проблем Lighting system
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- svetlin330
- Потребител
-
- Кара: е60 530д
проблем Lighting system
Здравейте колеги случими се следното нещо днес.Карам е60 530д 2004г като изгасих колата и след това я запалих ми се загуби интериорното осветление,фаровете,мигачите,парктроника,само музиката си върви. на диспея ми се появи картинка една кола с подемник отдолу в червено. изписа ми следните неща : control lights and possibly turn indicatiors, fog lights, full beams or headlight flasher defective.Stop vehicle, check and continue journey cautiously. Have the problem checked by the nearest bmw service. това ми изписва колеги,ще съм много благодарен ако някои ми даде насоки какво е станало благодаря ви предварително.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: проблем Lighting system
Имаш проблем с лайт модула. Прочети колата с диагностика ,после свали кората над шофьорските крака и провери в лявата страна черния модул с бяла правоъгълна букса в средата да не е пил вода.
- svetlin330
- Потребител
-
благодаря ти колега,ще го направя и ще пиша какво е станало.
- svetlin330
- Потребител
-
здравей колега резултата е , че колата се оправи направих следното нещо: изкарах всички бушони на колата тия които са в жапката и тия които са до левия стоп под кората преди това махнах акумолатора откачих му клемите, след това махнах модулите на колата навигацията монитора цд-то модула за подгреевите откачих им буксите след това всичко повторих обратното след това като сложих акомолатора всичко си беше по старому явно се е занулило нещо нямам представа сега всичко е ок. Моето лично мнение е първо пробвайте с акомолатора след това правете каквото ще правите. 

4 мнения
• Страница 1 от 1