въпрос за махане на катализатор на е60 530д
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- boiko_86_86
- Потребител
-
въпрос за махане на катализатор на е60 530д
колеги прочетох доста теми в форума за махане на катализатор на е60 530д но всичките са на коли след 2004г а моята е произведена 11 .2003,- питането ми е следното има ли колега във форума с е60 530д произведена между 10. 2003 и 01. 2004 която е само с 1 катализатор който се намира в коша при двигателя и е веднага след генерацията, без пдф филър -да е махнал катализатора и ако може да даде мнение как е автомобила ,как е избегнал резонирането при такава близост до генерацията? Благодаря предварително колеги !!!
Re: въпрос за махане на катализатор на е60 530д
Изтърбушваш го, колата става по-шумна ИЛИ режеш и слагаш резонатор на негово място и някой ти огъва тръби и ти ги прави модерно - това е.
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
boiko_86_86 написа:колеги прочетох доста теми в форума за махане на катализатор на е60 530д но всичките са на коли след 2004г а моята е произведена 11 .2003,- питането ми е следното има ли колега във форума с е60 530д произведена между 10. 2003 и 01. 2004 която е само с 1 катализатор който се намира в коша при двигателя и е веднага след генерацията, без пдф филър -да е махнал катализатора и ако може да даде мнение как е автомобила ,как е избегнал резонирането при такава близост до генерацията? Благодаря предварително колеги !!!
Колега моята е точно така, само с един катализатор веднага след турбината... Махнах го и сложих тръба, наистина колата стана малко по шумна но на мен си ми харесва

А и сякаш стана една идея по лека при ускорение...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
netmurder написа:boiko_86_86 написа:колеги прочетох доста теми в форума за махане на катализатор на е60 530д но всичките са на коли след 2004г а моята е произведена 11 .2003,- питането ми е следното има ли колега във форума с е60 530д произведена между 10. 2003 и 01. 2004 която е само с 1 катализатор който се намира в коша при двигателя и е веднага след генерацията, без пдф филър -да е махнал катализатора и ако може да даде мнение как е автомобила ,как е избегнал резонирането при такава близост до генерацията? Благодаря предварително колеги !!!
Колега моята е точно така, само с един катализатор веднага след турбината... Махнах го и сложих тръба, наистина колата стана малко по шумна но на мен си ми харесва![]()
![]()
![]()
А и сякаш стана една идея по лека при ускорение...
Сори че се включвам пак ама колега а мога ли да го избуша и да го заваря да не го махам ? вместо да слагам излишно тръби и резонатори

Направо режи, няма какво да заваряваш, те тия гърнета и тръби са напълно излишни като цяло.
iceblast написа:Направо режи, няма какво да заваряваш, те тия гърнета и тръби са напълно излишни като цяло.
Добре защото ми беше друга мисълта да го изкормя и да си го заваря

- boiko_86_86
- Потребител
-
axel.folu написа:iceblast написа:Направо режи, няма какво да заваряваш, те тия гърнета и тръби са напълно излишни като цяло.
И аз мислех така да направя да оставя корубата на стария катализатор- а на колегата където е махнал катализатора да попитам дали е усетил разлика в разхода
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
boiko_86_86 написа:axel.folu написа:iceblast написа:Направо режи, няма какво да заваряваш, те тия гърнета и тръби са напълно излишни като цяло.
И аз мислех така да направя да оставя корубата на стария катализатор- а на колегата където е махнал катализатора да попитам дали е усетил разлика в разхода
Като цяло отдавна съм спрял да следя разхода на колата

Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
8 мнения
• Страница 1 от 1