Аз също ще купувам Е21 - ПОМОЩ!!!
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Аз също ще купувам Е21 - ПОМОЩ!!!
И така , ще си купувам кола ако намеря подходящата за мен и ми се иска много тя да е Е21 ! Заради това имам няколко въпроса които смятам за най - логчно да публикувам тук :
1) ако някой продава такава за 1000 лв. - макс. - ако няма кво да се ремонтира по нея , да пише . Много съм навит и на такава която да има дори сериозни проблеми с двигателя примерно , или нещо такова . Проблемите не ме плашат , но струват пари да се оправят , така че и колата трябва да е по - евтина ако ги има .
2) - за по - запознатите - от коя година нататък се сменя окачването с по - нов тип и наистина ли се намират по - лесно резервни части за него ?
3) - за хората с опит - от какво старадат най - често Е21-ците , да знам за какво да гледам при огледите ??
Мерси предварително - ще съм благодарен на всеки отговор !!!

Мерси предварително - ще съм благодарен на всеки отговор !!!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Предполагам, че си изчел всички теми от Е21 форума, ако не си, горещо ти ги препоръчвам, има толкова много истина в тях и толкова много полезно инфо, така че всеки, който не ги е прочел е загубил.
Един съвет от мен : ако не разбираш от вътрешното устройство на автомобила, а именно да знаеш всички части как изглеждат от вътре, как се разглабят, поправят и т.н. не си вземай е21, тази кола е строго индивидуална според мен и адски капризна, като се има впредвид възрастта й.
И аз мислех за покупка на такъв автомобил, но се отказах, не искам просто да тъна в масло постоянно, пък и не разбирам кой знае колко.
Та основната ми идея е, че колата се купува със сърце и ъкъл.
Един съвет от мен : ако не разбираш от вътрешното устройство на автомобила, а именно да знаеш всички части как изглеждат от вътре, как се разглабят, поправят и т.н. не си вземай е21, тази кола е строго индивидуална според мен и адски капризна, като се има впредвид възрастта й.
И аз мислех за покупка на такъв автомобил, но се отказах, не искам просто да тъна в масло постоянно, пък и не разбирам кой знае колко.
Та основната ми идея е, че колата се купува със сърце и ъкъл.
Последна промяна vicho на 04 Сеп 2006, 16:00, променена общо 2 пъти
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-

добре дошъл!
1\ е21 такова дето да не се прави нищо по него няма!
2\от 1к колкото и да ти свалят няма да компенсираш разходите по ремонта на къвто и да е мотор
3\ тва за окачването за първи път го чувам , но нека все пак некой по компетентен да каже аз мисля че си е същото на сичките е21
4\части се намират въпроса е колко време и пари ще отделиш
5\ най много страдат от некадърни собственици(мен ако питаш)
като цяло гледай къде е изгнила с някой коъто може да прецени ше може ли да се направи останалото все се прави в общи линии
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
speedmaster написа:....
3\ тва за окачването за първи път го чувам , но нека все пак некой по компетентен да каже аз мисля че си е същото на сичките е21
4\части се намират въпроса е колко време и пари ще отделиш
...
Колега, това че окачването е променяно в даден момент аз го споменах на Иво-BraZeN- понеже съм останал с такова впечатление. Преди време и аз се бях засилил много за Е21 и поразрових форума и май срещнах някъде подобен коментар. Може и да греша разбира се- и дано е така, но ако съм бил прав трябва да се знае

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
По вапроса за ока4ването има два вида предни носа4и но не сам сигурен дали заради годинаа или заради двигатела саразли4ни. Едните носа4и са прави а другите са леко собразни, аз такав с прави не сам имал но сам виждал и даже мисля 4е някои от форума притежаваше такава.
0878155158 BG. номер
+447733066030 англ. номер
+447733066030 англ. номер
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
GRE написа:Честито! Пожелавам ти безаварийно шофиране и малко ремонти:D Чакаме подробности!
Мерси за пожеланията ! Подробности : ми по колата има да се правят много неща но нищо фрапиращо .Купето е в супер състояние ! Оригинална боя в супер състояние ! Без кит и без ръжда ! За сега е пред бокса щото и трябва един спирачен апарат . Надявам се довечера да стоварим едно друго е21 пак пред бокса , и да го ползвам като донор , че както казах проблемите са малки но много , иначе мойта е с двигател 1.5 , обаче донора има работещ 1.8 така че още едно предимство ако я взема неска тъз за донор , щот мойта ше я карам и с малкия двигател , ама си е друго кат знам , че мога да я йуркам колкото си искам и после да и присадя още по - добър двигател !!!
Но дори и с този двигател , тъй както още дори не е настройван ( а определено има нужда ) , няма спирачки и е със смазан на няколко места ауспух дрифта пак става . И поради тази причина вчера , тъй както още нямам 18год. и съответно и книжка нямам , на полигона до бокса ми написаха акт за неправоспособно шофиране
Сега ше звъня на познати адвокати да видя ко прайм 

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2