за 78 лв. Попитах за талонче, понеже не ми предложиха и отговора беше: "Купата е ето там, вземете си колкото искате" :conf:
Та това ме навежда на мисълта, че печелившите талончета на са в купата :mhihi:

Да, зависи от бензиностанцията. Аз 1 път заредих за 50 лв и си взех 6-7 талончета

ентусиаст
Аватар
Кара: e61 535d LCI
Мечтае да кара: F90

Мнение от datchko » 07 Окт 2014, 14:37

Някой има ли К+100 или К+1000? :mhihi: :mhihi:
Имам само 2 У-та и едно "ойл"

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 07 Окт 2014, 17:45

datchko написа:Някой има ли К+100 или К+1000? :mhihi: :mhihi:
Имам само 2 У-та и едно "ойл"

Дебни теми в "Продава", може да се появи някое за 1000лв :mhihi:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e61 535d LCI
Мечтае да кара: F90

Мнение от datchko » 04 Ное 2014, 21:35

На Лукойл обикновените карти, които имат принципно 5ст. отстъпка, през седмицата имат 7ст, а през уикенда 9ст. :mhihi:
И бензин А95 от 2,35лв става на 2,26 :mhihi: :mhihi:
Доволно.

Вчера пък като зареждах, явно съм уцелил хубав бензин и колата ми работеше по друг, по-хубав начин.. Смятайте щом се усеща на 20-годишна кола..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 04 Ное 2014, 21:53

datchko написа:На Лукойл обикновените карти, които имат принципно 5ст. отстъпка, през седмицата имат 7ст, а през уикенда 9ст. :mhihi:
И бензин А95 от 2,35лв става на 2,26 :mhihi: :mhihi:
Доволно.

Вчера пък като зареждах, явно съм уцелил хубав бензин и колата ми работеше по друг, по-хубав начин.. Смятайте щом се усеща на 20-годишна кола..

Аз заредих екто дизел и мисля,че това е най-добрата нафта,която съм сипвал за момента :D
За 140лв тая стрина не ми предложи никакви талончета :ranting:

Иначе си извадих карта за 10ст през седмицата и 12ст уикенда,доволен!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2 - BMW E30 touring
Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
Детайли за колата: Детайлите са перфектни.

Мнение от kokala » 05 Ное 2014, 4:23

Имам две карти за тоя лукойл. Никога повече няма да си сипя в колата този пикоч! :censored:
Еко и Лукойл за мен са най-скапаните бензиностанции. От лукойла познати са намирали вода и то не веднъж, от екото последните два пъти като сипах беше ад, никаква мощност, прекъсва, почна да пуши, от начало повече от 2к оборота нямаше начин да вдигне... та не се лъжете заради някакви стотинки да си сипвате тази пикня в колите. Има по-малки бензиностанции, където бензина без карти и отстъпки е по-евтин с по 10 стотинки от колкото големите вериги и бензина е по-хубав.
От близо година сипвам от Петрол, пробвал съм шел, лукойл, еко, но само от петрола колата работи добре и не ми е създавала проблеми до сега. Имам наблюдения само за бензина, но щом едното е скапано, другото се съмнявам да е по-различно.
Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 05 Ное 2014, 10:16

Те, горивата на повечето бензиностанции са от Лукойл, та общо взето е все тая къде ще наливаш. Уж има някъв малък процент вносни от високо октановите бензини, ама кой и дали - :dunno: Аз на Петрол си пълня бутилките за вкъщи-като я видя тая газ как гори на котлона-не знам как си го сипвате т'ва в колите :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

Предишна

Назад към Извън Темата