Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Политическа.

Мнение от Club BMW » 22 Окт 2014, 15:34

Излишно се хабиш да ни представяш Мухобойко, като манна небесна! Имаше цялата власт и приоритет му бяха магистралите. Колко жалко изглежда от страни. Даже не си изкара мандата, но това беше логично.
Сега да го видим как ще управлява в коалиция. Нещо си загуби чувството за хумор твоя идол и не се показва много. Тепърва ще показва колко е жалък.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 22 Окт 2014, 16:06

Club BMW написа:Излишно се хабиш да ни представяш Мухобойко, като манна небесна! Имаше цялата власт и приоритет му бяха магистралите. Колко жалко изглежда от страни. Даже не си изкара мандата, но това беше логично.
Сега да го видим как ще управлява в коалиция. Нещо си загуби чувството за хумор твоя идол и не се показва много. Тепърва ще показва колко е жалък.

Човеко, свали червените очила и се огледай. По времето на тройната имаше стачки, протести, и тн, но полицията ги пазеше и биеше наред. Бойко си подаде оставката след 1 сцепена глава, в протест който даже не беше срещу неговото управление. И пак беше 1ви на изборите.
При следващата тройна коалиция, забрави ли белият автобус, а най-дългите протести в Европа.
Да Бойко не е рицарят на белият кон и хората го разбират много добре, но е единственият, в който най-много хора имат доверие, че може да вдигне отново държавата на крака.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 22 Окт 2014, 16:34

Doberman_vas написа:И пак беше 1ви на изборите.

Да, и всеки път с все по-малко гласове и % ...
и като махнеш контролирания вот и опаааа май доверието доста се е сринало - чудно защо ...

Doberman_vas написа:Да Бойко не е рицарят на белият кон и хората го разбират много добре, но е единственият, в който най-много хора имат доверие, че може да вдигне отново държавата на крака.

да се смея ли, да плача ли ...
вЕрвайте :yes:
И преди вЕрвахте на Царя и юпитата дето са дошли да ни оправят,
а тоя същия дето сега ще ни оправя беше и от тоя отбор ...
Ама вие си вЕрвайте, че ГЕРБ е нова партия от 2009-та или амо когато е ...

Той и Радан е чист като сълза и честен, но е в ДСБ щото другаря Лостов е сдал властта :lol:

:winky:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 22 Окт 2014, 16:35

Бих го помолил да покаже в поста ми къде съм възхвалил ББ, аз само сравних управленията , той си знае и бае неговата "мухобойко" :lol:
Нали ви казах на определена група Бойко им действа като червено на бик :mhihi: сигурно си имат лични причини, забавно е, интересно на колко години е

Иначе за идолите сбърка доста.. политици идоли нямам освен Пиончети :mhihi: и за тва не се занимавам с политика извън тая тема
Е ся не бих отказал български Томас Джеферсън, ма де тоя късмет, генофонда едва ли го позволява :lol:

едит:
К-Илков, аз съм пил кафе освен с Гамизов и с Мария Илиева, ма тва не значи че съм я таковал :lol:
Има хора които ме познават от форума и знаят че на маса за политика не говоря, камо ли да се занимавам.
Последна промяна acer на 22 Окт 2014, 16:48, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 22 Окт 2014, 16:39

acer написа: и за тва не се занимавам с политика извън тая тема

е що бе ...
нали там с Гамизов си шушнехте нещо да оправяте страната?
Или и той не се занимава вече ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 22 Окт 2014, 20:19

acer написа:Бих го помолил да покаже в поста ми къде съм възхвалил ББ, аз само сравних управленията , той си знае и бае неговата "мухобойко" :lol:
Нали ви казах на определена група Бойко им действа като червено на бик :mhihi: сигурно си имат лични причини, забавно е, интересно на колко години е

Иначе за идолите сбърка доста.. политици идоли нямам освен Пиончети :mhihi: и за тва не се занимавам с политика извън тая тема
Е ся не бих отказал български Томас Джеферсън, ма де тоя късмет, генофонда едва ли го позволява :lol:

Да ти кажа честно с теб няма как да се води диалог при положение, че пишеш само това, което ти изнася и подминаваш всички факти оборващи глупостите, които бълваш.

Мухобойка има два типа избиратели тези, които са му на хранилката и заблудените. Избери си сам, от кои си!

Doberman_vas написа:Човеко, свали червените очила и се огледай.

Моля ти се, като нямаш какво да кажеш не ме цитирай! Червените очила няма как да ги сваля, защото просто не съм ги слагал :nono:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 22 Окт 2014, 21:33

Я кажете как мухобойко ще се справи с казуса КТБ ?
Като гледам работата отива към най лошия сценарий , да я затварят и следващия премиер - мухобойко да търси 6.5 млрд. за покриване на щетите .Доган кви пачи яйца му насади тоя път не е истина :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 22 Окт 2014, 22:20

Тъй като гледам два варианта:

Вариант едно- фалира и всички плащаме последствията за общини, болници, партии, учебни заведения и т.н., които имат сметки там.

Вариант две- отварят я и изплащат всичко и всички плащаме последствията.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 22 Окт 2014, 22:47

Мухобойка има два типа избиратели тези, които са му на хранилката и заблудените.

Всъщност... точно този тип електорат е на едни други партии- на БСП , ДПС и ЮРУШ.
Те се проявиха най красноречиво на контрапротестите, лъдето точно такива се явиха - платените партийци, и заблудените дето декламираха наизустени червени "опорни точки" .
Дори в Господари на Ефира ги цитирах аи и м се посмяха :)
Другата най ярка проява бе на митинга на орлов мост.. дето Стани Щеф и наместан се целуваха.
Целия митинг го направиха ДПС с цигани от провинцията, щото БСП не можа една шепа фенове да събере от столицата....
Просто бе наистина показателно и красноречиво.
Аз поне го запомних с репортажа на една от телевизиите , които интервюираха близките магазинчета и наблдаващи хора.. които откровенно им текоха сълзите, гледайки тълпите цигани, отиващи на този митинг....
Това не се забравя....
Я кажете как мухобойко ще се справи с казуса КТБ ?

КТБ ще е христоматиен пример за бъдещето :)
И не епроблема в "мухобойко".... все пак да не забравяме , това бе банката на ДПС
Огромната отговорност е на Искров и БНБ.
НЯкой трябва да влезе в затвора , и то за дълго...
А кой ще плаща.. наистина не смея да гадая...

Може би има и друг изход :
http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... oiskal_da/
Последна промяна miro20 на 22 Окт 2014, 22:53, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 22 Окт 2014, 22:47

Баси , обира на века .80 фирми с лоши кредити формират 70% от кредитния портфейл на банката , ама че крадене яко като за последно .Къде ги наляха тия милиарди като икономиката едва крета и ни оборот ни раздвижване на потребление нищо стана 2 години и повече :dunno: Мухобойко май също за последно ще е премиер , докато съставят тая нова тройна коалиция в парламента , докато се натуткат с ново правителство тя зимата дойде и май трябва да дигат загражденията около парламента . Отсега го виждам в първия парламентарен ден как ще дръпне една пламенна реч - обръщение към нацията .Как трябва всички да стегнем коланите и постната пица и обрания бостан ....
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 22 Окт 2014, 23:00

bum_bum написа:Тъй като гледам два варианта:

Вариант едно- фалира и всички плащаме последствията за общини, болници, партии, учебни заведения и т.н., които имат сметки там.

Вариант две- отварят я и изплащат всичко и всички плащаме последствията.

Значи всичко е мед и масло, а някои хора се притесняват. Който и да е от двата варианта да се случи, ми се струва, че ще има следващ подобен случай с друга банка, понеже е ясно, че виновни няма да има, а някои хорица се опаричват за един век напред. Най-много да хванат някой и друг просяк или мангал с преписани фирми фантоми :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 22 Окт 2014, 23:02

Jordana написа:Баси , обира на века .80 фирми с лоши кредити формират 70% от кредитния портфейл на банката , ама че крадене яко като за последно .Къде ги наляха тия милиарди като икономиката едва крета и ни оборот ни раздвижване на потребление нищо стана 2 години и повече :dunno: Мухобойко май също за последно ще е премиер , докато съставят тая нова тройна коалиция в парламента , докато се натуткат с ново правителство тя зимата дойде и май трябва да дигат загражденията около парламента . Отсега го виждам в първия парламентарен ден как ще дръпне една пламенна реч - обръщение към нацията .Как трябва всички да стегнем коланите и постната пица и обрания бостан ....

Е как къде ги наляха, в чужди сметки, имоти в чужбина и лъскави яхти. Нали всички фирми, които са цоцали са на загуба, ясно е какво и как е станало

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 22 Окт 2014, 23:12

Jordana написа:Я кажете как мухобойко ще се справи с казуса КТБ ?

Те пък, нали не наливаха с каруците в КТБ държавна пара, та сега трябва да го мислим завалията. Спрягаше по едно време няк'ви милиарди - та трябва да се е подготвил. Може ЕНП-то да са го хинтнали нещо. Варианти има, обаче Бацю си променя мнението през 3 часа, та :dunno: Иначе другото е ясно :

Изображение
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Политическа.

Мнение от steeN » 23 Окт 2014, 0:37

Няма коя друга да фалира...
Последна промяна steeN на 06 Сеп 2019, 11:02, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 23 Окт 2014, 0:51

Club BMW написа:Да ти кажа честно с теб няма как да се води диалог при положение, че пишеш само това, което ти изнася и подминаваш всички факти оборващи глупостите, които бълваш.

Мухобойка има два типа избиратели тези, които са му на хранилката и заблудените. Избери си сам, от кои си!

Oт непросветените съм :mrgreen: ама ако ще ме осведомяваш ти, предпочитам да си остана непросветен
Факти.. досега съм видял, само личнии интерпретации.. няма как свършеното да стане несвършено или обратното.

Казвам 35% усвоени фондове вдигнати от 1% - ти "мухобойко", някак си немската ми овчарка ще изкара повече доводи :mhihi:
Аз нямам нищо против да гласувам за някой друг, стига да ме убедите че някой е свършил повече работа ама с факти, щото слушах програмите и на другите - обещания с шепи, а реално зад кой стоят и какви са истинските намерения хал хабер си нямам.. като изключим 3-4 партии които стоят зад Москва де :mrgreen:

Аз знам че се правите и въпроса не е в мухобойко а русия/ес, ако ще барозу да дойде, ще му викате мухобарозу :lol:
Хан Аспарух е избрал кофти локация, винаги ще има хора на двата полюса.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата