Проблем с парно
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Yandel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги като каляски !
Проблем с парно
Здравейте колеги, проблемът е следния:
Парното не духа топло или по-точно не духа топло само от духалките от шофьорската страна...тоест от двете пред дясната седалка си духат нормално топло, а от лявата страна само студено. Вода има и е системата е обезвъздушена както трябва. Някакви идеи къде да търся проблема и как да го оправя, че става студено

edit: колата е м42б18
Парното не духа топло или по-точно не духа топло само от духалките от шофьорската страна...тоест от двете пред дясната седалка си духат нормално топло, а от лявата страна само студено. Вода има и е системата е обезвъздушена както трябва. Някакви идеи къде да търся проблема и как да го оправя, че става студено

edit: колата е м42б18
- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
Re: Проблем с парно
При мен същото се случи вчера, когато за пръв път този сезон реших да пусна да ми духа топло. От дясно въздуха беще топъл, а при мен студен. След няколко врътвания на врътката за градусите на управлението(лявата) проблема се оправи от самосебе си. Предполагам най-вероятната причина е бил единия електро-магнитен клапан, в двигателния отсек отговарящ за лявата част. При теб проблема смятам е 1:1. Опитай и с почукване по самия клапан или го провери с мултицет дали намотката му е здрава. Успех!
Карам бавно! Стигам Бързо!
- Yandel
- кандидат ентусиаст
-
как изглежда този клапан

- alexignatov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E87 120D
Намират се до сервото на спирачките
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Yandel
- кандидат ентусиаст
-
с почукване и потракване и въртене нищо не става ): предполагам това на снимката буксата трябва да е закрепена за тялото (не както на снимката ;р)
утре ще ида да потърся направо някъде втора употреба такова нещо и ще се надявам от това да се оправи проблема
утре ще ида да потърся направо някъде втора употреба такова нещо и ще се надявам от това да се оправи проблема
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Yandel написа:утре ще ида да потърся направо някъде втора употреба такова нещо и ще се надявам от това да се оправи проблема
От това ти е проблема и гарантирано ако вземеш читави клапани ще се оправи ! Казвам ако вземеш читави , защото на тия години , често и другите клапани "новите" са в състояние близко до твоите .... Можеш да опиташ да ги ремонтираш , има теми във форума , ако се направи както трябва стават като нови ...
- Yandel
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря колеги от това се оказа проблема, имам наличен такъв клапан и подлежи на ремонт, така че който има нужда и желание да го ремонтира мога да го му го пратя 

- emil martinov
- Потребител
-
Здравейте колеги, имам проблем с парното сменил съм вентилатора , бушона е добре обаче пак не тръгва да върти
8 мнения
• Страница 1 от 1