CCFL Angel eyes halo
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Рейсъра
- Потребител
-
- Кара: COUPE
- Мечтае да кара: на две гуми
Re: CCFL Angel eyes halo
Malik написа:Аз ги вързах за един от червените с бяла линия
ОК мерси колега по другата неделя ще ги монтирам и после ще се похваля дано стане
Здравейте колеги, имам един проблем незнам какво да правя моля помогнете ми! Днес си сложих LED Angel Eyes като тези по горе на колегата Shamanek ... Свързах всичко както трябва със инсталационния кабел и свързах един от оправляващите кабели (белия) към + на гараритите .. Всичко беше наред пробвах ги светят идеално като колата е в покой , но когато я запаля започват да премигват и релето на Ангелите почва да щрака доста силно и барзо ..
((((((( когато изгася колата започват да работят нормално и релето спира да прещраква, и най интересното е че на борда неми отчита че имам изгорели габарити а до предидокато ги слагах и като ги пробвах ми показваше че имам изгорели габарити а сега все едно всичко е наред .. Колеги моля кажете ми какво да правя ???

Колеги наскоро взех е46 и Angel eyes ми светваше когато дам на контакт или включа габаритите, обаче нещо се прецака и вече не се включват при контакт, а само от габарита. Някакви идеи, ето така са свързани.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
Колеги искам да си сложа ксенон и angel eyes на моите фарове! Но не знам дали да са диодните или тия CCFL! Моля някой който си е слагал да даде идея кои повече си заслужават! И ако може да ми дадете някоя връзка на колега от форума от където мога да си закупя нужните неща за минаването от обикновен фар към ксенон! Лупи,angel eyes и разбира се хубави ксенонови крушки! За мен е важно да светят много може и да са 50 ватови крушки! 

до колкото знам Led ангелските очи издържат повече и светят по-силно от CCFL, предполагам и за това са малко по-скъпи. аз избрах такива от един колега който има и тема в секцията за Сервизи,Магазини и т.н. като има вероятност да ти набави и нещата свързани с ксенона 

- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
shark1986 написа:Колеги искам да си сложа ксенон и angel eyes на моите фарове! Но не знам дали да са диодните или тия CCFL! Моля някой който си е слагал да даде идея кои повече си заслужават! И ако може да ми дадете някоя връзка на колега от форума от където мога да си закупя нужните неща за минаването от обикновен фар към ксенон! Лупи,angel eyes и разбира се хубави ксенонови крушки! За мен е важно да светят много може и да са 50 ватови крушки!
С диодните нямаш никакви грижи. Слагаш ги и ги ползваш ежедневно за дневни светлини. Имам един приятел с такива от 4 години и не са мръднали. Електрически се връзват паралелно към габаритите, като малката крушка остава вътре зад фара, а през дупката прекарваш кабелите и засиликонваш. Иначе ще ти свети за изгорял габарит. Имат си щипки и лепенки за залепване и за учудване държат. Аз ги взех от един магазин в СЗ за около 90 лв, но мисля, че и във форума ги продават.
За минаването от фар към ксенон си има теми май.
Ако искаш да си като всички - си взимаш бели ксенонови крушки - 5000К и цветът е същият като на Angel eyes. Ако искаш да виждаш нещо нощно време си купуваш 4300К - оригиналните - леко жълтеят, но осветяват два пъти по-силно от белите. На мен лично по-ми харесват диодни (бели) Аngel Eyes с оригинален ксенон 4300К, но всички тук ще кажат, че задължително трябва да са еднакви.