Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
Re: iOS тема
Някой знае ли как в това приложение за здравето може да видя стъпките или разстоянието по дни, а не само за днес?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
еми те са разделени, като цъкнеш на Dashboard, най-отгоре има Day, Week, Month и Year. после цъкаш върху оранжевото на Steps и ти ги изкарва.
яко, мога да видя точно от колко до колко съм работил и кога съм почивал, май трябва да намаля работата
яко, мога да видя точно от колко до колко съм работил и кога съм почивал, май трябва да намаля работата

Изкарва ми в колко часа колко стъпки съм направил ... ако някои иска да ме следи ще знае всичко
Аз както го нося винаги в мен както се казва - знае всяка моя стъпка
Доживяхме да бъдем следени постоянно
И все пак няма ли ги сумирано по дни?

Аз както го нося винаги в мен както се казва - знае всяка моя стъпка

И все пак няма ли ги сумирано по дни?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
http://news.smartphone.bg/review/revyu-na-apple-iphone-6-telefon-kojto-ochakvame-ot-godini/#Zaklyuchenie
Случайно попаднах на това ревю в което има отговори показващи защо повече не означава винаги по-добре.
Случайно попаднах на това ревю в което има отговори показващи защо повече не означава винаги по-добре.
Health изглежда просто отключва или по-скоро симулира сенор за крачки или там както се нарича. При инсталиране на някое "спортно" приложение го разпознава като сензор извлича информация и там може да се гледа по дни. На ден съм изминавал по 5-6км, което ми се струва доста малко.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:axel.folu написа:Излезнал е jailbreake за ios8
Преди близо 10 дниАма не е читав.
Значи няма да го ъп-ван все още май видях че е на pangu аз съм с него на 7.1.2 и съм доволен
Сафари се рефрешвал постоянно, сидия се инсталира допълнително, туиковете и те - кой работи, кой не.
Трябва да се изчака малко. И аз не бих ъпдейтвал от 7.1.2 ако имах възможност, въпреки че 8,1 има някои неща които ми харесват повече
Трябва да се изчака малко. И аз не бих ъпдейтвал от 7.1.2 ако имах възможност, въпреки че 8,1 има някои неща които ми харесват повече
[COPYRIGHT SIGN] написа:Сафари се рефрешвал постоянно, сидия се инсталира допълнително, туиковете и те - кой работи, кой не.
Доста съм доволен от 712 нямам бъгове сега чета в айфон форума че всичко се добавя manual а ако някой иска BG на айфона ще постна всичко което трябва да се направи
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Някой да ми каже,дали мога да си върна ios 7 ...тая 8ца на 4с не струва ...ужасна е
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- bum_bum
- старши ентусиаст
-