От какъв автомобил сте губили?
Модератор: Общи модератори
- E34
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Re: От какъв автомобил сте губили?
Аз па падам от секви служебни коли по магистралата. Кой къде се качи на некоя служебна и гаранция ме е издухал, ако и аз се возя на некъде. Тва служебната е особена марка и мноо върви. Е ся понякога кога изпадне отнекъде бензинец авторитета се възвръща, но най-брутално са ме изпреварвали RS6 и една Q7 W12....тиа халдита мноо върят ей!
			" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
		- Vanqu1sh
- ентусиаст
- 

- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
E34 написа:Аз па падам от секви служебни коли по магистралата. Кой къде се качи на некоя служебна и гаранция ме е издухал, ако и аз се возя на некъде. Тва служебната е особена марка и мноо върви.
+1 Особено бързи са в гадната част на магистралата

Губил съм от Мерцедес Е270 ЦДИ (2005) ръчка, аз бях със 320и 150 к.с. автомат е46... И автомата докато размисли, Бенца дръпна напред, тръгнахме от 20 км/ч, но след това не можа да избяга бях плътно зад него...

- Elesar74
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
M10 написа:Последно паднах от сивик 1,4 "ИС" със е30 325 ИС има ли значи е бързо, независимо от марката, пазете се
Ще си позволя да не се съглася много. На една дълга права, Е36 IS купе ми се залепи зад гърба и бая напираше. Пред мен коли, срещу мен коли, ама по едно време тия срещу мен свършиха. И аз газ, бях с още 3-ма и им викам на пасажерите, да продухам филтъра. Газ и оня зад мен. Виждам, че ме гони да ме изпревари, аз вече съм със 180, онзи се залепил на бронята ми, но не тръгва да изпреварва, а имаше място. Обаче две дами имаше с мен, се уплашиха. И аз намалих на към 110-120, пък дойдоха и завои оня, още зад мен пък коли насреща. Хеле на една друга права изрева и ме изпревари както си карах със 110. Викам някоя 20-ка е, ама било IS разбрах после. Не вадя генерални изводи, просто споделям.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
		- TSMT
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: Е90 320d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
На път за Плевен изпреварих със 120 км/ч едно обикновено изглеждащо зелено е36 с лепенки на М3. Бях с жената и един приятел и той се шегуваше, че с тия гадни лепенки това е36 е още по-грозно. Малко след това е36-та ме изпревари и го изряза до прекъсвач /явно да ме ядоса може би/. Казах си я да го видя тоя манго... Както бях зад него със около 90-100 км/ч го изпреварих. Бяхме на една права и стигнах до 235 км/ч - максимума на колата ми и си викам тоя май се отказа, но след няколко секунди мангото ме изпревари както си бях с 235 км/ч, все едно съм пътен знак. Сигурно ме мина с около 260-270 км/ч.....  

Извода за мен - явно, понякога лепенките са истински и показват какво има под капака Човек никога не знае на какво може да попадне на пътя, колеги!
 Човек никога не знае на какво може да попадне на пътя, колеги!  

Извода за мен - явно, понякога лепенките са истински и показват какво има под капака
- mambata_943
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: квото дойде
аз с е36 320 съм падал от - citroen xantia 3.0 190hp, saxo 1.6 vts, honda prelude 2.0 130hp на 400м и honda vtec 160hp на всякакви метри   като се замисля, май 20ската не се е изложила
 като се замисля, май 20ската не се е изложила  

- host
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
На всеки светофар в посока Кършияка около 18ч... служабната баничарка/бус като е празен и бърза към склада, та да си ходи .... нямат равни.

- P1tbuL
- младши ентусиаст
- 

- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Падам от всичкоооо! Само ладичките бия, ама тия стоковите, даже и те ми взимат старта.  
Като се замисля съм бил само една хонда сивик купе ама не знам с какъв мотор беше (явно нещо адски умряло) 

На магистралата нещата са една идея по- различни, ама моя кораб вижда магистрала един път на високосна така че...

Като се замисля съм бил само една хонда сивик купе ама не знам с какъв мотор беше (явно нещо адски умряло)

На магистралата нещата са една идея по- различни, ама моя кораб вижда магистрала един път на високосна така че...

- TSMT
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: Е90 320d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
host написа:На всеки светофар в посока Кършияка около 18ч... служабната баничарка/бус като е празен и бърза към склада, та да си ходи .... нямат равни.
Ейййй това го знам от личен опит, че е така. Прав си колега
 Преди разнасях стока с един Boxer 145 к.с. и като се връщах празен направо му палех гумите.
 Преди разнасях стока с един Boxer 145 к.с. и като се връщах празен направо му палех гумите.  Много върви мършата, особено като се прибираш късно вечер гладен и те чакат на маса
 Много върви мършата, особено като се прибираш късно вечер гладен и те чакат на маса 
- ръб
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E63 650i
Жълтите бусове с надписи DHL 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
- 

- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Оня ден на дунав мост 2 ме разтегли едно волво fh12 460 но бях претоварил Е34ката и за т'ва..  

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- surfboard
- младши ентусиаст
- 

- Кара: 4.0 TFSI
И аз редовно падам от тези особени категории "служебни коли". Тия хора ги карат на уволнение и постоянно на ръба на възможностите им. Мен направо ме е страх да карам по тоя начин и дори не се опитвам да се гоня с тях. Оставям ги да подскачат като тапа напред, тези пробити варели, обгазени поройници, пробити навеси, разпробити нафтови саждилници, дрънчащи орехотрошачки, смърдящи димни завеси и мелещи контейнери. 
Само М-ките са им конкуренция, останалите не можем да се мерим с тях.

Само М-ките са им конкуренция, останалите не можем да се мерим с тях.
ръб написа:Жълтите бусове с надписи DHL
Тея бусове на DHL ги карат,като линейки.Верно доста бягат,особено тези новите Спринтери от 2014 313CDi.Има един пич от DHL-а с такъв бус и Асеновград-Смолян,направо ги разплаква колегите

Иначе от нищо не съм губил,защото не съм се дърпал.