Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.
Модератор: Общи модератори
Re: Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.
Колега, колега..случайно направи разлика между нашите ЕГН-та и тея на другите страни, които си посочил и нашите за какво служат, както и техните. Дано схванеш за какво говоря.
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

doomy525 написа:Колега, колега..случайно направи разлика между нашите ЕГН-та и тея на другите страни, които си посочил. Дано схванеш за какво говоря.
Taка на пръв поглед, нашето ЕГН е идентично по структура и образуване с това от Босна и Херцговина, а като цяло, на практика почти всички следват един и същ модел - дата на раждане + код за региона или град, в който е роден човека + идентификатор за пол + число, гарантиращо уникалност на комбинацията.
Сега, вече ти можеш да ме светнеш, каква точно е конспирацията.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Някой от конспираторите може ли да изброи набързо без задълбочени обяснения конспирациите които властват над съвременния човек ?
Примерно горе долу така ..
1 ебола
2 WTC
3 произхода на човек
4 ЕГН
и т.н
Примерно горе долу така ..
1 ебола
2 WTC
3 произхода на човек
4 ЕГН

и т.н
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
тринадесетата страница от темата е много тежка за четене...Има нещо криво...
Абре,няма ли някаква конспирация в изстрелването на ракетата на НАСА ,всъщност опита за изстрелване ,където се взриви ,а няколко часа по-късно,руснаците изстреляли успешно ракета за същата станция,ама никой не го съобщи това
Абре,няма ли някаква конспирация в изстрелването на ракетата на НАСА ,всъщност опита за изстрелване ,където се взриви ,а няколко часа по-късно,руснаците изстреляли успешно ракета за същата станция,ама никой не го съобщи това
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Е.Димитров написа:Абре,няма ли някаква конспирация в изстрелването на ракетата на НАСА ,всъщност опита за изстрелване ,където се взриви ,а няколко часа по-късно,руснаците изстреляли успешно ракета за същата станция,ама никой не го съобщи това
Ми не - частна компания прави собствен старт, купили са 30-40 годишни съветски двигатели, оставени да отлежат по складовете, модернизирали са ги сами и не им се е получило. Двигателите са ползвани от руснаците само една програма, дала 4 фала от 4 старта и са изоставени по хангарите. Не мисля, че има място за спекуалции по тази тема.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Jordana написа:Някой от конспираторите може ли да изброи набързо без задълбочени обяснения конспирациите които властват над съвременния човек ?
Какво имаш предвид, вероятно само ти си знаеш.
Има само един съществен въпрос - вярваш ли на масовите медии или не? Това е, друго няма.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Fear написа:doomy525 написа:Колега, колега..случайно направи разлика между нашите ЕГН-та и тея на другите страни, които си посочил. Дано схванеш за какво говоря.
Taка на пръв поглед, нашето ЕГН е идентично по структура и образуване с това от Босна и Херцговина, а като цяло, на практика почти всички следват един и същ модел - дата на раждане + код за региона или град, в който е роден човека + идентификатор за пол + число, гарантиращо уникалност на комбинацията.
Сега, вече ти можеш да ме светнеш, каква точно е конспирацията.

Споко, сега вече няма да получиш отговор на питането, сякаш никога не се е случвало, ами ще се започне "чисто нов" разговор за някоя съвсем друга (по-мътна) конспирация, с цел да не можеш да я обориш и по тази логика вече няма да си прав и за ЕГН-тата.

Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
KoolyO написа:![]()
Споко, сега вече няма да получиш отговор на питането, сякаш никога не се е случвало, ами ще се започне "чисто нов" разговор за някоя съвсем друга (по-мътна) конспирация, с цел да не можеш да я обориш и по тази логика вече няма да си прав и за ЕГН-тата.
Че и се сърдят, когато казваме, че бият отбой.

На всички ни е пределно ясно, че думата конспирация не означава истина, а задкулисни изпълнения. По съм склонен да вярвам на тях отколкото на всяко едно друго "представено" по удобен начин пред хората. Винаги досега нещата в България са имали второ значение, което се разбира или късно или когато се прецака /случая с КТБ примерно/. Признавам за еболата и спина може да си прав, че се е сгромолясал, но и до ден днешен не може да се спре и да изчезне тази болест. За еболата тепърва ще видим.
Относно ЕГН-тата това е единствения и най-силен начин властите да контролират населението и да имат информация за всеки един тъй като през ЕГН-то се разбира и местоживеене /град, улица, блок, къща и т.н./ и както полицаите обичаха да казват на протестиращите миналата година ' знаем ви егн-тата '. Както сам видя единствено в Босна и Херцеговина /може и да съм се объркал, че сме единствената страна, но да са максимум още 2-3, които са на същия хал като нас или иначе казано - полицейска държава, мафиоти си правят каквото си искат, държавата не гледа интереса на народа и т.н./ Търся една много хубава и обяснителна статия. Дано да я намеря и да прочетеш и ти, че отдавна я гледах
Относно ЕГН-тата това е единствения и най-силен начин властите да контролират населението и да имат информация за всеки един тъй като през ЕГН-то се разбира и местоживеене /град, улица, блок, къща и т.н./ и както полицаите обичаха да казват на протестиращите миналата година ' знаем ви егн-тата '. Както сам видя единствено в Босна и Херцеговина /може и да съм се объркал, че сме единствената страна, но да са максимум още 2-3, които са на същия хал като нас или иначе казано - полицейска държава, мафиоти си правят каквото си искат, държавата не гледа интереса на народа и т.н./ Търся една много хубава и обяснителна статия. Дано да я намеря и да прочетеш и ти, че отдавна я гледах

Аха, значи, ако нямаш ЕГН, си неоткриваем и нито МВР, нито FBI, NSA, CIA, Мосад, МI6, въобще никой не може да те намери и контролира, така ли?
И Швеция (примерно) ли е "полицейска държава, мафиоти си правят каквото си искат, държавата не гледа интереса на народа", защото и там гледам, си имат ЕГН?

И Швеция (примерно) ли е "полицейска държава, мафиоти си правят каквото си искат, държавата не гледа интереса на народа", защото и там гледам, си имат ЕГН?

Сравни в Америка как са нещата с личните данни и как са в Европа.
edit : и не. Много ясно, че който иска ще те намери ако ще и да нямаш лична карта. Въпроса е, че за всичко /покупки, договори, томболи, избори/ се изисква ЕГН-то.
edit : и не. Много ясно, че който иска ще те намери ако ще и да нямаш лична карта. Въпроса е, че за всичко /покупки, договори, томболи, избори/ се изисква ЕГН-то.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
А бре тия дето нямат ЕГН , не бяха ли с имплантирани чипове при ваксинация? Не беше ли една от конспиративните теории ?
Аз затова попитах , избройте ги тия конспиративни теории ...да ама не .Че тя няма част от съвременния ни бит , обществен и политически живот където да няма конспирация.Нещо повече , ще е трудно на някой да посочи сфера от човешката дейност по земята да е чиста от конспиативни теории
Ето това е истинската конспирация - масова психоза че някой нещо следи гледа манипулира на ниво индивид .Така може да се манипулира всяка група от хора без да има нищо конкретно налице.
Конкретен пример - WTC , причините дори и тривиални за колапса на сградите , е достатъчно просто да бъдат резмити с привидно реални теории и готово .Общественото мнение е готово да поеме още храна за въображението си .
Аз затова попитах , избройте ги тия конспиративни теории ...да ама не .Че тя няма част от съвременния ни бит , обществен и политически живот където да няма конспирация.Нещо повече , ще е трудно на някой да посочи сфера от човешката дейност по земята да е чиста от конспиативни теории

Конкретен пример - WTC , причините дори и тривиални за колапса на сградите , е достатъчно просто да бъдат резмити с привидно реални теории и готово .Общественото мнение е готово да поеме още храна за въображението си .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
doomy525 написа:Сравни в Америка как са нещата с личните данни и как са в Европа.
Ти сериозно ли ми даде за пример Щатите, където NSA може да ти бръкне в г*за по всяко време, без даже да се усетиш?

И какво те спасява това, че там няма ЕГН, което да е като нашето?
А между другото, снощи си купих хляб от кварталното магазинче. И не казвай на никого, ама ЕГН-то ми остана в тайна от продавачката.

И все още чакам да ми обясниш, каква точно е конспирацията с ЕГН-то и какво от това, че го има на договора ти за мобилен телефон, например?
- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
Специално за щатите - почти за всичко ти искат номера на социалната осигуровка. Няколко пъти в различни магазини за какви ли не промоции и т.н. са ми го искали и като им кажа, че нямам ми пожелават приятен ден 
Така че навсякъде има някаква система за вписване на населението в някакъв регистър с номера, които не се променят почти при никакви обстоятелства

Така че навсякъде има някаква система за вписване на населението в някакъв регистър с номера, които не се променят почти при никакви обстоятелства

- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Много интересна тема! Евала 
Аз искам да ви попитам, какво смятате за Случаят Дятлов / още един линк от гугъл ?
Доста съм изчел по темата и продължавам да съм "wtf" относно събитията??

Аз искам да ви попитам, какво смятате за Случаят Дятлов / още един линк от гугъл ?
Доста съм изчел по темата и продължавам да съм "wtf" относно събитията??