Проблем с iDrive
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- SoulFly881
- кандидат ентусиаст
-
Проблем с iDrive
Здравейте колеги! От няколко дена iDrive-a на колата ми спира да работи! Каквото и да натисна не функционира! Когато изгася двигателя и запаля отново няколко пъти, тогава почва да работи до следващото изгасяне.. Става въпрос за E90 320d 2006г.
Моля помогнете!
Моля помогнете!
///M
- Shadowed
- младши ентусиаст
-
- Кара: 992 turbo, G30 540ixdrive.
Re: Проблем с iDrive
Може би някой модул е сдал багажа (вероятно bluetooth). Може да видиш и дали случайно нямаш много надраскан диск вкаран в навигацията.
Само диагностициране му е майката тук..
Само диагностициране му е майката тук..
- SoulFly881
- кандидат ентусиаст
-
Сега вече не ми работи и навигацията, музиката и бутона на iDrive. Възможно ли е към един модул да са свързани всички?
///M
- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 523i
SoulFly881 написа:Сега вече не ми работи и навигацията, музиката и бутона на iDrive. Възможно ли е към един модул да са свързани всички?
Здравей колега,
какво се случи с твоя iDrive? При мен вчера ми го направи този проблем. При даване на контакт всичко си е ОК, но след старт на двигателя ми остава само дисплея на iDrive меню, но нищо не функционира. Нито бутоните на волана, нито menu, iDrave, парктроници....

Какво мислите? Колата е 530ХД 12.2005 г.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
SoulFly881 написа:Сега вече не ми работи и навигацията, музиката и бутона на iDrive. Възможно ли е към един модул да са свързани всички?
Префи да ти заключат темата, и да ти кажат да ползваш търсачката това е супер чест проблем и направо почвай да си търсиш нов CCC след 2007ма
Ако проблема изчезва след изключване на блутуутмодула тогава търсиш нов модул
5 мнения
• Страница 1 от 1