Проблем с духалките на Е60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- tanokaridi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 XDrive
Проблем с духалките на Е60
Здравейте колеги,
имам следният проблем духалките отпред духат топло и парвят сауна в колата, но ако пусна да духат дукалките при задните седалки (между предните две седалки) каквото и да павя все си духат студено
Някой дали има идея от какво може да е това?
Като въртя "врътката" на топло и студено ми се струва че се върти без да прави нищо зад нея все едно е откачена - дали има такава вероятност?
имам следният проблем духалките отпред духат топло и парвят сауна в колата, но ако пусна да духат дукалките при задните седалки (между предните две седалки) каквото и да павя все си духат студено

Някой дали има идея от какво може да е това?
Като въртя "врътката" на топло и студено ми се струва че се върти без да прави нищо зад нея все едно е откачена - дали има такава вероятност?
Re: Проблем с духалките на Е60
Виж отзад на самата духалка дали няма нещо разкачено. Да не би някой да е майсторил там и да е омазал пейзажа.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Колегата има впредвид че задна духалка има реглаж за топло и студено и най-вероятно някой не го е включил при пипане там.
Или е сменено с такова, което си има такава врътка, а реално колата да я няма като функция. Често се трошат и се сменяват с други такива без да се гледа функцията и предназначението им 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

При мен е същия проблем духа само студено,аз съм с еднозонов кл.и също не ми работи на 4 степен вентилатора ,ще чакам развитие
krasi_bmw написа:При мен е същия проблем духа само студено,аз съм с еднозонов кл.и също не ми работи на 4 степен вентилатора ,ще чакам развитие
Аз също се включвам към темата защото и на мен не духа топло а хладко което не е нормално ако беше е34 съм съгласен ама е61ца ъъ...

- tanokaridi
- кандидат ентусиаст
-
малко развитие по темата - днес паля колата всичко е по стару му като вчера карам си аз по едно време решава да видя колко студено духа отзад - и о чудо духа топло
въпроса сега е какво подяволите може да става. 

Мончета, аз моята нямам идея какво духа отзад, аз там не се возя, но довечера ще проверя, да не се окаже фийчър това с духането студено 

tanokaridi написа:малко развитие по темата - днес паля колата всичко е по стару му като вчера карам си аз по едно време решава да видя колко студено духа отзад - и о чудо духа топло![]()
![]()
![]()
Да не би да си го нагласил през idrive аз имам такава опция ама при мен си е хладко не горещо
- tanokaridi
- кандидат ентусиаст
-
axel.folu написа:tanokaridi написа:малко развитие по темата - днес паля колата всичко е по стару му като вчера карам си аз по едно време решава да видя колко студено духа отзад - и о чудо духа топло![]()
![]()
![]()
Да не би да си го нагласил през idrive аз имам такава опция ама при мен си е хладко не горещо
Колега търсих в менюто, но никъде не намерих да има опция да променям за задните седалки какво да духа

Изнамерих тази тема понеже и аз имам същия проблем - отпред духа горещо, а от духалката отзад студено, въпреки, че врътката е на червено. Съответно останалата част от семейството, която се вози отзад се оплаква.
Някой от колегите писали в тази тема успя ли да отстрани проблема и как? В другата тема ме насочиха към разкачен тунел в подлакътника. Ако е разкачен не би ли трябвало изобщо да не стига въздух до отзад и изобщо да не духа?

Аз вчера нещо се пресягах и усетих, че отзад си духа топло при мен, тя моята прави Африка и без това, на отворен джам карам последните няколко дни 

13 мнения
• Страница 1 от 1