Часовници

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Часовници

Мнение от lusi5001 » 27 Окт 2014, 22:03

Фенове ли сте на часовниците колеги ? Аз съм голям фен на автоматичните часовници и по-специално Сейко
Имам няколко модела , но най-любимия ми е мини монстър-а ми :lol: :lol: Споделете и вие ...
Работи здраво ... за да може един ден подписът ти да се нарича автограф !!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Часовници

Мнение от alekangg » 28 Окт 2014, 0:03

Ако някой е фен, то е ясно, че ще е фен на автоматиците. Аз въртя 2-3 броя, последно съм насочен към европейски модели, кефят ме редки и по-неизвестни марки в Бг. Последно имах Fortis, сега Sinn. Тежката артилерия не я сменям, една omega seamaster.

Потребител
Аватар
Кара: e91 2.0d
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от T.Dumanov » 28 Окт 2014, 9:08

От скоро нося часовник, който ми е подарък от чужбина, но нямам никаква представа дали е нещо качествено или е менте. Ако някой има някаква информация за часовници Offermann бих се радвал да ми сподели, защото в интернет не открих нищо. ;)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari брат, ///M-power е тя !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 28 Окт 2014, 9:18

Етто тези позлвам аз :) G-Shock ми е за всекидневна употреба и работа. DIESEL-а само при по-официални случай.

Потребител
Аватар

Мнение от lusi5001 » 28 Окт 2014, 9:45

Г-шоците са много здрави и аз планирам да си взема някакъв , но все още обмислям какъв :yes:
Ето снимка на моя :lalala: Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: с Adaptive Drive
Мечтае да кара: F06 с B58

Мнение от 100imenov » 28 Окт 2014, 9:59

Фен не мога да кажа че съм, но часовника винаги съм го приемал като неизменен мъжки аксесоар.Автоматичните и на мен ми допадат доста, но до момента в който го оставиш да си почива 2,3 дни и после трябва всичко да сверяваш.Избирах го доста дълго време,но по време на полет в едно списание имаше реклама,хареса ми много и се спрях на Ingersoll,всеки път като го погледна му се радвам. :D
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от lusi5001 » 28 Окт 2014, 11:04

Уникален германец , колега ... :bchug:
Изображение :ok: :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 28 Окт 2014, 12:08

Аз писах, ама не сложих снимки, ето ги
Този го продадох наскоро, просто исках нещо друго в един момент. Беше със стандартна ЕТА, сапфир с двоен антирефлекс и 200м
Изображение
Сега минах на пилотски модел, като имам две различни кожени каишки и една каучукова за лятото.
Изображение
Изображение
И това ми е любимеца, не го нося често. Дори денем, след като съм бил навън, подсветката е брутална, за нощем да не говоря, все пак е омега.
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Мнение от Venko » 28 Окт 2014, 12:25

Закачам се и аз с едно валжу 7750, колеги.
Преди близо година си драснах клечката много сериозно на тема часовници, избирах доста време и това си избрах.
Сега търся кварцов дайвър на бейтлинг или омега, че не върви с тая кожа да се сложа у морето.

http://postimg.org/image/6q8q40o4n/
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 28 Окт 2014, 14:51

alekangg написа:И това ми е любимеца, не го нося често. Дори денем, след като съм бил навън, подсветката е брутална, за нощем да не говоря, все пак е омега.

Изостава ли ? :mhihi: :mrgreen: Моята и поне още две над които имам наблюдения го правят тоя номер. Някъде четох, че бил пълен с масло и трябвало да му се сменя периодично :conf: :dunno: аз не съм - по- скоро сам ще я отворя отколкото да го дам на някой да пипа :ok:

Тая разнасям, вече 10-на години :
Изображение
Ubi dubium, ibi libertas

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 28 Окт 2014, 15:00

hell's angel написа:
alekangg написа:И това ми е любимеца, не го нося често. Дори денем, след като съм бил навън, подсветката е брутална, за нощем да не говоря, все пак е омега.

Изостава ли ? :mhihi: :mrgreen: Моята и поне още две над които имам наблюдения го правят тоя номер. Някъде четох, че бил пълен с масло и трябвало да му се сменя периодично :conf: :dunno: аз не съм - по- скоро сам ще я отворя отколкото да го дам на някой да пипа :ok:

Тая разнасям вече 10 години :
Изображение

Всичко де що съм имал е давало отклонение между 5 и 10 секунди на 24 часа. Омегата ми е е COSC, има и нормални, по спецификация трябва да е под 5 секунди на 24 часа за COSC механизми, но моята дава около 5 секунди на седмица! Няколко пъти я засичам и не можех да повярвам колко точна е. Часовниците не ги свалям нощем. По принцип всеки автомат има профилактика на около 5 години, но зависи и колко е носен. Следващият модел на омега с механизъм co axial, ако не е добре смазан започва да спира, което ми се струва тъпо..
10 години е прекалено много, а и когато започне да дава над 5 секунди на ден си плаче за профилактика. Ако не я направиш, ще се скапе напълно! Нормално хорономертираните омеги дават 1-2 сек на денонощие, а като гледам твоята е такава също. В София има доста читави часовникари.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46XI / W164

Мнение от Драгослав » 28 Окт 2014, 15:06

Този си го купих преди 4 години. Много добра машинка. Модела му е snzh55k1.
photo Seiko.JPG

Имам също едно автоматично сейко,купувано 70 та година от триполи и работи безотказно.За съжаление сега не мога да го покажа.

Потребител
Аватар
Кара: 318ci

Мнение от Mladenoff » 28 Окт 2014, 19:13

Супер тема, да видим колегите с какво ще се похвалят :)

Изображение

Засега единственият ми часовник - Longines Admiral.
Моят за седмица изостава с около 3-4 мин., предполагам, че е нещо нормално :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30+е34
Мечтае да кара: е30+е34+е38
Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!

Мнение от кичоне » 28 Окт 2014, 21:34

Аз съм с ето този модел на Casio.....Ползвам го вече 5-6г. никога не ми се е налагало да го сверявам и не е изоставал или напредвал.......Със соларен дисплей е и се зарежда сам.......Много си ме радва.....с голям мерак си го нося.....
https://www.google.bg/search?q=casio+ed ... B436%3B600
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 28 Окт 2014, 21:51

Много голям фен съм им, много :lalala:

Иначе тия повечето, дето ги покзвате, са ми грозни като Гоуф накичен с лепенки, спойлери и лампички :mhihi: :no:
Но работя върху себе си и не само, някой ден да нямам проблем да си взема нещо такова :mhihi: :mhihi: :mhihi: :bchug:

Изображение
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата