Проблем с шпер на е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- NikoMirchev
- Потребител
-
- Кара: E46 320d Touring
- Мечтае да кара: E92 335i Single Turbo
Проблем с шпер на е36
Здравейте, колеги. Миналата седмица си взех едно шперче и аз най-накрая. Сложихме го днеска и за моя изненада все едно заварен диференциал съм сложил! Постоянно е зацепен и не пуска. Не си личи да е отварян, маслото му е хубаво, наскоро сменяно явно. Просто не мога да си обесня защо става тоя номер. Някакви идеи? Мерси предварително.
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: Проблем с шпер на е36
NikoMirchev написа:Здравейте, колеги. Миналата седмица си взех едно шперче и аз най-накрая. Сложихме го днеска и за моя изненада все едно заварен диференциал съм сложил! Постоянно е зацепен и не пуска. Не си личи да е отварян, маслото му е хубаво, наскоро сменяно явно. Просто не мога да си обесня защо става тоя номер. Някакви идеи? Мерси предварително.
Махни капака отзад и виж какво става.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
Ако си сигурен че се държи като заварен то най - верояно е такъв
.
Не виждам какво може да се счупи вътре за да блокира така и все още да работи някак.
Обикновенно когато се износва започва да се държи като отворен а не обратно.
Ако го отвориш и се окаже нещо друго пиши какво е.

Не виждам какво може да се счупи вътре за да блокира така и все още да работи някак.
Обикновенно когато се износва започва да се държи като отворен а не обратно.
Ако го отвориш и се окаже нещо друго пиши какво е.
- kostaka
-
-
- Кара: е36 323и
- Мечтае да кара: мерцедес 190 coswort 2.5 evo
нищо чудно да си си взел заварен ... или да са те излъгали по точно
на място като е колата и тругнеш да правиш завой на ляво или дясно 90 градуса завой , при паркиране ако се чува " хрут мрут фрут" странни звуци най вероятно си със заварка , мен така ме излъгаха едни пе....си от варненския окраг

на място като е колата и тругнеш да правиш завой на ляво или дясно 90 градуса завой , при паркиране ако се чува " хрут мрут фрут" странни звуци най вероятно си със заварка , мен така ме излъгаха едни пе....си от варненския окраг
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Няма ли табелка?
- NikoMirchev
- Потребител
-
Отворих го днеска, и тоя е варненски пе****с... Едно време е било шпер, сега е заварен...
Да уточня, това е човека http://viki7o.olx.bg/ . Оказа се че не съм първия изгорял по тоя начин! Питах го и него дали има нещо правено по дифа да видя какво ще ми каже и това получих като отговор:
Да уточня, това е човека http://viki7o.olx.bg/ . Оказа се че не съм първия изгорял по тоя начин! Питах го и него дали има нещо правено по дифа да видя какво ще ми каже и това получих като отговор:
viki7o (2)
ami kolega az tozi shper bqx go kopuval ot edno momche ot sofia predi nqkolko meseca toi mi kaza che sa go pritqgali da zacepva mnogo i kaza che e praven za drift az ne im razbiram mnogo mnogo i az s1m go karal 1 mesec i bqx dovolen zashtoto mnogo lesno tr1gvashe da se parzalq
- kostaka
-
-
същия е , аз го намерих тоз мишок от село Пчелник е Илио се казва мога да ти дам точни кординати и телефон за връзка .
тряя са пребие като куче тоз педал мамаму мръсна еии не се спря. аз шиго опрая ...
тряя са пребие като куче тоз педал мамаму мръсна еии не се спря. аз шиго опрая ...
- kostaka
-
-
цялата врътка е следната : профила е на едно пишлеме , без книжка даже нз какво е парзаляло ама кола едва ли е карало , то взима дифовете от тоз Илио от пчелник и получава 50 лв . и после ако тругнеш да турсиш кой е що е стигаш до пишлемето , ама аз го намерих защото съм от варна и направо си изпя майчиното мляко и директно на адрес в пчелник .......че му взех и заварение диф и парите си с 40 лв отгоре и заварен диф..... бахти мършата
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
Не се заварява шпер. Може да се завари отворен диференциал само.
- kostaka
-
-
има ли значение , при положение ,че човека се е набутал 300/400 лв...... за диф който струва 50лв.....
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
Мисълта ми е да не е блокирал шпер. А ако е заварен вътре ще знае, че 100% е бил отворен.
- NikoMirchev
- Потребител
-
Заварка..
От една страна си е кеф така де, ама като се сетя че идва зима и че ми е малко съмнителен и съединителя и...
Ако има някой от Търновско, който да има шпер, като за мен, моля да пише, ще съм много благодарен. Ама тоя път първо слагам, после плащам..!

Ако има някой от Търновско, който да има шпер, като за мен, моля да пише, ще съм много благодарен. Ама тоя път първо слагам, после плащам..!

- bawarec 73
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: купе
Този и на мене се опита да продаде тоя заварения диф но аз го отворих и му показах че е заварян.
- kostaka
-
-
лично ли ти го предаде?
- bawarec 73
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: купе
kostaka написа:лично ли ти го предаде?
Не дойде това малкото пишлеме и го донесе аз му отворих капака и му показах заварките и той каза че нищо не разбира и сиго взе.
15 мнения
• Страница 1 от 1