От какъв автомобил сте губили?
Модератор: Общи модератори
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Re: От какъв автомобил сте губили?
Аз па падам от секви служебни коли по магистралата. Кой къде се качи на некоя служебна и гаранция ме е издухал, ако и аз се возя на некъде. Тва служебната е особена марка и мноо върви. Е ся понякога кога изпадне отнекъде бензинец авторитета се възвръща, но най-брутално са ме изпреварвали RS6 и една Q7 W12....тиа халдита мноо върят ей!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
E34 написа:Аз па падам от секви служебни коли по магистралата. Кой къде се качи на некоя служебна и гаранция ме е издухал, ако и аз се возя на некъде. Тва служебната е особена марка и мноо върви.
+1 Особено бързи са в гадната част на магистралата

Губил съм от Мерцедес Е270 ЦДИ (2005) ръчка, аз бях със 320и 150 к.с. автомат е46... И автомата докато размисли, Бенца дръпна напред, тръгнахме от 20 км/ч, но след това не можа да избяга бях плътно зад него...
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
M10 написа:Последно паднах от сивик 1,4 "ИС" със е30 325 ИС има ли значи е бързо, независимо от марката, пазете се
Ще си позволя да не се съглася много. На една дълга права, Е36 IS купе ми се залепи зад гърба и бая напираше. Пред мен коли, срещу мен коли, ама по едно време тия срещу мен свършиха. И аз газ, бях с още 3-ма и им викам на пасажерите, да продухам филтъра. Газ и оня зад мен. Виждам, че ме гони да ме изпревари, аз вече съм със 180, онзи се залепил на бронята ми, но не тръгва да изпреварва, а имаше място. Обаче две дами имаше с мен, се уплашиха. И аз намалих на към 110-120, пък дойдоха и завои оня, още зад мен пък коли насреща. Хеле на една друга права изрева и ме изпревари както си карах със 110. Викам някоя 20-ка е, ама било IS разбрах после. Не вадя генерални изводи, просто споделям.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- TSMT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 320d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
На път за Плевен изпреварих със 120 км/ч едно обикновено изглеждащо зелено е36 с лепенки на М3. Бях с жената и един приятел и той се шегуваше, че с тия гадни лепенки това е36 е още по-грозно. Малко след това е36-та ме изпревари и го изряза до прекъсвач /явно да ме ядоса може би/. Казах си я да го видя тоя манго... Както бях зад него със около 90-100 км/ч го изпреварих. Бяхме на една права и стигнах до 235 км/ч - максимума на колата ми и си викам тоя май се отказа, но след няколко секунди мангото ме изпревари както си бях с 235 км/ч, все едно съм пътен знак. Сигурно ме мина с около 260-270 км/ч.....
Извода за мен - явно, понякога лепенките са истински и показват какво има под капака
Човек никога не знае на какво може да попадне на пътя, колеги! 

Извода за мен - явно, понякога лепенките са истински и показват какво има под капака

- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото дойде
аз с е36 320 съм падал от - citroen xantia 3.0 190hp, saxo 1.6 vts, honda prelude 2.0 130hp на 400м и honda vtec 160hp на всякакви метри
като се замисля, май 20ската не се е изложила 

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
На всеки светофар в посока Кършияка около 18ч... служабната баничарка/бус като е празен и бърза към склада, та да си ходи .... нямат равни.
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Падам от всичкоооо! Само ладичките бия, ама тия стоковите, даже и те ми взимат старта. 
Като се замисля съм бил само една хонда сивик купе ама не знам с какъв мотор беше (явно нещо адски умряло)
На магистралата нещата са една идея по- различни, ама моя кораб вижда магистрала един път на високосна така че...

Като се замисля съм бил само една хонда сивик купе ама не знам с какъв мотор беше (явно нещо адски умряло)

На магистралата нещата са една идея по- различни, ама моя кораб вижда магистрала един път на високосна така че...

- TSMT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 320d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
host написа:На всеки светофар в посока Кършияка около 18ч... служабната баничарка/бус като е празен и бърза към склада, та да си ходи .... нямат равни.
Ейййй това го знам от личен опит, че е така. Прав си колега

- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Жълтите бусове с надписи DHL 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Оня ден на дунав мост 2 ме разтегли едно волво fh12 460 но бях претоварил Е34ката и за т'ва.. 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- surfboard
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4.0 TFSI
И аз редовно падам от тези особени категории "служебни коли". Тия хора ги карат на уволнение и постоянно на ръба на възможностите им. Мен направо ме е страх да карам по тоя начин и дори не се опитвам да се гоня с тях. Оставям ги да подскачат като тапа напред, тези пробити варели, обгазени поройници, пробити навеси, разпробити нафтови саждилници, дрънчащи орехотрошачки, смърдящи димни завеси и мелещи контейнери.
Само М-ките са им конкуренция, останалите не можем да се мерим с тях.
Само М-ките са им конкуренция, останалите не можем да се мерим с тях.
ръб написа:Жълтите бусове с надписи DHL
Тея бусове на DHL ги карат,като линейки.Верно доста бягат,особено тези новите Спринтери от 2014 313CDi.Има един пич от DHL-а с такъв бус и Асеновград-Смолян,направо ги разплаква колегите

Иначе от нищо не съм губил,защото не съм се дърпал.